Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Благодаря за отзивите, наистина има нещо в роклята, което ме спира, първо бяха тия стрелки, сочещи нанякъде си, после дължината ми се стори къса, после тоя трапец, но в крайна сметка е по-различна и вероятно ще я поръчам  Peace

# 616
аз много харесвам роклята /с изключение на звездичките и стрелкичките/ - високата талия издължва фигурата и придава женственост по начин, който ми допада /за разлика от ниските талии, които не са много по вкуса ми/; за съжаление вече нямам фигура за такава рокля  Crossing Arms

# 617
На GAP харесвам само бебешките дрешки, нищо друго не ми е в стила.
И роклята на tedilina също не ми е по вкуса, не бих я носила. Но пък затова сме различни хора с различни предпочитания.

# 618
  • София
Кой търсеше боди в бургунд или вишнево? Сега гледах новата колекция на Oysho. Има няколко.. Много са сладки. Е, цветът е уж dark red, но нещо такова..

# 619
Момичета, дайте мнение за тази рокля,
http://friendsfashion.bg/roklya-star-efektni-aplikatsii

Седи ми в кошницата и от няколко дни се чудя да я купя или не. Струва ми се, че този трапец в полата няма да седи добре, въпреки че фигурата ми е слаба.

ако питаш мен, не си давай парите.

Скрит текст:
За опитен шопахолик, бранда няма значение. GAP и Old navy са американския H&M, но с определено по-малко разнообразие и вече с доста по-ясна конкуренция отпреди години. За щастие хамериканците прикванаха от европейския стил, а не обратното. Piperlime им беше едно от най-приятните от потребителска гледна точка начинания и ме е яд, че го затвориха. Иначе креативния блокаж на брандовете е повече от очевиден. Вече на когото му трябва вечната тениска...

Както казах преди време (ама май ми изтриха поста), ще си наруша правилото да шервам и ще покажа нещо за компенсация на спама:

Скрит текст:

има си отпреди и същите обувки

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 19:46 от becky bloomwood

# 620
https://www.bittersweetparis.com/
Нещо свежо, само дано дядо Коледа дойде навреме Praynig

# 621
  • в 1001-та нощ
Благодаря за отзивите, наистина има нещо в роклята, което ме спира, първо бяха тия стрелки, сочещи нанякъде си, после дължината ми се стори къса, после тоя трапец, но в крайна сметка е по-различна и вероятно ще я поръчам  Peace

Посочено е, че моделът е висок 172 см. и позира с XS размер. Т.е., ако си по-ниска или вземеш по-голям размер - съвсем няма да ти е къса  Peace

# 622
  • Варна
И от мен:

Скрит текст:

Този тренч в тъмносиньо:

Едно не особено красиво яке с пух от Зара, но пък много топло:

И това в тъмно синьо:

Търся изчистени черни дънки с добро качество. Последно поръчах такива от някакво намаление на ХМ, платът беше толкова мек и лигав, че при първото закачане някъде, дънките бяха с дупка. Не ми се беше случвало.

# 623
честито Simple Smile

харесвам дънките на Replay, поръчвам си от сайта им като избирам плата да е 98 % памук, 2 % еластан

последно си купих едни черни на Левис, които ме дразнеха като материя и ги хвърлих

# 624
Само аз ли си мисля,че ГАП и банана републик са на нивото на Ейч енд М? ГАП са им хубави детските дрешки, това купувам с удоволствие, всичко останало са спортни и ежедневни дрехи, в които човек да се слее сред множеството.

Като качество са по-добре, но са толкова скучни и безлични...

# 625
  • София
Момичета, дайте мнение за тази рокля,
http://friendsfashion.bg/roklya-star-efektni-aplikatsii

Седи ми в кошницата и от няколко дни се чудя да я купя или не. Струва ми се, че този трапец в полата няма да седи добре, въпреки че фигурата ми е слаба.
Роклята е супер ! Аз съм голям фен на френдс и всичко купено от тях е с мн добри качество и стои супер. Не се замисляй и поръчвай няма да съжаляваш Simple Smile а и винаги можеш да я върнеш ако нещо не ти допадне.

# 626
  • София
от намаленията в сайта

# 627
  • Виена
Много прекрасна чантичкаааааааааа! В кой сайт е намалението?

# 628
  • София
Много прекрасна чантичкаааааааааа! В кой сайт е намалението?
от сайта на Фурла.

# 629
Скрит текст:

Последно получих тези. Wink

Общи условия

Активация на акаунт