Искам да кажа ... (89)

• 67 746
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • тук-там
За протокола - Аз - Овен, той-везни.  Аз решавам, той действа.  В началото умуваше, "претегляше", вече не. Идеално ни е.
Относно храната в училище. Като заек - в 8 клас  и малката се притесняваше да си носи храна. Не сме по здравословното хранене, но все пак "домашния" сандвич взе предимство, точно на втория месец. Сама си ги прави и до сега. Peace

# 76
Храненето навън, води до затлъстяване.

# 77
  • Ямбол
Храненето навън, води до затлъстяване.
Не съм съгласна. Децата ми не са тлъсти, макар и да се хранят понякога навън. Особено малката доста свали това лято, а на морето основно навън ядяхме.

# 78
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте дами! Тук съм.
Лили привет от Бургас. Харесвам Ямбол - служих там. "хубави хора , хубав край"
Личи си , и аз съм винолей, пардон Водолей. За зодията си няма да говоря.И жена ми е Водолей...човек ,когато се жени ,избира или да е женен ,или да е прав. Аз избрах да съм женен... емии 
лека нощ

# 79
Мидкоо, така като си го написал.....ама не се оплакваш, нали?
И халката на пръста си има своя чар!
Добро утро!
Много, много ми се спи. Ама трябва да изпратя каката на училище. По- скоро да й давам зор, за да не заспи, докато се приготвя.

# 80
  • дядовата ръкавичка
Пфу, почна се. Станах в 6 ч. тази сутрин и така ще бъде цяла година  Crossing Arms.

За бягството - напоследък това е постоянното ми състояние, иска ми се да забегна и да забравя, поне за ден-два, но няма как да ми се получи  Crossing Arms.
Имам само една приятелка, която наистина бягаше - зарязваше дете, бебе, мъж, и изчезваше в неизвестна посока. Обикновено преспиваше 2-3 дни в някой манастир и се прибираше умиротворена.

Синът в 8, 9 клас сам настояваше да си носи храна от вкъщи.

# 81
  • София
Добрутро!  Grinning
По темата - сама не искам да хващам пътя никъде.
Ако имах възможност щях да изселя семейството ми на някой остров. Хаваите и Карибите ме устройват напълно.

Относно зодиите - аз съм лъв, мъжът ми е телец. Той е темерут и пълен непукист, аз съм като динамит. Лесно паля и бързо угасвам. Когато се карамЕ, само аз се карам.  Mr. Green Почти винаги става това, което аз искам.

Отказвам да нося раницата на дъщеря ми. На дърти години ще си докарам гръбначно изкривяване.  Crossing Arms

# 82
  • някъде ... тук ...
Тони, нямат ли шкафчета, за да си оставят повечето учебници и тетрадки там?

Дребният си носи сандвичи от вкъщи. Довечера ще разбера ще имат ли възможност да се хранят на стол или не. Има родителска среща.

Ние сме лъво-дева и рак. Остри камъни и големи инати, обаче пък сме голям екип. Има неща, за които не се и напъвам да споря и да се налагам - знам, че каквото си е наумил, ще го направи. Обаче за други - докато не стане на моята, не отстъпвам. И той си знае, де Simple Smile Разбираме се, караме се, обичаме се вече 20 години.

# 83
Добро утро! Искам да хвана на някъде сама поне за няколко дни.
Вкъщи сме аз телец, той - близнаци, взривоопасно е често, аз избухвам лесно, напоследък стреса ми идва много и постоянно съм нервна.

# 84
  • Някъде там
Добро утро.Сутринта мушнах тайно  в чантите  по един банан и домашни барчета които запечатах в хартийки от купени. Grinning Телефона ми звъня няколко пъти.Знаех за какво е и не вдигнах.Получих гневно съобщение:
Мамо, как може да ми сложиш храна в чантата. Rolling Eyes Grinning Laughing Laughing За барче и банан,ами ако беше сандвич,представям си какво щях да прочета.
 Пф това с раниците е ужасно,носех по 2.Моите нямаха втори учебници и всичко носеха в къщи.
Мрачното време ми действа сънливо,а имам купища работа.

# 85
Аз със зверски гърлобол, детето кашля като магаре. Идилия!
Напълно сама да замина някъде...едва ли. Мислите ми все ще са как е и къде ли е детето. Е, ако е в сигурни ръце, би било другояче.

# 86
  • Sofia
Привет, група  Hug!
Почна се, верно  ooooh! ранното ставане.Нашите започват в 8 ч.,а първокласниците в 9 ч....съответно моят син люто завижда  Crazy.Аз-също. Тежката раница и за нас ще е проблем  Thinking.Предлагам му да се уговори с девойката по чин да носят по един учебник от предмет, както и да има само по една тетрадка по предмет-и за работа в клас, и за домашна работа.Това разбира се не е съобразено с изискванията на преподавателите... Whistling. Ще се нагодим в движение.
Приятно беше в Харманли и далеч не толкова Пайнерско, колкото се опасявах  Mr. Green.Дори и тълпи бежанци не видях, както ни плашиха от хотела, да не шаваме много.
Не ми се е искало да избягам за ден-два-три до сега newsm78. Забягвам по женски с приятелки, с мама по веднъж годишно. Достатъчно ми е.  Peace

# 87
Ех, daviz, упорита си! Ще ги ги пречупиш, но бавно и трудно.
Двете раници ме разсяха.
GeNa, с нетърпение очаквам първата родителска среща и аз да се изкажа относно раниците и тетрадките. Знам, че ще е глас в пустиня, но ако не си кажа мнението ще се изям от вътре! Mr. Green

# 88
  • До морето
Добре де, аз малко компетентно да се изкажа. Всички говорят за тежките раници, коментира се и по телевизията, проблем е за всички. Тогава защо масово учителите искат задължително тетрадка от 100 листа  newsm78 6 предмета по 100 листа са 2 пъти по -тежки от 6 предмета по 60 листа. Верно за грамове става въпрос, ама то всичко е важно. Отделно тетрадки за работа в клас и за домашна работа и то ставааааа... Чувам някои учители държат тетрадките да са със спирала, други пък искат твърди корици....

# 89
  • Sofia
Всички говорят за тежките раници, коментира се и по телевизията, проблем е за всички.
А,де  Thinking ooooh!.Само приказки се приказват, а на мегдан-нищо, всеки се справя, както прецени...най-добрият вариант според мен е да се пише на листи, които да се подвързват в папки...Не знам, учителите в темата да се изкажат как би могъл да се реши/облекчи тоя проблем  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт