Искам да кажа ... (89)

• 67 759
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Искам да се поФаля аз и да мотивирам трениращите Flutter:
http://www.prikachi.com/images/682/8921682g.jpg
http://www.prikachi.com/images/681/8921681Y.jpg

Обадиха ни се другари с Новогодишна оферта  Shocked.Приехме я  Crazy
Ти на Спортеса на Славия ли тренираш?

# 631
Според мен са много гадни такива  плочки
Скрит текст:
в банята Laughing

# 632
  • Sofia
Мър, баш там  Peace, най-често.
Thank you,people  Hug и аз си се харесвам  Whistling

Тонка,  Praynig, скръцни със зъби и ги насмитай  Thinking,работодател си, все пак. Да те изненадат приятно,пожелавам  Peace!
Боро,много си претенциозен пък ти, Иекстра си е банята...дай да видим твоята  Mr. Green

# 633
Гена, сладур такъв, добре ме мотивира Simple Smile
Тони, дано бързо да минават неразбориите и майстора да се забърза... Хич не обичат да дават крайни срокове тия хора...
Нашата сага със смотаната банка най-накрая приключи с поредната клизма. Добре, че не ми се обадиха с поредния проблем, ами са си го разрешили сами, защото вече щях да подпаля офиса. Много ми се псува по темата, ама ще се въздържа и ще си пожелая да сме здрави да си плащаме кредита и да си ремонтираме къщичката. Като къртя мазилка за тях ще си мисля  Mr. Green
Сега мисля да напълня едни гъби, да опека едни пържоли и да се отдам на релакс...

# 634
  • В Космоса
Гена, браво!  bouquet Аз така в този живот няма да се видя със сигурност, нямам и такава амбиция. Crazy

Тони, много ядове и спънки покрай вас. Дано всичко се нареди в най-скоро време! Много гадни хора има, добре, че ние се разминахме без такива случки със съседите. Бяхме на тръни, че като ги знам какви са...

Благодаря на всички за палците! Hug Успешно е минало, но това е първия етап и предстоят още процедури до крайната цел. Имаше някои спънки от по-високо ниво, затова така горещо се молех. Бяхме крайно песимистично настроени. По-натам пак ще ви търся за подкрепа.

# 635
Даун- вечеряте ми беше преди 2 часа, но да си напиша, пък ти напиши забележки, ако е необходимо
Почвам със следобедно похапване - печени слънчогледови семки.
Вечеря- 2 пържени кюфтета, краставица със зехтин.

# 636
  • В Космоса
Въх, то вторият етап от процедурата бил утре...  Confused Praynig Praynig

# 637
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми ше стискаме, не бой се!

# 638
Акаша, стискаме палци тогава.

Днес издържах на НВДто, но бях гладна буквално през 2.5-3часа. Не знам дали е нормално.
Пиша си и аз храната, Даун ще каже дали е ок.

Скрит текст:
закуска - 1бъркано яйце с няколко колелца кренвирш (не знам дали може кренвирш, но ми беше останало от вечерята)
обяд - 150гр. риба тон със салата айсберг
след обед - 1резен Ементал
вечеря - миш маш със сирене и към 50гр. пилешка пържола

Имам и въпрос, дали мога да консумирам грах? Или спада към боб, леща и не е много препоръчително.

# 639
Седнах да ви прочета и се хванах за главата какви цени за претапициране споделяте. Мъжът ми е тапицер, цените му са съвсем по-прилични, ходи и на място работи, ако има да се шие, не го шие там само. Плат си избира клиента и си го купува.

# 640
Акаша, ще стискам палци утре!

Sesylle, храната ти е малко, нормално да си гладна Simple Smile
Аз днес:
Скрит текст:
- 200 гр. заквасена сметана (това си е моето лично прегрешение, не го правете)
3 варени яйца намачкани с краве масло и парче кашавал
- вратна пържола с гъби в сметанов сос

# 641
Алечка, е как малко? На мен ок ми се стори.

# 642
Ами не знам, на мен малко ми се вижда. Аз и преди си огладнявах на 2.5-3 часа, което за мен е проблем, защото ми прилошаваше. Сега, когато ям по този начин буквално не съм гладна. Паузите между храненията са доста по-големи съвсем неумишлено, просто не ми се яде. Засищам се. Предполагам е индивидуално, ама това едно яйце на закуска няма как да те засити особено. И ако пилешкото е било от бяло месо също.

# 643
Алечка, не съм Даун, ама ще ти дърпам ушите! Къде са ти зеленчуците, а?
Утре като пусна кростренажора и застисквам палците!

# 644
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Седнах да ви прочета и се хванах за главата какви цени за претапициране споделяте. Мъжът ми е тапицер, цените му са съвсем по-прилични, ходи и на място работи, ако има да се шие, не го шие там само. Плат си избира клиента и си го купува.

Алина, ми защо не се обади по-рано? Моите мебели днес ги взеха. Но цената включва дамаската.

Общи условия

Активация на акаунт