Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Гале, първа група е, да. В една детска градина са с батко си и покрай него се надявам да свикне бързо. Иначе ходеше на ясла до преди 2 седмици, там нямахме никакви проблеми.
Славе, радвам се, че е по - малкото зло  Peace Поздрави на бандата и на най - голямата бандитка - Криста  Heart Eyes
Лейдибърд, вече мина страхът от пясъка, сега сме смели  Heart Eyes Даже влиза в морето и се "мурка", ама нали си представяш що за гмуркане е  baby_neutral Joy Поне лека - полека постигаме целта си, а именно - да не ги е страх от водата и да се понаучат да плуват.
Ма ко, освен да ти пожелая спорна работа...така като гледам няма да е лека, ама поне да ти спори и да ти хареса резултата  Hug

# 106
Успех Ма ко! Ще се справиш и още как.
Ангелчето нещо изчезна. Как ли е малката в градината? Покрай Вио се сетих и за нея.
Славе, добре че е малкия дявол. Бързо да се възстанови детенце.
Мони, стискам палци за добри новини.
Хубав ден  Hug

# 107
  • при късмета
С боядисването нямам проблем. Само, че до сега съм използвала само блажна боя. Водната където е на четка, става естествено по-дебело и покрива. Сега сложих трета ръка и стана добре. Но страниците ги боядисвам с мече и там ще трябва допълнителни ръце, защото то прави по-тънък пласт.
За поправка с кит имам само на едно чекмедже, и малко на едната вратичка. Много чупки има ще видя как ще става.
Най-много да създам допълнителна работа на мъжа ми или да направим и на този шкаф нови вратички, с другите  hahaha Ама как ще се науча иначе? Стана ми интересно дали ще успея сама.

# 108
Ма ко-спорна работа-ще се справиш,който не е опитал не е успял-тези дейности изискват сръчност-вероятно си сръчна и .затова се справяш.В крайна сметка това е хубавото-да го направиш така,както го виждаш.Успех!Нищо че са различни цветове-вече е модерно мебелите да не са в един цвят-каквито и да са.
Билянка-а ти какво работиш днес?
Мariat-предната вечер май те прекръстих на Мими-извини ме-наистина бях уморена.Ти днес имаш ли задачки?Или релакс?
Вио-аз имах миналата година първа група деца/служебните ми/-тази година вече са стари пушки.И вече лудеят,ама миналата година-що рев изревах с тях-щях да се хвърля под влака в един момент.Спираха ми тока.

# 109
Здравейте,опитах се да кача картинка,четох,не се получи.
Имам опит с картинките,но тук нещо не става.
Плами,радвам се че си от Варна.Четох за вашите абитуриентски трепети.Моя малкия син и той беше ми казал още края на учебната година,че някои от децата били намерили оферта за абитуриентската вечер и на кой хотел,та и капаро искаха да дават.Това без да са питали никой,не сме се събирали родителите,въобще все едно наистина те ще си я правят самосиндикално.Аз отказах категорично да дам на когото и да е някакво незнайно капаро.Сега чакам кога ще има отново атака-и се надявам да има разумен разговор между родителите.Първо!
Относно екскурзията-може би така е по-интересно и запомнящо се,но все пак в момента обстановката е сложна навсякъде-може би е добре,да поговорите пак.Не знам това е мое мнение-аз не те познавам даже,и не давам съвети-само имам същите тревоги като теб.Дано разбереш правилно.
Джейми-да не си учител в училище?Ще се справиш с организацията и с всичко-просто на всички в къщи задачки,и всеки да си знае за какво отговаря и ще бъде наред всичко,докато сте без главата на семейството.
Приятен следобед.

# 110
http://prikachi.com/images.php?images/527/8923527D.jpg
Ами този адрес,трябва,да,се вмъкне между/видях иконката за вмъкни изображение,но пак не стана.Затова ви черпя с кафе,по този начин.Ще изучавам като имам време по-нататък. До скоро.

# 111
Благодаря за следобедното кафе!
Днес стигнах да разсадя карамфилчета  Embarassed Въобще не съм сигурна, че ще се хванат, обаче съвсем ще се удушат в сандъчето, където бях насадила семето. Досега нямахме бордюр, до който да ги насадя. Пуснах и две перални. Едната е на малкия, та като изсъхне ме чака ютията. Сега ще се приспиваме, ако може и аз да дремна, че нещо не спах добре през нощта. Общо взето - домакински работи...

# 112
Аз с следобедно кафе Simple Smile

Пилешкото се е размразило, картофите се варят - месото ще панирам, картофите ще стават на кюфтета , оказа се че заплес заплесов е забравил мая, та сега и до магазина ще ходя.Послдни покупки за сака направих в аптеката.
Оства да замеся едни питки със сирене и една питка с маслини  и ако остане време ще направя и кекс. галенцето да и съм помъкнала 1001 теста да проверявам ама дали е имам време да ги погледна днес не знам, утре по пътищата все ще ги проверя очертава се излизане в 6 и прибиране след 18 ч.Те децата са си свикнали ама за ден два , по- дълги  раздели последните 4 години не сме имали.
Колкото до разпределяне на задачи мисля че достатъчно съм им дала на децата - подреждане на стая и маса за вечеря, прибиране на тяхните дрехи след пране.Баткото слиза за нещо дребно до магазина във входа ( обикновено това което ми трябва там го няма).
Отивам за мая, че без нея нищо не мога да правя.

# 113
  • гр.Варна
Гале не се притеснявай ,давай съвети не ми пречиш. Hug
Идеята за екскурзията на щерката е добра ,и аз я подкрепям,но не ми хареса дестинацията която бяха избрали.Искаха в Турция по курортите /Мармарис,Кушадасъ,Бодрум и т.н./ , а ние от години всеки септември сме там на почивка цялото семейство.Ето примерно сега на 11.09.2016 се върнахме от Кушадасъ.И какво ще и остане като спомен точно от Мармарис например от абитуриентска. newsm78 Затова с говорене успяхме с други майки да ги насочим към други държави- Германия / все пак е в Първа езикова с немси и то в Ди еС Ди клас/ и всички говорят перфектно немски и англ.език,Италия,Австрия Франция , абе нещо европейско където например ще им направят едната вечер по официална.В крайна сметка където решат. Rolling Eyesздрави да са.

# 114
Здравейте,хортензии!
Желая ви лек и ползотворен ден, и аз вече на работа.До скоро!

# 115
# 116
Добро утро и от мен  Hug
Лейдибърд, изпревари ме със закуската   Heart Eyes
Ма ко, как е строителната площадка?  Hug
Гале, и аз съм на работа  Wink Докато си пия кафето и пуша отметнах бая задачки, ама имам още доста...Добре поне, че хората дето ми сменят радиаторите поприключиха с мръсната работа, че иначе беше ужасТ  ooooh!

# 117
  • при късмета
Добро утро!
Вио, какво беше това?   Тръгването на работа връща лоши навици, знам си аз  Laughing

Днес смятам горния шкаф да хващам. До колкото мога до обяд, докато чакам масата, че после имам тичане насам натам и вечерта родителска. По него повече работа има.
Мъжа ми е доволен от вчерашното ми творение и каза, че е добре. Още малко има да се оформи кита.

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 10:44 от ма ко

# 118
Добро утро!
Вио, какво беше това за пушенето? А, А, А?
Мани, не питай. Че и мм не знае, и се крия като някой мишок...  Embarassed

# 119
  • при късмета
Аууу, да редактирам тогава? Ама махни цитата

Общи условия

Активация на акаунт