Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Стига бе, не редактирай. Няма проблем  Hug

# 121
# 122
  • Великобритания
Добро и студено утро и от мен
леле какъв вятър духа , ще ни отвее
мойто дивото днес стана още в 6 и 30 , и ходи и обикаля като таласъм из къщи ..баща ѝ се върна от нощна и легна да спи , а ние се изнесохме в хола , ама това не трае - отива , ръчка из шкафа и сега си донесе обувките , да я обувам и да излизаме
ама мен ми е студено , духа , а в къщи топличко , пуснала съм парното да върви лекичко , как да излизаме а аа  Rolling Eyes
Ма ко стига чисти , седни почини малко , работата няма да избяга
Вио кви са тез приказки , не е добре това Naughty
дайте идея кое е по добре - морско свинче или хамстер ..ММ си е наумил да взима за детето , ама аз не съм имала нито едното , нито другото , така че сега чета из нета , ама не мога да избера

# 123
  • в сърцата на децата <3
 tiptoe

# 124
Ето ме!
Нямахме нет 2 дни- е, оживяхме. Прочетох ви. В час съм. Ма ко, занимавки си имаш достатъчно, а?
Aхгелче, какво става и с вас?
Вио,  Naughty! Категорична съм!
Екскурзия в европейска държава е супер вариант за абитуриентско завършване.

# 125
МариаТ, и аз съм категорична  Joy
Ейнджъл, привет  Hug
Мими, аз не бих гледала нито едно от двете  Sick Много съм "за" животинче вкъщи, но предпочитам куче или в краен случай - котка  Peace

# 126
  • при късмета
Изкараха ме от равновесие тези измекяри от Виденов. След 10 дневно закъснение, днес не си спазиха часа на доставка. Първо беше до 12, после до 14, а до сега говорих с доставчика. Познава ли часовника този човек? Отказах поръчката почти на адреса. За следващата ще го поръчам до врата и тогава ще я откажа. Направо ме вбесиха

# 127
Ма ко здравата си ядосана.Ама така и трябва да е ,да се научат да работят както трябва. Аз нямах проблеми ама никога не е късно.
Мими за хамстера ми се струва  малък,за морските свинчета мога да говоря много.Това ни е 4 ,не мога да  издържа без тях.Стават за галене и гушкане,разбират и правят номера.В смисъл като котките са.А понеже имам котка и вътре-отива и спи до клетката на прасето-така го наричам аз де.Като няма вода в поилката ,котката идва и ни вика.Та двете калпазанки се грижат една за друга. Joy
Мариат как така без нет.Я да ги стягаш доставчиците.
Вио я тия цигари вън. Naughty
Ние  днес по задачи и разходки,обаче заради тия ремонти в Пловдив такива задръствания и обикаляне..... ooooh! Та сега съм като пребита.Хубаво че имах ядене ,та не готвих.Обаче утре подхващам задачите и консервирането.Чушките от оня ден ми стоят ама тъкмо са поомекнали малко. Laughing
Оставям ви и желая приятна вечер.

# 128
  • Великобритания
Писе - мерси за насоките
за хамстер и аз много много не съм навита , повече за морското свинче , и то щото е по гушливо
само да питам хапят ли , рушкат ли много и най -важното - миришат ли ..то е ясно , че ще му се чисти всекидневно , но по принцип де..аз съм свръх чувствителна към всякакви миризми и малко се притеснявам от това , щото прочетох , че понамирисват
Вио - и аз искам и коте , и куче ..ама тук не позволяват
в следващата квартира , ако и като успеем да се преместим , че се поотчаях с условията им , ще си вземем кученце ..а по натам и коте ..
обичам много животните , и сега се радвам ,че и детето много се радва на кученцата навън по улиците ..днес набара едно мопсче , чак заляга по земята да го гушка ..
а в зоологическата градина онзи ден най с хареса пиленцата ,хахах от толкова много животни -пиленцата и маймунките ..и ни дърпа все към тях да отиваме  Laughing

# 129
Писе, благодаря за питиетата! Искам от всичко!
Нета беше проблемен заради атака на сървъра. А не сме към някой голям оператор, защото не искам договори.
Животно у дома не искам да гледам. Искам свобода- като ида някъде да не търся подслон за животинче. Да не чистя всеки ден и да не е като сега- сутрин слизам на двора по пижама за да ги нахраня, а те ме чакат пред вратата. Ми много са мили, ама и обвързващи.
За Виденов- без коментар. Пародия.

Едит
Добро ви петъчно утро.
Имаме си гост на двора- малко коте. Ми ще си го гледаме като наше, но защо някои хора така си решават проблемите.......

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 08:19 от mariat

# 130
Добро утро.
Харесах си гениални боти, сега съм в чуденка....  Thinking

# 131

Привет,аз станах ама по задачи и сега сядам да прочета и отивам пак да свърша останалите неща.
Мими има едни дъбови пелети се казват и карат по 5-6 дни с тях.Насипва се по-дебело,една постелка за баня от гумените слагаш върху тях и само я тръскаш веднъж на ден.Има си тема в мамата,прочети я.
Вио отивай си ги вземай и не мисли повече.
Мариат така е с животните,отговорност са си ,но пък аз не мога без тях.Някак по друг е живота с тях. Heart Eyes
Чакат ме тези прословути чушки да ги направя и да сготвя нещо.Раздавам задачите на всички и хуквам и аз  по задачи.Лек и спорен ден. bouquet

# 132
  • Бургас
Здрасти! Hug

Вио,забелязала съм,че при смяна на сезоните всяка жена си купува нещо новичко,така че дерзай!
Аз пък умувам върху едни панталони,ама скъпи мамка им,пък и с тоя дебел ....,по-добре да не се хабя. Grinning

За дилемата между морска свиня и мишка,съм за прасето.Много са сладки и една идея по-умни от хамстерите.

Вчера Иван беше на контролен преглед и всичко е изчистено и сега захапва училището.

Ма-ко,как върви боядисването?Защо не залепиш цветно фолио?Много труд,много  нещо.Аз ли съм мързелива,не знам,обаче направо се изморих,докато те чета.Евала ти на енергията и хъса!

Отивам да пусна една пералня и пак ще дойда.Ванко още го пера от болницата.

Чао за сега?
Ангелчето да пише!

# 133
Славе, при мен не е от сезоните  bowuu Радвам се за Ванко  Hug

# 134
  • Великобритания
добър ден и от мен
Вио - кво се чудиш , взимаш и се правиш на ударена
ако някой от домашните пита - казваш ми ти чак сега ли ги забеляза , аз колко пъти ти казвам за тях
при мен засега все още минава номера , т.е не знам дали минава наистина , ама ММ не мрънка ..последно за една дънкена ризка така му казах , и той вика а верно бе , сетих се хохохохоохох  hahaha смятаййй  Joy
отивам да търся темата за животнките , че да съм подготвена
Много липси , много нещо .. айде да се появите бързо на кафе

Общи условия

Активация на акаунт