Имам работа до безобразие. Ели всеки ден е в някакво нарушение, вече не знам какво ще го правя това дете... В събота вдигна температура, в неделя - пак. Понеделника беше добре, тъкмо мислех, че ще я пратя вторник на градина - и вечерта си набута едно мънисто в носа. Айде до бърза помощ тука (зълвата ни закара) - нямали такъв инструмент. Обадиха се в детско отделение на хирург, а той каза (буквално) "Пращайте ги в Пловдив, не ми се занимава с глупости"
ММ се прибра, но му отне час и половина, защото половин Пловдив е като Кербала и улици просто НЯМА. Та успешно след 3 часа бяхме в УНГ в хирургиите. Много бързо минахме, докторката беше прекрасна и с уникално отношение към детето
Руменчо снощи и той с температура, но малко - 37.4, явно от зъбките. Мина му без препарати, само го поразсъблякох повечко да се охлажда.
Започнаха да ми пристигат пратките от Али-то
От 2 дена са в София, направо вечеееее.... 10 дена от другия край на света до София, а от София до тук - още толкова
Да си покажа и първия опит за маникюр върху ноктите на съкровището - с обикновен лак еДа се изкажа по дилемата между плъх и свиня - и двете не ги харесвам, но все пак по-добре свиня. Тия плъхове и мишки за мен са екзотична разновидност на котешка и змийска храна, а не домашен любимец. Както и "декоративните" прасета (истинските прасета, не морските) - това е храна. Толкоз.
Вио, взимай си ги тез ботички стига да са удобни. Аз имам цял гардероб красиви обувки, които не са ми за ходене и 1-2 чифта за ходене. Обувам последните
Ще дописвам по-късно, че беб се събуди гладен. Прегръдки на всички

Ели за сефте си завира нещо в носа, някое друго дете ще да е 
тука съм ,а къде е кафето.