Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцата на децата <3
Примък, примък  bouquet
Имам работа до безобразие. Ели всеки ден е в някакво нарушение, вече не знам какво ще го правя това дете... В събота вдигна температура, в неделя - пак. Понеделника беше добре, тъкмо мислех, че ще я пратя вторник на градина - и вечерта си набута едно мънисто в носа. Айде до бърза помощ тука (зълвата ни закара) - нямали такъв инструмент. Обадиха се в детско отделение на хирург, а той каза (буквално) "Пращайте ги в Пловдив, не ми се занимава с глупости"  Shocked #2gunfire ММ се прибра, но му отне час и половина, защото половин Пловдив е като Кербала и улици просто НЯМА. Та успешно след 3 часа бяхме в УНГ в хирургиите. Много бързо минахме, докторката беше прекрасна и с уникално отношение към детето  Heart Eyes
Руменчо снощи и той с температура, но малко - 37.4, явно от зъбките. Мина му без препарати, само го поразсъблякох повечко да се охлажда.
Започнаха да ми пристигат пратките от Али-то  Mr. Green Тия дни с нетърпение си чакам гел лаковете, лампата вече дойде във вторник - сърбят ме ръцете да ги пробвам  Joy От 2 дена са в София, направо вечеееее.... 10 дена от другия край на света до София, а от София до тук - още толкова  ooooh! Да си покажа и първия опит за маникюр върху ноктите на съкровището - с обикновен лак е
Скрит текст:
Ноктите ѝ бяха всичките с различна дължина, така че се наложи да скъся всичките, а кривините са защото Ели ми буташе ръцете от мерак да гледа  Mr. Green Не ползвам лентички и приспособления, рисувам на ръка с четката от самия лак (сребърното е боя с тънка четка).

Да се изкажа по дилемата между плъх и свиня - и двете не ги харесвам, но все пак по-добре свиня. Тия плъхове и мишки за мен са екзотична разновидност на котешка и змийска храна, а не домашен любимец. Както и "декоративните" прасета (истинските прасета, не морските) - това е храна. Толкоз.

Вио, взимай си ги тез ботички стига да са удобни. Аз имам цял гардероб красиви обувки, които не са ми за ходене и 1-2 чифта за ходене. Обувам последните  Laughing

Ще дописвам по-късно, че беб се събуди гладен. Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 136
Дали Ели или някое друго дете от темата не си беше пъхало пак нещо в нослето? newsm78
Иначе срам, не срам си помислих че това са ръцете на ТМ. Като написа съкровището и аз гледам и се чудя.
После те разбрах!

# 137
Дали Ели или някое друго дете от темата не си беше пъхало пак нещо в нослето? newsm78
Моят Ванко, витамин С таблетка, преди 2 години. Ние, естествено бяхме на къмпинга, а в най - близкия медицински център, също естествено, нямаха инструменти  #2gunfire Та търчахме до Варна посред нощите.  Също така естествено мм беше пил, а Дея беше бебе, и изобщо...не искам да си спомням.
Ейнджъл, маникюрът е супер, дерзай!

# 138
  • в сърцата на децата <3
Аааа, ММ е толкоз космат, че не мож го сбърка  hahaha Ели за сефте си завира нещо в носа, някое друго дете ще да е  Peace

Ма Ко, за Виденов - не се ядосвай. Всички си ги знаят, че са евтини, но за сметка на това качеството (и на стоките и на услугите) е под всякаква критика  Stop

Славче, дано вече да се оправи Ванко и да се успокоиш  Hug

Редактирам, че Вио си е признала Ванковото прегрешение  Mr. Green Абе, Вио, а за толкова време не се ли разтвори тая таблетка от секретите в нослето?

# 139
Абе, Вио, а за толкова време не се ли разтвори тая таблетка от секретите в нослето?
Ами не, дори ни казаха да не киха и да не кашля (даже и спонтанно  newsm78 ), защото можело да тръгне по дихателните пътища към белия дроб Crazy

# 140
 Hug Личи си че е петък. Поразговорихме се!

# 141
# 142
  • гр.Варна
 Flutter тука съм ,а къде е кафето. Laughing
Работя и вече нямам търпение да стане пет и да отлитам към вкъщи.Затрупала съм се направоооооооо.
Времето тук е чудесно и ме е яд, че съм затворена в стаята. #2gunfire

# 143
СтраОтна си  Heart Eyes
Между другото, Вале, кандидатствах за социален асистент за баба ми и май ще ме одобрят на 2 часа. Та когато и ако изобщо стане, сигурно ще те тормозя с въпроси...Нали може?  Wink

# 144
Вале, кажи как си с диетата?
иначе на походка го докарваш!

# 145
  • София
Сега съм в някакъв застой. 9 кила съм свалила. Ендокриноложката не дава да правя ВМНВХ, казва, че е прекалено да спра всички въглехидрати, трябва да ги огранича. аз не я слушах до едно време, после ме хвана шубето, ще видим.
Тоя застой ме дразни, но ще го преживея.
Може би защото сега съм на килата, на които съм била мнооого дълги години, затова сега така.

Вио, на линия съм. Hug

# 146
Здравейте!
Ангелче-мисля,че маникюра е страхотен,семпъл,но стилен,колкото до ноктите,всички не могат да поддържат страхотен маникюр/зависи и от нокътната плочка и от професия,а може би и от желанието за подръжка на същия/.Наистина си имала перипетии-а защо такова безобразно отношение на доктор?какво означава израза му?ето затова хората ще ги ненавиждат и бият-не е без причина.Жалко че и свестните останали доктори попадат под общ знаменател.Ти занимаваш ли се още с дърворезбата,ако правилно съм чела по-назад?сама ли се учи?Изглеждаха много добри образците.
Миме-за животните-нямам поглед върху тези животни за които пишеш.Аз започнах да гледам животно на дърти години-котарак.Изпитвах страх,но той беше много малък и свикнах бързо.Мога да кажа,че противно на всички мнения моя котарак показва признаци на привързаност към мен и малкия ми син.имала съм рибки,ама то не се брои.
Вио-за ботите -не умувай-то и без това рядко човек попада на нещо качествено.аз напр.имам висок свод и по-широко стъпало и трудно намирам удобна обувка,та често взимам с номер по-голяма.

# 147
  • София
Галя, не съм те поздравила- Добре дошла при нас!

# 148
Валенце,благодаря!четох с интерес за детенцето ти.наистина борбата ти е голяма.Аз преди 7 години имах в групата си на работа дете-атипичен аутист.Нямах подготовка,беше адски трудно да се справим с него-но ако има желание в околните,всичко се случва,а трябва и разбиране.бях на обучение,много разговори с родителите в групата,с децата,много занимания с него.сега е ученик-един от най-добрите в класа си.Наистина държавата като цяло,не може да разбере,че трябва грижата за тези деца да е приоритет и в пъти повече отколкото е.За диетата-не мога да дам компетентно мнение-ти си познаваш организма най-добре и сигурно си пробвала различни варианти.Сигурно има храни,които трябва да ограничиш,или други да изключиш от менюто си.Едно е вярно,че метаболизма намалява с възрастта.И разбира се същото количество ако преди 10г.се е усвоявало напълно,сега може и да не може,а се складира като мазнини.Поне при мен наблюдавам това.
Плами,ами свършвай бързо работата и газ навън.Аз за жалост преди 18часа няма да съм свободна.Ние с ММ-правим квартални разходки всеки ден,когато аз съм свободна.Понякога и извън града.

# 149
Писенце,не свършиха ли тези консерви?Хайде малко релакс.Ама виждам че ти без работа не може да оставаш.Да не си зодия дева?
Калинче-какво работиш?по градината или с ученика?
Джейми,как вървят нещата при вас?успя ли с подготовката за изпращане на мъжа?прегледа ли тестовете?
И аз имам документация за началото на учебната година-вс е едно сме в училище.
До скоро и на всички приятен следобед.

Общи условия

Активация на акаунт