Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • при късмета
И аз се добрах до вас днес.
Взех си днес нот. акт и успях само в ЧЕЗ да сменя партидата. До ВиК ще ходя след малко, че са ми до блока. Топлофикация в понеделник, че няма да има време. Влачих и шефа на всичко отгоре, че снощи му се позапуши носа, спа неспокойно, сутринта уж се събуди сам и то добре и докато го приготвям пак заговори на нос. Оставих го за днес вкъщи, че при него всичко от носа тръгва.
Славе, не че нямаше кой да го свърши. Можеше на бояджиите, които ще ни бояидсват новата кухня направо да връча и шкафовете за пребоядисване. Исках да видя дали аз ще се справя. Не с боядисването, с кита. Трябва пак да слагам кит, че първата вечер стоеше добре, но като изкъсха напълно направи цепки. Идни дупки, от старите дръжки не съм ги запълнила целите. А дефекта който поправих мъжа ми каза, че е добре и съм успяла да придам добра форма, като за първи път. Не ми е неприятно да се занимавам с това, дори напротив. Може би ако имах повече време щеше по-добре да стане. Даже мога да си намирам от време на време подобна занимавка, стана ми интересно.
И да боядисвам обичам. Латекс, блажно, сега и с друг вид боя, все ми е едно какво ще боядисвам. Действа ми успокояващо.
Решила съм да правя кухнята с различни по цвят стени, ама мъжа ми още не знае  hahaha И без друго знае, че като се стигне до боядисването аз се заемам и никога не знае какъв цвят ще ми дойде на акъла. Свикнал е, 3 пъти се прибира и хола или спалнята са с различен от първоначално решения цвят, та няма да ме у сефте  hahaha
Ох, веднъж до боядисването да стигна и да започнат да се правят шкафовете.
Стискайте палци дадовършат плочките и стените събота и неделя, че ще ги мятам вече през балкона и ще ида на Хаваите да ги излежа.

Пак ще дойда, ще отстъпя малко компютъра на шефа, че написа домашното и ме ръчка

# 151
  • в сърцата на децата <3
Ма Ко, извинявай, но понеже вчера имахме спор със свекъра - колко струва смяна на име в енергото? Вярно, при вас е ЧЕЗ, а тук - ЕВН, но предполагам, че няма особена разлика. До колкото помня като купихме апартамента не платихме нищо, но може и собственичката на фирмата да е поела този разход. Свекъра твърди, че неговият приятел от работа бил платил 700 лева за смяна на партида. За мен това не е реално като стойност на услуга...

# 152
Гале, интересно ми стана за детето. Не споделяй лични неща, но как се държеше, как постигна успех, как го приеха децата? Как така сега е отличен ученик? newsm78 По- скоро девиантно поведение ми звучи.

# 153
  • София
Ма Ко, извинявай, но понеже вчера имахме спор със свекъра - колко струва смяна на име в енергото? Вярно, при вас е ЧЕЗ, а тук - ЕВН, но предполагам, че няма особена разлика. До колкото помня като купихме апартамента не платихме нищо, но може и собственичката на фирмата да е поела този разход. Свекъра твърди, че неговият приятел от работа бил платил 700 лева за смяна на партида. За мен това не е реално като стойност на услуга...
Ангелче, нали моя мъж сега е на къщата и също е сменил партидата- стотинка не се плаща в ЧЕЗ. информацията е от вчера.

# 154
Гале ми от оня ден съм ги купила тия чушки.Обаче пък станаха вкусни,поне маринатата.Ейй и забравих да сложа олио  Crossing Arms ми така е като върша много задачи на веднъж. hahaha
Ма ко браво на теб.А за боядисването да те викам при нас тогава. newsm78 Wink
Ангелче ще ти пусна линк или пък виж на страницата на ЕВН и готово,има си всичко там.
А маникюра и лакирването са супер. bouquet  
Вале браво на теб,ще свалиш и др килограми,само  не бърза има още време до нова година. Laughing
Славе важното е че Ванко вече е здрав,а прането може и да почака. Hug
Вио какво стана с баба ти оправихте ли крака.
Кафе не давам,ама ви изкушавам с това. hahaha

# 155
  • гр.Варна
АААААААААА Писе ще се бием.Кви са тез вкусотии. #2gunfire
Гале ако можех да си тръгна като си свърша работата .......ама няма.До 17:00ч.съм и нито минутка по - рано.
Вио какво стана със сестра ти? Всичко наред ли е там?

# 156
  • в сърцата на децата <3
Мерси, Вале  Hug bouquet И аз така помня, но все пак... Това с парите беше оправданието защо ДВА от електромерите все още са на името на ПРАДЯДОТО на ММ... А третият е на дядото  ooooh! Мързи ги да гледат, камо ли работа да свършат. Ако е нещо аз да направя - душата ще ми извадят, ама ако трябва те да свършат нещо - мамооооо Яла виж  #2gunfire

Галенце, добре дошла  Hug Маникюра не го смятам за особено постижение, има още много какво да се желае, но с "подръчни" средства и особено нетърпелив модел - толкова  Laughing Дърворезбата я прави машина, аз само дообработвам (като "само" е доста работа, но...) - шкурка, масла, байц, лак... Самоука съм във всички направления, но то си личи. Правя го за удоволствие и за кефа на познати и роднини. Направихме например за сестрата на ММ ето тази табела за входна врата

По настояване пуснах обява в OLX, но мераклии - тц.

Ох и днес денят мина бързо и неусетно... Трябва да ходя да си прибирам диването от градината...

# 157
Олелел Ангелче -много е красиво това  което си направила!!!
E ,ще се организирам да ти дойда на гости,поне ще има по един маникюр  красив .
Плами ми как без сладко. Wink

# 158
  • при късмета
Ангелче, и аз да потвърдя, в ЧЕЗ нищо не ми взеха.
Сега обаче идвам от Софийска вода и там има срок 1 месец, до тогава е безплатно, а след това има такса 10 лв. и някакви стотинки ми казаха. На мен казаха, че нищо няма да ми взимат, защото им казах, че днес си взех акта. В София има страшно забавяне в АП и актовете излизат вместо за 2 седмици, както обикновенно, минава месец. При нас вчера е било 1 месец от сделката при нотариуса. Явно не съм първата и казаха, че няма да ми взимат такса. Не успях да сменя партидата обаче, защото искат съгласие от съсобствениците партидата да я отвори единия. И В ЧЕЗ ми искаха, но просто аз го написах на място и ми обясниха, че после мъжа ми ако съдел някого, че партидата е на мое име, мен ще съди, не тях  hahaha Във ВиК, обаче искат подписана декларация. Та я взех и в понеделник ще я сменя. Добре, че е в съседния блок.
Вале, случайно да знаеш къде е Топлофикация, някъде в десети? Беше един кантон, но кой точно не помня.
Ангелче, маникюра е супер и дървените творби много добре ти се получават.
Сетих се, че Писето все плете, пък отдавна нищо  не е показвала.
Гуш на всички неспоменати, аз отивам да дръпна още една ръка на втория шкаф. Вчера не изсъхна достатъчно бързо и нямаше как, отивам да го добоядисам.

# 159
  • София
Довечера ще питам мъжа ми и ще пиша, той знае.👍

# 160
  • при късмета
Мерси  Hug

# 161
Писе, за баба ми - направихме операцията, изписаха я отдавна и сега уж се възстановява вкъщи....Вече ходи с проходилката по малко и отскоро махнахме памперса, това е. Но за нея пак си е постижение де, на 86 години никой не иска повече. Иначе се грижим ние за нея - сутрин, обед и вечер някой ходи, чистим, перем, готвим...Абе ужас, голямо търчане е  Tired
Плами, сестра ми си е все така, там решението е само и единствено трансплантация  Peace
Ейнджъл, тази табела е страхотна, искам и аз  Heart Eyes

# 162
Минавам малко телеграфно, тези дни се събраха много мероприятия. На всичкото отгоре днес се спънах и паднах, като в резултат си ударих едното пръстче на десния крак. Сега едвам ходя... Ще ходим на формула 1 този уикенд, сега кръгът е при нас. Купихме си билети и за Васко Василев, който ще има през ноември концерт тук. Изобщо много мероприятия се насъбраха.
Ще мина понататък с подробен отчет.

# 163
  • Великобритания
лееелее каква разходка си направихме днес с детето , пеша до съседното градче , разходихме се из големия парк , малко шопинг и на връщане вече едва едва се влачих ..прибрахме се , сложих я да легне и дори не свари да си изпие млякото хахаха ,толкова бързо заспа малката ми маймунка
решихме се за свинчето , ще ходим другата седмица като почива ММ да търсим , че аз искам дългокосместо ,и клетка харесах днес , доста попрочетох , ще съм поне малко подготвена хахах
Смърфи - голямо завид за Ф1 , и аз съм голям фен
Ангелче много е красиво , браво

# 164
Ще мина понататък с подробен отчет.
И снимки! Peace

Общи условия

Активация на акаунт