Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Добра вечер!
Мими до нас има голям магазин на pets at home - с малкия го ползваме като зоологическа градина  hahaha има голямо разнообразие на животинки и всичко необходимо. Това ни е любимо място за разходка, че в него може и с кучето да се разхождаш  Joy такива красоти има, че чак на мен ми се иска да съм домашен любимец.... Аз обаче не пазарувам от там - открих си онлайн магазин в който и храната, и консумативите за кучето на моменти са ми 3 пъти по-евтини, че нашия лигльо/не кучето, а мм  Joy / държи на точно определени марки...... Слагам сайта, че доставят и до Бг - може някой да има полза
http://www.zooplus.co.uk/shop/small_pets/hutches_cages/guinea_pig_cages този е за UK
този е ЕС
http://www.zooplus.com/
Ангелче голяма красотаси сътворила  bouquet
Абе много работни булки сме се събралиииииииии!!!
Аз нещо в последните дни съм на телефона - има неща в Бг, които трябва спешно да се оправят... За партидите на тока и при мен е безплатно. Та надявам се до 2 седмици да приключа с офанзивата и майка ми да дойде да живее при нас  Praynig Общо-взето трошене на нерви...
Лека вечер ви желая  Heart Eyes

# 166
  • Великобритания
леееелеее Калинче , голямо черпене ще има да знаеш
аз харесах една клетка 86 паунда , а тук има подобна по размери за 29.99
пИрфектно
стискам палци мама да дойде при вас , супер ще е и за нея и за вас Simple Smile
а иначе такъв голям магазин има близо до нашия град , ще се разходим дотам , че детето в момента е в някакъв много гушлив период , и само мърка и си гуши играчките
а по улиците гони и преследва горките кученца да ги целува и милва , голяма картинка сме

# 167

Добро утро!
Мими редовно пазарувам от този сайт - храната за кучето в тукашните магазини ми е 160, а същата вземам от зооплюс за 60... мисля, че централата им е в Мюнхен, но имат депа и в UK. Моите поръчки са винаги над 50 и доставката ми е безплатна за 3-5работни дни. За куриер съм избрала yodel - никакви проблеми не съм имала. Тука в магазина ходя за да видя реалните размери и качеството на нещата /око да види-ръка да пипне  Joy/ и после поръчвам онлайн. Разходете се до магазина и си поговори с продавачите - супер отзивчиви и разговорливи са. Ако още се колебаеш какво животинче да си вземете - те могат да ти дадат ценни насоки. В магазина има и страхотни декоративни зайчета. Лично аз ги предпочитам пред хамстер и морско свинче, а и като се преместите в къща може да се гледат в градината - само преместваш клетката като опасат тревата  Joy при нас в много дворове има къщички на зайци - страхотни са.

# 168
Добро утро!
Ех, събота, хубаво време и ранно събуждане от разярена борба на котки в двора.  Close
Кой какви ще ги върши днес?
Аз имам още малко домакинстване и после домашно разкрасяване.

# 169
Здравейте!
Мариат-детенцето си беше диагностицирано.Възможно е да е било от аутистичния спектър,а не точно атипичен аутизъм-но така са го писали.На 5 год.-никаква реч,затруднени социални взаимодействия,повтарящи се периодично действия,избягване на контакт с очи,раздразнителност при силен шум и т.н.Родителите го водеха от 3г.-в една от неправителствените организации занимаващи се професионално с такива деца,освен това-работа с психолог,логопед,пециален педагог.Там обстановката е по система 'Монтесори?,сензорни стаи и т.н.При нас-много разговори и консултации с останалите родители,разговори и просвещаване.С детето-много игри и занимания по "Монтесори"-привличайки и другите деца и после нашите занимания заедно с него.-Той винаги беше с нас-неотлъчно.Освен това на медикаменти.Той беше отложен за 1 год за училище-през това време-се появи реч,приобщи се и свикна с нас и групата,разредиха се тези кризи в които не търпеше никой до себе си.В училище-имам инфо-че бързо усвоява материала,справя се с АЕ и отличен ученик.Той бързо запомняше.Вероятно причината е друга-има индикация от какво може да е предизвикано-но не е мястото тук за повече от това.
Радвам се че имаш време за разкрасяване-аз все го пропускам този момент.

# 170
  • Великобритания
Добър ден , ех че хубаво напича навън
изпих си набързо кафето и ще излизаме че да не изтървем днес фермерския пазар .. обикновенно има доста хубави неща, въпреки ,че последните 2 седмици се прибирам само с букет цветя
Лейди -огромни са разликите в цените наистина, а за зайче не става и дума , щото ММ не ги обича никак , освен печени на фурна ..и той е един чешит ххахха
Мариат- аз пък се събудих от дете, биещо се със завивките , ужас е това , вече е хладно - като заспи и метвам едно много леко одеялце отгоре , това веднага усеща и почва да се върти и мята , да е отвита иска  #Crazy , аз пък и зима и лято , така се увивам - като пашкулче , и за да заспя - трябва ухото ми да е завито  Joy
Ма ко - днес събота , празник било - не се работи - почини малко
Хубав ден на всички , после пак ще дойда  Hug

# 171
Добър ви ден Simple Smile
Време е за второто кафе днес и предлагам да е в крак с темите Simple Smile

ма ко успех с боядисването !
Ladybird_ много добре звучи това ,ще си имаш другарче Simple Smile ама нали няма да ни изоставяш?
♥snow_angel♥ много добре се получава !
галенцето винаги трябва да си крадем малко време за разкрасяване , и на мен ми е малко , но си крада:)
Славче хубаво е че се оправя младежа , отношенията ви затоплиха ли се ?
Аз съм на въртележката.
Вчера докато вървя към градината да прибирам дребния звъннах на една позната да я чуя , съответно :"телефона е изключен или извън обхват....." вървим с баткото и си говорим , звъни моя телефон изписва ми номер а не име ( ама това ми се случва често последно време понеже някои номера са ми останали в стария телефона други ме съм записала ooooh! като хората)вдигам и веднага решавам че е тази девойка , нали недочувам а край мен беше шумно и разговор :
-О ......с нов телефон ли сме ?
отсреща се избоботва нещо от сорта:
- Защо да е нов? Не ме занимавай с глупости ами виж числата !
 аз в шах:
- Извинете с кой разговарям ?
- За водата съм бързо си погледни числата!!!!
- Извинете пишете 10 кубика.
Беше минала преди няколко дни ама аз в лудницата така и не се обадих да кажа .Друг път не беше се обаждала , какво и стана на тая жена.Ама аз муня я направих на познатата ми .

Днес сутринта сметки имах да плащам за 5 минути приключих , купихме с дребния пантофи и се прибрахме , обаче нещо ме човърка че нещо съм пропуснала и проверявам какво е , ами телефоните до утре, да ама утре не работят , та пак обувки чанта и към офиса ( 3 км), греда и в събота спрели да работят , та още около 4 км до другия който е в сградата на Кауфланд та и пазарих и се прибрах, сега ще почина с кафето и продължавам с задачи....Протекла ми е връзката за топлата вода под мивката.Като правихме апартамента едва след като сглобихме кухнята разбрахме че няма извод от бойлера до кухнята и мъжа ми допълнително прекарва.Вчера чувам едно свистене , такова едно тихо и странно , добре че навреме го видях два кашона с кристални чаши са поели водата , не успя да стане беля, та сега ще се чудя къде да ги прибирам като не ги ползвам постоянно ми беше удобно в оригиналните опаковки да си стоят.Спрях водата и сега в кухнята ще съм само със студена две седмици.
Закон замине ли мъжа ми нещо ще се повреди.Добре че имам спирателни кранове навсякъде.
Леле какъв роман стана......

# 172
Гале, благодаря за обяснението! Беше ми интересно да прочета. bouquet
Освен че се разкрасих изкарах и 3 часа на кафе с много приятелки. Само аз бях без деца(те бяха при баба си), но от сега са дали заявка за следващото такова кафе!

# 173
  • при късмета
И аз се опитвам да се разкрася от няколко дни. То, че не е цялостно е ясно, ама несесера някъде си забутах и не мога да си намеря пинсетата. А трябва да си пооправя веждите, че гледам един косъм точно по средата, нагоре е излязъл и ходя като еднорог  ooooh!

# 174
Здравейте дами и еднорог! Mr. Green
Последен почиван ден. Мисля да до ударя на мързел.

# 175
Върнахме се от Формула 1 и концерта на Ъшър след това. Беше уникално преживяване. Имахме невероятния късмет да видим всичко интересно, което се случи, защото се случи пред нас. После имаше концерт на Ъшър, мой любим певец. Абе, голям кеф!  Party
Утре е почивен ден тук, мюсюлманската нова година било, след това ще разказвам повече.  Wink

# 176
Смърфи, ти си късметлийка!

# 177
Идвам да ви нагледам  след днешния тур на пълнене пак на буркани. ooooh! Laughing Първо сладко от круши и мислех да почина.Да ама не,захванах да режа чушки и зеленчуци за мързеливата лютеница.Направих и нея и вече почивка със сладолед в ръка. Joy Ако някой иска да му дам. Wink
Отивам да полягам и гледам тв.

# 178
Писе, да идва зимата, че да се кротнеш!
Наш котанчо не е бил излекуван до край и сега на ново. Cry
Вчера един, който се пишеше приятел на ММ тотално се оак@. А е съсобственик на едната фирма и даже е управител. Немам думи.
Добро утро!

# 179
  • при късмета
Добро утро!
Аз вече съм по задачи.
Мария, дано седмицата ти завърши по-добре отколкото започва!
Смърфи, браво за страхотното изкарване

Аз обикалям доставчици да сменям партиди и чакам да отворят 2 мебелни магазина.
Спорна седмица на всички

Общи условия

Активация на акаунт