всичко да е наред на 4-ти.галенцето добре дошла

pisenxeto от къде поръча луковици ? Аз гледах тези от Лидл ама нали и времето ме притиска и се чудя.
Вале сетих се за твоите гладиоли , май наближава времето за вадене

За да кажа , при детето на Славчето нещата се подобряват, не е това за което се притесняваше.
Аз съм на въртележките , да в множествено число една в къщи и една в училище, мъжа ми заминава за известно време и сега освен всичко друго и багаж събирам, купувам разни неща , допълвам други... Няма да напуска страната ,а багаж като за дълга задгранична мисия се очертава...
Отделно ми беше лесно кара ни сутрин не бързаме за автобуси , сега ще имам да тичам от единия до другия край на града и обратно.
Ма ко честита награда ,адреса ми го знаеш , като разучиш безконтактното почистване , мога да те поканя да покажеш

Просто клончето минало през щорите, там цъфнало и после там паднало. По прозорците от влагата от цветята беше станало само мухъл. Добре, че дограмата е ПВЦ и се чисти лесно, както и прозорците. Още не съм ги чистила основно, само голямата мръсотия свалих.
Шкафа-мивка и горен над него са изнесени на усвоен балкон. На същата страна, само, че преди засечката ще правим нашите шкафове. Реших вече цветове и корпуси и вече съществуващите шкафове ще се боядисват само. Вратичките с новите, а корпуса аз го подхванах. Само, че за първи път работя с боя на водна основа и не знам как ще стане. Обаче такава си взех и ще видя с нея как ще се справя.