Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Moni  Praynig всичко да е наред на 4-ти.
галенцето добре дошла  Hug
 pisenxeto от къде поръча луковици ? Аз гледах тези от Лидл ама нали и времето ме притиска и се чудя.
Вале сетих се за твоите гладиоли , май наближава времето за вадене Simple Smile
За да кажа ,  при детето на Славчето  нещата се подобряват, не е това за което се притесняваше.
Аз съм на въртележките , да в множествено число една в къщи и една в училище, мъжа ми заминава за известно време и сега освен всичко друго и багаж събирам, купувам разни неща , допълвам други... Няма да напуска страната ,а багаж като за дълга задгранична мисия се очертава...
Отделно ми беше лесно кара ни сутрин не бързаме за автобуси , сега ще имам да тичам от единия до другия край на града и обратно.
Ма ко честита награда ,адреса ми го знаеш , като разучиш безконтактното почистване , мога да те поканя да покажеш Simple Smile

# 91
  • Бургас
Здравейте, скъпи момичета! Hug
Едва в неделя Ванко си дойде в къщи и вчера нямах много време,защото се влоши в къщи.От многото АБ започна повръщане и разстройство,едва стоеше на краката си,той и без това е станал скелет. Cry
Не писах,защото до последно не знаехме резултата.Чак в неделя след последния рентген,пробите от храчките и Мантуто,казаха че не е туберкулоза.До този момент лекарката направо беше сигурна по другите симптоми и се готвехме за Детска пулмология в София,че тук няма,а в другата не го взеха,че нямал 18 години.
Сега ще се гледаме вкъщи една седмица да го закрепя,че съвсем се свърши това дете.
Най-гадно от всичко е чакането,как не умрях?! Sick
На Мони желая да се съхрани,после всичко се забравя,само да свърши добре! Praynig
Обаче след всяко такова преживяване,майките сме една идея по-стари и амортизирани.
Аз определено се чувствам много зле.
Важното сега е да не рецидивира,така съм се наплашила,че не смея да се усмихна.
Затова и не писах,че да не ви заливам с отрицателна енергия,всеки си има достатъчно грижи на главата.

Добре дошла на Галя! bouquet
Тук наистина ще ти е добре,аз съм една от първите и вече станаха май 4 години си пиша с моите приятелки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Били,слушай Лейди какво казва за свекървите. Grinning
Навремето ММ ходеше най-редовно да яде при мама,тя самата го коткаше "ела,мама,няма такива гозби като моите".Тогава започнах да го пращам с празни буркани и съдинки и все едно Калинчик ме е учила му казвах "Верно няма по-вкусно ядене от нейното,нека напълни и за мен и детето".
След време свекървата и писна и сама го натири да яде при семейството си,то не е лесно да готвиш за всички. Joy
Така че включвай ги в трудовия процес мъжове,свекита и все такива пишман-гости.
Тук винаги можеш да се оплачеш,ние ще ти отговорим честно. Heart Eyes

Джей,тук също да ти благодаря за вниманието.Като се успокоим и двете,ще организираме едно излизане.

Нямам възможност да ви изброявам всички,че от притесннение цялата къща е станала кочина,то нямах сили да пипна нещо.По два пъти тичах в болницата да нося храна,но това чакане и безсънни нощи направо ме разсипаха.
Мони,дано не си такава невроза като мен.Гледай по-бодро и дишай дълбоко,трябва всичко на е наред!Няма друг начин,просто няма! Heart Eyes

Чао за сега!

Тити ми се губи! newsm78

# 92
Славе, пу-пу, бавно, но ще се закрепи. Важното е, че не е туберкулоза.
Сега у дома, знаеш, че и стените помагат! Всъщност, ако това нещо е било от вирус, аз от сега смея да кажа, че съм амортизирана и поостаряла. Какви са тия болести, бре?
Я кажи баткото какво каза за заболяването. Един вид, опита ли се да сложи диагноза, да обори вече поставена и т.н.
Мони, дано и при вас притесненията са напразни.
Като почне учебната година и направо се сбръчквам от очакване на болести. А не трябва да е така.

# 93
  • при късмета
Славе, бързо да се закрепи детето и да забравите. Радвам се, че не е по-лошата диагноза. А каква му беше всъщност диагнозата?
Мони, ще постискаме още малко палци. Всичко ще е наред
Джейми, безконтактното чистене е с някакви много силни препарати по автомивки. Пръска се с някакъв химикал с машина и после само се изплаква. Пада дори машинно масло от елементи с много сгъвки, дупки и места до които не можеш да стигнеш. Не знам дали по автомивките чистят каквото им занесеш с това, но мъжа ми нали е по автосервизи от доста време и има много приятели и познати по всичко свързано с отрасъла.
Тук останаха едни метални щори, работят им всички механизми, ама сигурно не са чистени откак са сложени. Страшна свинщина беше апартамента. Ама страшна. Едната стая само беше като света, тази дето шефа ще е в нея. Още се чудя дали да чистя щорите или да си сложа корнизи и моите пердета. Ако ги изчистят ще свършат работа. Представете си откога не са чистени, щом м/у щорите в хола и прозорците имаше цветове от китайска роза в различна степен на изсъхване, че даже и свежи цветове  hahaha Просто клончето минало през щорите, там цъфнало и после там паднало. По прозорците от влагата от цветята беше станало само мухъл. Добре, че дограмата е ПВЦ и се чисти лесно, както и прозорците. Още не съм ги чистила основно, само голямата мръсотия свалих.

# 94
Добър вечер!
Вече сме на селска салатка с "кокалче".Вълшебната тенджера-мултикукър сготви спанак с агнешко и сега баба и дядо сме на ТВ-то.
Това което забравих да кажа е че големия син е самостоятелно домакинство-имаше възможност за това.А малкия-2017г.ще е абитуриент на ТОХ-Варна-специалност кетъринг.Имам и котарак-улична подобрена,но с малко обработен ген-изглецда по-красив и голям/не дебел/.Засега това,по-късно пак пиша-пожелавам лека вечер и много благодаря на всички Вие,които ме приехте при вас.До скоро. Simple Smile

# 95
Гале, ама сина сам ли живее или с гадже? Че ако е с гадже му е по- лесно откъм домакинстване и хубави емоции.

# 96
  • Великобритания
добре дошла на новата домакиня и от мен
и аз съм от Варна , ехее много се събрахме
изпратих ММ на работа и седнахме да гледаме първо сериалче , после фермата
купихме си днес слънчогледови семки , и седнах с купичките , ххаха ужас , няма спирачки , чак устните ме заболяха вече

# 97
  • Бургас
Гале,твоят син е почти колкото моя,сигурно е 92 година.Супер,че е успял да се отдели,така е добре и за него.

Ма-ко,ремонтите са гадни,но като видиш резултата....Ти си мъжко момиче,ще се справиш!

Мариат,големият ми син се справи перфектно!Разчиташе рентген,изследвания,даже прогнозите за заболяването на брат му се оказаха точни.Лекарите повтаряха това,което чувах първо в къщи от него.Всъщност той заведе Ванко на лекар,ходи с него в Пулмологията,настани го в болницата,оправи документите на регистратурата.Аз тогава бях сама с Криста.
Накрая лекарите не искаха да говорят с мен,а само с него. Laughing

Започнала съм пренареждане на зимни и летни дрехи плюс голямо чистене.
Най-обичам като вадя зимните дрехи,на кака сладките те! Heart Eyes
Идва студ и зима!Супер! Grinning

# 98
Славе, слушам и не вярвам на очите си!
Ха, дано винаги да е така. Говоря за лекарите. Те като си кажат мнението и не приемат коментари и обсъждане с други лекари, па ако са и студенти.......Но браво, евала на синчето ти. Все така да е!
Бързо оздравяване на Ванко.

# 99
Славче,да 92 набор е големия-ама ние с тати се погриижихме да види какво е да се грижиш сам а себе си-с професията на тати и с много години разделени-това е цената.Предполагам сина ти учи медицина-възхищавам се на хората които учат тази дисциплина-ако е това-не е за всеки.Желая му успех-искрено.
Мими-сина ми се справя сам-има гадже,но живее сам засега.Ние сме моряшко семейство и всеки т нас е трениран да може различни неща  такива дето са неприсъщи за за пола/мъж/жена/-съдба/Такъв е живота.
70-ти набор съм-в най-ш..............бата възраст.До скоро-лека и спокойна нщ на всички.

# 100
Извинете-уморена съм,и ям букви-дано разберете текста.Днес изгледах 27 деца на работа.утре -не знам.

# 101
Добро утро! Айде на кафето:

# 102
Добро утрооооо!
Мони   Hug Praynig всичко ще е наред! За изследванията при вас незнам как става, но тук, ако ми дадат 2 последователни часа/в различни дни/ за изследване означава, че втория час е за коментар на изследването, а ако е само 1 час/на него пък пише, че изследването може да продъли до 4часа/ - то коментара е веднага.
Славе  Hug увеличаваме белите коси... Много, много се радвам за подобрението!
Гале добре дошла и от мен  bouquet Възраста ти - ако мен питаш е разкошна  Heart Eyes
Виоооо скоро си мислих за твоята фръцла как не искаше да стъпва на пясъка  Heart Eyes
Ма ко днес ще ти правя компания на чистенето - мятам стаята на малкия за основно...
Усмихнат ден момичета  Hug

# 103
Здравейте,благодаря за кафето на Вио!Малката първа група ли е в градинката?Свиква ли?
Калинче-сигурно си права за възрастта-ама не ми е хубаво вече-няма връщане назад в времето.как е кучо,а ученика?
Мони-стискам палци за хубаво.Дано всичко е като лош сън и да отмине.
Славче-за възстановяване имунитета на малкия-има и не само лекарствени продукти-ако не сте против народната медицина.Големия син правеше много тежки пневмнонии,със спазми.После след антибиотика и инжекциите-наблягахме на бульони с костен мозък,черен дроб,мед-ако може и маслини.

# 104
  • при късмета
Много скоро, беше време, когато по това време казвах "добро утро". Сега съм на добър ден!

Калинче, зарязах чистенето за днес.
Смахнах се да боядисвам шкафове  ooooh! Шкафа-мивка и горен над него са изнесени на усвоен балкон. На същата страна, само, че преди засечката ще правим нашите шкафове. Реших вече цветове и корпуси и вече съществуващите шкафове ще се боядисват само. Вратичките с новите, а корпуса аз го подхванах. Само, че за първи път работя с боя на водна основа и не знам как ще стане. Обаче такава си взех и ще видя с нея как ще се справя.
Вратичките ще трябва малко да се китнат, че имат поправки. Взех си кит, ориентираха ме горе долу какво трябва да правя и сега и тях ще похдващам, докато съхне шкафа. Не съм го правила до сега и с това ще видя как ще се справя.
Проблема е само, че тези вратички са фигуративни, а на новите ще са гладки, но те и без друго са на балкона. Само в един цвят ще ги направим.
Отивам да хващам шкурката

Общи условия

Активация на акаунт