Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 733
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Привет! Все едно и също е при мен.

Ако ви се гледа Сингапур:
Скрит текст:
Махнете интервала между goo. и gl  Peace

И аз си мислех за Славчето и Мони! Стискам палци за момчетата!  Praynig

Калинка - кучо е станал мноооого голям. Добре, че вече всичко е наред с него.  Peace

Ма ко - ако работата е спешна, някой друг ще е свърши. Ако ли не, може да почака. Така че не си давай много зор.  Hug

Писето съм я признала с количествата зимнина, че и с разнообразието й.  Wink

Мариат - на спорт ли си го ударила?  Wink

Една дружка тъкмо ми се оплака, че в София било много студено. А ние тук чакаме мусонния сезон тоест дъждове.  Wink Днес ще правя ризото, ама трябва да си прегледам рецептата, че съм забравила кое след кое беше. То, не че е много сложно, ама да не объркам все пак.  Wink

# 76
  • при късмета
Смърфи, както винаги, прекрасни снимки. Правиш ги като рекламни на някоя дестинация.
Градините много ми харесаха

Още кашони имам за разопаковане. С 2 вече се справих. Сега подхващам прозорци, че до сега не можех да се докопам до тях  hahaha

# 77
ма ко, оставям те насаме с прозорците(най- омразната ми работа) и забягвам в Сингапур.
Смърфи, почнах от вчера по 30 минути. За повече не ми издържат нервите.
Edit
Никъде няма да ходя- не мога да отворя снимките. Махам интервала, но нищо.

# 78
Здравейте,от известно време Ви чета.Бих казала,че Ви познавам задочно.Допадате ми и ако приемате нови попълнения,бих искала да комуникирам тук при Вас.
Казвам се Галина,семейна,с две големи момчета на 24 и на 18г.Работя като детски учител в гр.Варна.Съпруга ми работи в морския бизнес.Ако ви интересува още нещо-питайте.
Пожелавам на всички лек и ползотворен ден. Flowers Four Leaf Clover

# 79
Галенце  welcome
Наистина Мони и Славето нищо не казват. Дано просто нямат възможност, но всичко да е наред  Praynig
Смърфче, благодаря за снимките. Колкото и свободно време да ми изкача ще го оползотворявам с тях. Като картички са

# 80
  • при късмета
Гале, добре дошла  bouquet

Вио, какво стана с почивката?
Мария ти пък вместо да дойдеш да помогнеш, оставяла ме, значи  Crossing Arms
Като цъкнеш на линка на Смърфи, горе където ти излиза в търачката махни интервала и ще те пита ли да намери пак. Защото отначало ще ти даде, че е сбъркан. Или отдолу, като намери резултата, го отвори от там

Оф, как не ми се започва. Като тръгна да свърша нещо и покрай него по време на движение се сетя за други неща и направя тях, само се щурам напред-назад, а резултата на края не се вижда.

# 81
Благодаря,ggbp-не знам как да се обръщам към теб,извинявай,ще преровя други странички да видя.
Смърфи-страхотни снимки.Била съм в други държави, но до там не съм стигнала.
Писе-и аз през почивните дни направих мариновани камби-лесна рецепта и се харесват от моето семейство.А при неочаквани гости е лесна салата и със сиренце-може и да хапнеш набързо,ако няма друго за ядене.Ти правиш много зимнина-кога успяваш?честно,възхищавам ти се/плетеш,градинка гледаш/.
Засега отивам да възпитавам подрастващото поколение.До скоро!

# 82
Добре дошла Галенцето,щом си се престрашила да пишеш,значи сме готини. Wink
А за зимнината  ми свободен човек ,по цял ден в къщи си намира работа. Blush Карате ме да  се изчервявам,ама като си похапваме...
Ей одеве взех 7 кг чушки ,че и си ги избрах та са големи и утре ще правя тия чушки дето ги сънувам. Joy
Взех си и кашона с луковици,дето бях поръчала та и там ме чака работа. ooooh!
Ма ко като измиеш твоите прозорци ,метни се насам и моите да минеш. hahaha
Вио хубаво имаш помощник,работи и използвай да ти помагат. Wink
Смърфи после ще видя снимките.
Славето и Мони да драснат по един ред,че ги мислим тук. Tired
Хайде отивам да разпределям луковици.

# 83
Галенце, добре дошла и от мен  Hug
Ма ко, нямаше почивка - мм така и не си избра дестинация, нито хотел, нито нищо. А мислех това да му е подаръкът за рождения ден  ooooh! Останахме си тук и обикаляхме наоколо, в крайна сметка пак си починах, но не е баш така, както го бях замислила.
Писе, използвам, използвам  Wink Тая жена толкова много се промени, пу пу да не я урочасам.

# 84
  • при късмета
Вио, важното е, че си починали. Тогава му кажи, че остава без подарък, свършили са ти идеите  Laughing
Галя, ggbp е Биляна
Аз пък да похваля Писето, не само на количество зимнина, а и на качество. Миналата година ни нагости с домашна лютеница и беше много вкусна. Щом шефа хапна доволно количество, а до тогава не беше много по лютеницата.
С вратите на спалните се хванах, прозорците ще чакат. Трябва и щорите да се свалят за основно почистване, че не мога да ви опиша на какво приличат. Вдигнала съм ги и не искам да ги виждам, но нямаме време още с тях да се занимаваме. Мъжа ми и приятелите му казаха, че не са неспасяеми, имало някакъв безконтактен начин за чистене на всичко, колеги работели с него.
Ще пооправя още малко, ще хвърля боклука, който се трупа с всяко отваряне на кашон  hahaha и ще ходя да взимам разни работи, че все изниква нещо, което съм забравила.

Да ви се похваля, печеля ваучер за 100 лв. от игра във форума. За пазаруване в Ozone.bg

# 85
  • Germany
Здравейте момичета,
Благодаря, че ни мислите!
Не пиша, защото още чакаме... На 4ти сме на ЯМР. Дано направят коментар веднага, защото иначе ще откача. Гледам да не го мисля до тогава, защото иначе изперквам... не мога да спя, да ям и съм кълбо нерви... Чета ви, но не ми се пише. Дано се включа с добри новини другата седмица  Praynig Стискайте ни палци, защоот вярвам, че помага!
Дано и при Славето нещата са добре!
Добре дошла на новата домакиня  Hug

# 86
  • гр.Варна
Мони с теб съм. Praynig Всичко ще е наред  Hug
Славето и на нея пращам положителен заряд  Hug
Гале добре дошла.И аз съм от Варна и имам дъщеря на 18 години.Тук ще се чувстваш добре,вярвай ми.
Вио другия път направо правиш резервацията за някъде и после сервираш новината-Утре тръгваме за еди къде с,и за еди колко си време и точка.Аз така правя вече.Който иска да идва ,който неще да седи в къщи и да се цупи. bowuu

# 87
Плами, добра идея, ще се възползвам някой път  Party
Ма ко, честита награда  Hug
Мони, стискам всички палци и ви мисля, пиши веднага като имаш резултат  Hug
Оф днес никаква не съм я свършила, а вече съм изморена  Crazy Сменят ми радиаторите и тръбите в офиса и общо взето съм като строителна площадка, ама...трай бабо за хубост, няма как. Довечера съм и на родителска среща на Дея, и изобщо лудницата е пълна. Поне едни обувки си купих, та да не съм съвсем капо. Фръц.

# 88
Тц, не става и не става да отворя снимките. При мен обаче няма интервал в думичката а излизат .20%, махам ги и при презареждането пак няма нищо.
Галя,  welcome
ма ко, от бая време не те беше спохождал късмета! Ай, честито!
Вио, на теб "честито" за новата свекърва! Да вземеш да си превъзпиташ мъжа! Много са смотани мъжете.
Аз да се оплаче, че ММ понякога не разбира от намеци. Така изпуснахме и Dream Teather i White Snake. Вече съм решила, че има ли друг концерт направо му казвам да взима билети.
Мони, Славе, стискаме палци!
Ангелчето и тя се загуби.
Ха, вио, и аз с обувки се обзаведох.

# 89
Хе хе, моят за концерти е пръв, даже сам ходи, а аз си гледам децата  Mr. Green #Cussing out Обаче на пътувания е много тежък (и в прекия, и в преносния смисъл на думата) - много обича да пътува, но за организирани екскурзии или почивка в хотел да речем и дума не може да става. Чешит, какво да го правиш. Честити ти обувки, mariat!

Общи условия

Активация на акаунт