Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 516
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Една българска дружка тук ми каза, че нормално картичките от КЛ до Бг пътували към месец...

Ма ко - много си е хубаво тук, да знаеш. Сега се е опнало едно слънце, няма много влага тези дни.  Peace

Калинка - много режимна тази закуска, точно за мен.  bowuu

Брей, кога минаха три години... Аз като се записах в темата, Дейчето още не беше в плановете.  Wink

Довечера сме на Васко Василев. Дано мм приключи навреме, че да не го гледам сама.  Praynig

Хайде, наздраве за тригодишното ви фейсбук приятелство, Вио и Ма ко!

# 526
  • при късмета
Бях направила фейса, че да взема една награда, която шефа спечели с откриване на едит обект на КФС. Тогава ти ме пита дали имам фейс, казах, че имам, ама няма да го ползвам, а групата вече беше направена. Сприятелих се с теб и с нея, а тя ма включи в групата. На другия ден (приятелството ни е от вчера м/у другото) всички от групата ме добавиха, като приятел.
С Баба Яка щяхме да кръстосваме пиле и стоножка, че да имаме пилета с по 100 бутчета, ама ей на, изчезна и ни замина проекта  hahaha

Смърфи, освен с картичката да пътувам и аз  Rolling Eyes

# 527
Лейди, все се чудя на тез англичани, как могат да закусват по този начин. Аз не мога да набутам в устата си бекон, наденица, да не говорим за боб като си отворя очите. Ще ми се догади само от гледката. Наистина ли закусват това?!
Днес ми е много натоварен ден, но все още седя на терасата с кафето и се моткам. Докато го напиша и си счупих любимата чаша Sad, гадост!  Миша утре има концерт, та днес репетиции с акомпанимент до три, от пет родителска среща, от шест има балет. И дребното зашито за мен, ще лудна.
Мими, искам рецептите за коричките и за курабиите Hug
Отивам да сготвя и да изчистя.
Пп Ема снощи извади коледната украса. Дано оцелее докато стане време да я закачим.
Пп2 три нови отговора, докато напиша Heart Eyes

# 528
  • Великобритания
привет от мен
ех че хубаво сте се разписали
Хортензия - моите бисквитки са леко диетични , защото са без брашно и набухватели и всекви там разни , или по скоро -здравословни -
3 банана , половин авокадо , 1 голяяяма шепа смлени по на едро ядки (каквито има , орехи, лешници , кашу -сурови всичките), 2с.л. смляно ленено сене , 5-6 с.л смлени овесени ядки .. добавам различни аромати -ванилия , лимонови корички , а вчера портокалови корички и канела , Всичко се обърква с вилица докато се получи гъста кашичка , сипвам с лъжицата върху намазнена хартия за печене като оформям нещо като бисквитки , пека на умерена фурна около 30 мин, докато започне леко да покафеняват ..Нищо сложно , но пък много вкусно Simple Smile Simple Smile
Лейди и аз много я харесвам таз закуска , ама без бобеца
И аз се бях зачела в една поредица на Н.Робъртс и вчера свърших последната , сега нямам нищо за четене , свалих някви там на киндъла , ама нещо не ми грабват окото ..
Имам едни изкарани пържолки да се размразяват , ММ иска риба за работа , така че сме лесни
да си нахраня детето и излизаме да се порадваме малко на слънцето

# 529
От закуската на Лейди бих изяла всичко без кафето, хляба и онова, което не мога да го позная какво е в чинията- има яйц, бекон, наденичка и нещо като панирано, но какво е?
Бисквитите ще ги пробвам, но защо без глутен? Скоро четох, че ако човек нама непоносимост към глутена е добре да не се лишава от него.
Честита годишнина.
Ма ко, не е ли рано за рождения ден? Все пак са си 2 месеца.

# 530
  • при късмета
Мария, рано, рано, но аз днес ходих да проверя как стоят нещата за друг вид парти. Ама още не работеха, та нищо не можах да свърша. Нали е посред зима, та ни е трудно с избора, а детските клубове, вече са скучни.
Аз казах, че за Коледа ни се сливат подготовките, заедно с РД, не от сега. За Коледа какво има да се готвим, освен подаръци за шефа  Laughing Тя масата е ясна и е ежедневие. Елхата вече той си я украсява, аз му помагам да украсим другото, а баща му с лампичките. Лесно е

# 531
Благодаря, Мими! С какво мога да заменя авокадото?

# 532
  • София
А добър ден!
Аз малко не по темата, ама кажете ми как да информирам модератор за неприятно и обидно лично съобщение?

# 533
  • при късмета
Аз вече сготвих. Спретнах пилешка супа.

Мушкатова, успех на концерта утре на детето
Вале, може би трябва да го препратиш на модератор, знам ли! Не знам дали могат да вземат отношение за ЛС, но е ако е прекалено защо пък да не сигнализираш. Дано могат да направят нещо. Най-много да ти кажат, ти да я блокираш, че май вече има такава функция и не може да получаваш съобщения от конкретен потребител. Ама не съм сигурна

# 534
Вале изобщо не обръщай внимание на изперкали персони!!!!  Hug
Мариат - обикновенно в закуската има или пържена филийка, или картофено кюфте, или и двете заедно  Mr. Green
иначе другата им традиционна закуска е овесената каша

# 535
  • Великобритания
Mariat без глутен е ,защото избягваме от брашното , и като цяло от ВХ , най вече аз де , от тези си позволявам да хапна по една малка , колкото да ми мине мерака за сладко
Хортенз - аз го слагам авокадото , като заместител на мазнина , а и уплътнява донякъде , но като не искаш пробвай без него , то вкуса му е неутрален , така че няма да е голяма липсата , общо взето цялата рецепта е импровизация , така че ако искаш се пробвай , ако искаш другия път като правя (утре или вдруги ден ) ще ти снимам гъстотата , а и самите бисквитки и така ще прецениш какво да добавиш или махнеш
Пфууу пропадна ми уикенда в Париж за рожденния ден , ММ се надяваше , че ще почива , ама как се падна този месец точно 4 дена около него да работи ..много ме е яд значи  #Cussing out

# 536
Мими, благодаря, ще чакам снимки. А за билети, ако сте купили, прати насам, ние ще изпразнуваме вместо теб. Joy

# 537
  • Бургас
Вале,питай в Модераторската тема.Кой те тормози?Съфорумка?

Аз така се ядосах за Валка,че забравих "здрасти"да кажа.

Момичета,на 18 заминавам,така че едва ли ще се включа с картичките,но ако намеря време,ще изпратя и аз.

Смърфи,браво за немския! Heart Eyes

Лейди,желоя леко да мине всичко покрай теб!

Аз не се чувствам добре тези дни.Изморена съм непрекъснато и всичко ме боли.
Не ми се прави нищо.
Много ме ядосва Иван и вече взе да ми се отразява на нервите и здравето.

Довечера ще пиша повече,че Криста се намокри цялата и трябва да ставам.

# 538
  • София
Не се ядосвай , Славе! Не е нещо сериозно.
Получих писмо от някакъв доктор за острици/ глисти/ при деца. Преди сто години в градината Мими имаше и явно тогава съм питала. Ама пича ми пише сега как да ги лекувам, като ми начуква канчето колко съм тъпа:"Изминали са 8 години. Децата Ви са пораснали. Но доколкото виждам - знанията - не. "
Предполагам , че пропагандира знанията си и на други съфорумки, чиито знания са замръзнали преди осем години примерно. Laughing

# 539
Банда, Stuck Out Tongue Winking Eye
Лейди, аз и тази закуска много им я тача. Особено с канела, захар, масло, прясно мляко.....
Ще изчакам да видя снимка на бисквитите.
Вале, не се коси за такива дребни душички.
Ма ко, гледам, че вече Шефа ти е отмяна за празника и ти скучаеш. Айде, още едно бебе раждай! Че скоро и Шефа ще почне да скучае.
Аз, да си призная, че нали съм с малко по- високо кръвно и от днес взех мерки. Купих си селски чесън и сега хрупам.

Общи условия

Активация на акаунт