Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 512
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
Ма ко, гледам, че вече Шефа ти е отмяна за празника и ти скучаеш. Айде, още едно бебе раждай! Че скоро и Шефа ще почне да скучае.
Виж ся! Ако съм ти направила нещо се извинявам най-официално, ама немой така с лошо  Laughing

# 541
ААА, как с лошо. Аз за шефа мисля. Един вид да не скучае.
Шегичка. И при нас е така на празници. Елхата вече е задължение на децата. Преди години след тях я пооправях. После те след мен- пак. Вече не я барам. Както си я направят- такава ще е.
Обаче манджите за Бъдни вечер са ми най- любимите. У дома само аз ям сърми, печен боб и други подобни без да се мръщя, та тогава се отяждам. 

# 542
Добро утрооо!

Мими ако не си чела П. Г. Удхаус - горещо ти го препоръчвам!

# 543
Добро утро! Калинка, много рано си станала, явно вече активно си влязла в периода на неспането. Hug

Аууу, Удхаус - любим, много любим, най-любим, Удхаус. Заредила съм каквото има в нета на Киндъла и като ми е нацупондрено, винаги ме размива. Първата книга, която четох беше "Стрихинин в супата". Смяла съм се на глас, нашите идваха в стаята да видят какво гледам по ТВ, за да го гледали и те. А пък аз книга четях. Wink И до днес английският хумор ми е много на сърце. Имам и много книги на хартия, от времето, когато нямаше ел.четци. 

Снощи бяхме на концерта на Васко Василев, част от турнето на ТойотаКласик. Програмата включваше три фрагмента от опери, естествено с лека промяна в аранжимента. Имаше 4-ма оперни певци - две жени и двама мъже. Жените и единият мъж бяха българи, представиха ги като солистите на Ковънт Гардън. Освен че залата беше пълна до последното място, всички бяха обечени супер официално. Все едно отиват в Ла Скала. То черни дълги рокли, то ръкавици, мъжете с папийонки, че имаше и няколко във фракове. Имаше антракт с храна, преди началото също. Беше много хубаво преживяване. Сега гледам програмата на тяхната филхармония какво имат до края на годината. В нея свирят 4-5 българи. А залата е много красива. Намира се в кулите Петронас.

# 544
Добро утро!
Смърф, завидях ти! Аз съм по- скромна, на 16-ти сме с детето на Жизел - смесена продукция на пловдивски и софийски балет. Тя много се вълнува, защото участват учителите й по балет.
Дано се постопли днес, че студ голям е тук.

# 545
Добро утро!
Лейди, тая закуска ще я олапам, ама после ще искам и нови дрехи!
Смърфи, викаш друго си е да има изява на българи, но извън България. То, и оценката им извън страната е по- висока, пък и трудът им- по- оценен.
Хортензия, малката балерина май, май няма да се отказва! Как са й стъпалцата? Или още е рано за тоз въпрос.
Трябва да измисля меню за днес.

# 546
Добро утро!
Ма ко, ако искаш, да направим както с Фейса едно време - ти се дърпаш, ама да вземем да те навием за второ, а? За Шефа мисля и аз, не за друго  preggo ylinfant stork-girl 1stroller
Смърфи, завид и от мен, това се казва преживяване! Не съм била на толкова официално събитие - с рокли, костюми и прочее - не помня от кога.
Мушкат, как е Ема? Кашляте ли още?
Лейдибърд, мерси за закуската  Hug
Ние днес имаме курбан на работа - поръчали сме едно агънце да ни опекат, ще дойде попът да направи водосвет и така. Малко ми е притеснено, защото аз се заех с организацията, и нали знаете - все някой недоволен ще има, пък аз искам да угодя на всички...Хем знам, че това е утопия, и пак...не се научих значи! Дано мине добре и са доволни колегите, че от 2 години му се каним на тоя курбан...
П.П. Люс, честит рожден ден! Жива, здрава, щастлива и обичана бъди! Хубав празник!

# 547
Вио,  да си изкарате хубаво днес! Нали знаеш, че колкото човека, толкова и претенции, какво се притесняваш! Ако има недоволни, друг път да се заемат те с организацията. Ема е добре, започна вчера да отхрачва,  още два, три дни и е готова. Каката се разсмърка, днес ще слагам Ксилометазолин, че няма как да свири на сцената със сополи.
Мари, да, не се отказва от балета, голяма страст й е. От тая година се качи на палци, засега няма проблем със стъпалата. Дори мазол още няма и е много тъжна Joy.
Мм ми домъкна чувал зеле. Заемам се да го редя.

# 548
  • при късмета
Добро утро!
Ма ко, ако искаш, да направим както с Фейса едно време - ти се дърпаш, ама да вземем да те навием за второ, а? За Шефа мисля и аз, не за друго  preggo ylinfant stork-girl 1stroller

Ко ви стаа, бре?  hahaha За незапомнилите, да кажа, че второ ще имам като започнат да се поръчват по интернет. Ако имах финансовата възможнос ти 5 деца бих отгледала, ама втори път бременна и раждане и най-вече занимаване с нашите АГ болници, не благодаря! А пък колкото повече напредват годините, съвсем не искам да си го помислям
Люска, чести рожден ден! Много успехи и усмивки!
Калинче, поспивай малко, не го карай така на периоди
Смърфи, страхонто сте изкарали, браво
Мушкатова, дано се оправи детето за концерта
Мони, вие оздравяхте ли?
Мария, ние сме на пилешка супа от вчера. Няма да имам време днес пак да готвя

Гърлото още повече ме боли. Сега ще видя с какво ще се тъпча, че не мога сега да се разболявам, значииии  #Cussing out Сода каустик, ще ми свърши работа, ама не е за свободна продажба  hahaha
Гуш на всички, аз допивам кафето и ще видя накъде ще хващам  Hug

# 549
А, Вио, аз нямам рокля. Бяхме точно така  Shocked като видяхме хората толкова издокарани. Е, и ние бяхме официални, ама те ми дойдоха повече от необходимото. Иначе Васко си го знаят тук, вече за трети път идва с ТойотаКласик.

Успех с агънцето-багънцето. Всичко ще бъде ток и жици. Peace

Мушкат, убедена съм, че вие ще сте на супер яка постановка. Приятно гледане!  Hug

# 550
Направих крем супа от тиквички, картофи и моркови. Препечени филии и колбас. За вечеря нещо от хладилника и салата. За мен си направих пържен праз със сирене и яйца. Еми, анпах си!

# 551
Аз пък се надумках с готвено прясно зеле, таратор и чесън. Нещо реших, че май се разболявам, та затова е чесънът, да пресечем малайзийските бацили. hahaha Утре ще видя има ли ефект.  Wink

# 552
Аз пък тоя чесън започнах хич да не го понасям, не знам защо така. Знам колко е полезен, навремето го обожавах, ама сега...  Sick
Нашият курбан мина и замина, всички са доволни, и най - вече аз  Sunglasses Догодина - пак  Heart Eyes

# 553
Вио, пробвай селски чесън, а не китайски. Аз май се навечерях. Пържени пресни гъби с масло и синьо сирене. Краставици със зехтин и чесън. Mr. Green

# 554
  • Великобритания
И аз наготвих , взех една патица
половината на супичка (малиии , каква вкусотия стана)
другото печено на сол .. ММ яде и си облизва пръстите , а детето изяде една голяма купичка и се оглежда за още , ама много ѝ се наду стомахчето , та по късно пак ще ѝ сипя
ама за утре съм пълен блокаж , нещо с кайма ми се хапва , ще имам цяла вечер да го мисля

Общи условия

Активация на акаунт