Аз пък спах цял ден
Луда работа...Мими с кайма днес правихме лазаня, иначе любими са овчарския пай и мусаката/то е едно и също де - само англичаните редят картофите отгоре
/За Удхаус казват, че помагал много при депресии, но пък не е необходимо да си психично нестабилен, за да го четеш
Аз започнах наскоро да го препрочитам, че нали съм в дълбоката анг. провинция - имам чувството, че е сред нас и ги описва - толкова са си същите!Вио ти си невероятен организатор - и тук си показвала възможностите си!
Двете с Мако сте фурии!!! 
Смърфи завидях ти искренно
Точно тук и навреме се сещам за Лус
като каза как за пръв път е отишла на опера в Бг, с роклята с гол гръб....и всички я гледали Лус много много

Хортензияяяяя да ми вардиш снахата!!!!
Мариат споко - скоро и аз ще имам нужда от нови по-големки дрехи - каня те на пазар
Почвам да правя списъка за пазаруване за утре, че в събота хем е нашата Задушница, хем пък тук имат голям празник с паленето на огньове, яденето навън до огъня и пиене на вино
Пък ся курбан ли организирам, концерт ли, или някаква друга проява, моя си работа. Нали така 
Ако ли не, каймата ще я ядем на кюфтета.
Ами ако 2 милиона българи, живеещи извън БГ, започнат да питат ЦИК, за какво ги има посолствата? Ама ако не съм гласувала, щели да ме заличат от списъците. Това пък какво е? Като е задължително гласуването, къде е електронното гласуване, по пощата и т.н. Не може да задължаваш някого с нещо, без да му предоставиш необходимите средства.
Значи ако не гласуваш, ще те извадят от списъците, които ги няма, така ли
Как пък един свестен кандидат не можаха да издигнат - хвани единия, удари другия, третия сам ще падне! Пфу, много съм набрала и аз 
Между другото, няма никакви екстри - нито функция "под налягане", нито халогенен капак, нищо. Но тогава нали бързо трябваше да реша, та нямаше време да търся екстри....