Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 869
  • 856
  •   1
Отговори
# 135
А кърпичките "уловили" ли са нещо?Може да ги накиснеш за една нощ с прах и кърпички, или да ползваш Вениш за бяло пране.

# 136
Уловили са дръжки, пък иначе откакто им тръгна рекламата от 11 станаха на 13 лева. Днес тъкмо купувах.
На 40 градуса е прала, друг път вика не са боядисвали дънките й, да де ама аз не съм ги прала никога с бяло... Нищо не става от дрехите, след втората пералня са си почти същите- сиви.

# 137
Значи ще си имате 2-3-4 килограма сиви тениски... HugИзбери си някакъв препарат от тези http://www.simplicol.bg/index.php/shop/obezcvetiteli.html
и дано има ефект.

# 138
Смей се ти:) да ти пратя някоя сива блузка, имам бол:) Ще опитам с някой от препаратите в линка Hug

# 139
  • Пловдив
Аз успях да върна цвета на една бяла тениска, която беше изпрана с червени дънки, с прах за бели дрехи, Вениш и кърпички.

# 140
  • На брега на реката
Жаки, Первол е слаб препарат. Опитай да ги накиснеш с прах за бяло /Ариел, Персил, ОМО, Денк Мит/ за една нощ и след това в пералнята, пак с един от тези. Има и препарат за обезцветяване.
Ето този:
https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%BC%D0 … sr11BIHkHxlYRM%3A

# 141
Смей се ти:) да ти пратя някоя сива блузка, имам бол:) Ще опитам с някой от препаратите в линка Hug
Аз бях оцветила бяло пране и прочетох някъде в интернет съвет да ги накисна с Меглио в гореща вода. Незнам колко време ги държах, но само на една тениска беше останало черно петно след накисването. Взех на Хейтман един препарат за избелване и се махна, тениската беше с щампа, не се обезцвети.
Обаче при мен бяха освен сиви и на черни петна дрехите.

# 142
Здравейте. Помагайте! От както се прибрах, след дълга ваканция, у нас е ад. Едни малки мушици летят из кухнята, че и в банята.... А оставя ли плод на кухненският плот и са го налазили. Не знам как се казват. Имах нещо за молци, някакви големи лепенки, но няма никакъв ефект.

Смесваш 3 части ябълков сок, 1 част ябълков оцет, 1 част вода и 2-3 капки веро. Слагаш на местата, където има най-много мушици. Би трябвало да се издавят.

# 143
  • София
А оцета, сока и верото за какво са? Те и само във вода ще се удавят newsm78

# 144
Виж в коша за боклук или някъде да не е паднала храна.Аз веднъж бях на почивка за 5дни,а забравих да хвърля торбата с боклук и се получи същото и при мен. Peace

# 145
А ползва ли някой от сушилките за обувки?

# 146
Аз даже не съм ги виждала и не знаех, че съществуват такива.

# 147
  • София
И аз сега разбирам за това "чудо" на технолигиите, къде се продават и вършат ли работа?

# 148
Аз имам, вършат супер работа зимата за сушене на ботуши и обувки.Купувала съм ги от Лидл , но не помня на каква цена -около 10-12лв може би.

# 149
  • оттам, откъдето започва България
И аз никога не съм виждала такова нещо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт