Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 881
  • 856
  •   1
Отговори
# 150
  • На брега на реката
В нашия град, наскоро откриха Т-маркет и там видях, че ги има. За съжаление не помня цената, но нещо около 10-тина лева ми се върти в главата. newsm78

# 151
Трябва да се пооглеждаме вече за тези сушки за обувки!
Благодаря, че сподели!

# 152
  • Бургас
https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps … words=dryer+shoes

гледайте само колко модела има за сушене на обувки, вдъхновихтеме да търся

# 153
  • WonderLand
Не знам защо имам усещането, че ще ги пуснат скоро в Лидл тея сушилки  newsm78

# 154
  • Някъде там
Здравейте.Искам да питам,някой знае ли с какво да изчистя петна от ръжда от дантелено перде.
От радиатора в хола е капала ръждива вода по пердето.Пробвах да го избеля с белина,петната почти не мръднаха.

# 155
  • в сърцата на децата <3
Здравейте.Искам да питам,някой знае ли с какво да изчистя петна от ръжда от дантелено перде.
От радиатора в хола е капала ръждива вода по пердето.Пробвах да го избеля с белина,петната почти не мръднаха.

Опитай с кока кола Peace

# 156
С какво да премахна размазан пластилин от килим тип мокетен?

# 157
Зузанка, потърси този препарат:
Скрит текст:
Аз съм го взимала от ДМ, но не знам дали сега го има.

# 158
  • оттам, откъдето започва България
В железариите също има преобразуватели на ръжда, но не знам дали могат да се ползват върху плат.

# 159
Надявам се някой да знае как да се справя със залепването на рокля и чорапогащник.
Купих си рокля, която е 35% полиестер,25 еластан,20 вискоза и 20 памук. Днес реших да я тествам и ужас!
Няма подплата и няма как да ѝ се сложи, та с нещо се пръскаше по краката /със сапун, веро/?
Чувала съм май за антистатик, но къде да го търся. До сега не ми се е случвало.

# 160
  • Някъде там
Благодаря ви.Накиснах го в кола и после ще го изпера да видим. bouquet

# 161
  • София
Надявам се някой да знае как да се справя със залепването на рокля и чорапогащник.
Купих си рокля, която е 35% полиестер,25 еластан,20 вискоза и 20 памук. Днес реших да я тествам и ужас!
Няма подплата и няма как да ѝ се сложи, та с нещо се пръскаше по краката /със сапун, веро/?
Чувала съм май за антистатик, но къде да го търся. До сега не ми се е случвало.

Намазвам си ръцете с какъвто и да е крем и после ги обтривам върху вече обутия чорапогащник - действа супер. Ако пак почне да залепва - повтарям.

# 162
Благодаря Freya_na , точно това направих и подейства.

# 163
Дано запомня и аз последния съвет!

# 164
  • Пловдив
Peace Клири 2 за ръжда - безупречен http://www.himirex.eu/2015/07/20/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B8- … 0%B6%D0%B4%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт