Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 889
  • 856
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
ДМ-скрия препарат го нямало отдавна Sad
Ползвах някакъв от Метро против петна от ръжда - свърши работа, но и идея си нямам как изглеждаше hahaha

За залепваща конфекция - спрей антистатик

# 166
Клири в кои големи магазини мога да го намеря?

# 167
Клири в кои големи магазини мога да го намеря?

Купувала съм го преди години от Баумакс/Хоуммакс. Наскоро го видях в Мосю Бриколаж.  Peace

# 168
Благодаря, ще го потърся там  Hug

# 169
  • Някъде там
Благодаря за съветите.Колата се справи успешно.Държах пердето в нея едно денонощие и после го изпрах.Нямаше следа от ръжда а и пердето не пожълтя от колата както се опасявах.

# 170
  • Стара Загора
Имам свело сиво кожено яке и се чудя с какво да го почистя.Надявам се на съвет от вас.

# 171
  • София
Аз взех съвет от тук и съм много доволна-с пяна за бръснене, която фъшкам върху тампони за почистване на грим. Моето мръсно бяло на цвят яке стана като ново!Имам предвид, че оригиналният цвят е мръсно бял. Simple Smile

# 172
  • Стара Загора
merian64 bouquet благодаря много.Имаме само крем за бръснене и то нали е също. Ще пробвам на малък участък.

# 173
  • в сърцата на децата <3
Благодаря за съветите.Колата се справи успешно.Държах пердето в нея едно денонощие и после го изпрах.Нямаше следа от ръжда а и пердето не пожълтя от колата както се опасявах.

Радвам се  Hug

# 174
  • Великобритания
имам нужда от помощ
петно от кафе върху светъл мокет ?
не става с препарат за мокети ,веро ,  обезмаслителят леко го изсветли , но още си е там и си личи доста
 newsm78

# 175
  • в сърцата на децата <3
Мими, пробвай с препарат против петна. Не знам какво можеш да намериш там, тук съм доволна от Изи (български), Клири и А1. Може да пробваш с Вениш за цветно, имам приятелна в Уелс, която ми каза, че при вас е с доста по-добро качество от тук. Лошото е, че ако не го извади, Вениша ще запечата петното и вече няма чистене... Може да пробваш с пяна за бръснене да го накиснеш, може и да излезе...

# 176
  • София
имам нужда от помощ
петно от кафе върху светъл мокет ?
не става с препарат за мокети ,веро ,  обезмаслителят леко го изсветли , но още си е там и си личи доста
 newsm78
Toва, но не знам дали още ги има в ДМ, бяха позачеснали от асортимента.

# 177
  • Великобритания
имам едно шишенце малко останало на ДР Бекман , останало от времето като захрахвах детето
ще пробвам утре по светло , че сега не е хубава светлината
Ангелче и за знам за Вениша , че е крайна мярка ххах

# 178
  • София
Друго за което се сещам е ако имаш /ти или ако можеш да намериш/ прахосмукачка, която смуче вода, т.е. перяща - може да изпереш петното с нея.

# 179
  • Mediterraneo
Живеем под наем и заварихме тоалетната чиния с наслоен много котлен камък. Вече година и половина се боря неуспешно и не мога и не мога да го махна. Говоря за видима чернилка под водната повърхност, не знам дали ме разбирате.
Ежедневно мия с белина, CIF, Domestos, търкам с четки и телове( въоръжена с ръкавици), но не излиза. Имам чувството, че ако я няма водата, ако престои с белина няколко часа, ще излезе без проблем.
Много е варовита водата тук, ама защо е оставено да се натрупа така  Tired
Съвети?

Общи условия

Активация на акаунт