Кое име от трите да избера за момиченце ?

• 10 317
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз съм за Анна.

# 16
  • София
На мен пък ми харесва Изабел, и Ева е красиво.Розана изобщо не ми допада,познавам няколко Зари - кучета и не мога да го възприема като име на дете.  Laughing

# 17
Гласувах за Ева

# 18
Все пак Ана с едно Н по ми харесва, защото го свързвам с Ана Каренина.

А преди да напишеш това, не се ли сети да направиш поне (уикипедианска) справка как е на руски името на героинята?
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%9A%D0 … D0%B8%D0%BD%D0%B0
С две "н" е, както изобщо там се пише това име.

# 19
В българския вариант е с едно Н, аз чета на български и не ровя за оригинали никога  Wink Както и да е, пак ми харесва с едно Н, независимо от героините по книгите   Grinning

# 20
Като не "ровиш оригинали" и ти липсва любознателност, тогава просто не давай литературни аргументи.

# 21
Нещо кисела ми се виждаш без причина  Rolling Eyes В България живеем все пак, мога да давам каквито искам аргументи тук. Не сме  в Русия и там да се кръщава детето. Аз лично името Ана с това го свързвам, а тук е форум за лични мнения.

# 22
  • В градината...
При игра на буквите може да се получи Заряна. Навремето бях срещала момиче с това име.

А какво ще кажеш за двойно име - Ана-Роза?

Има и Розалина, но на мен ми идва дълго.

# 23
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Хич не ми допада тази "игра на букви"  Naughty Получават се безумни имена в повечето случаи.

# 24
  • Sofia, Младост 3
Двойните имена не ме привличат, иначе сигурно щях да си спестя много мислене  Laughing
Поне имаме доста време за размисъл  Crazy

# 25
От тук изброените имена, на мен ми харесва само името Ева.

# 26
Не ми харесва Розана и без него наистина в анкетата остават 3 имена. Харесват ми много и трите, може би Зара най-много.

# 27
  • София
На мен пък много ми харесва Розана.

# 28
Розана не ми звучи никак зле. Най ми харесва Розалия, но така не се съчетават имената.
От другите имена - Ева.

# 29
Розана ми циганее от всякъде. Въобще не ми харесва. Изабела също не ми допада за българско име. Зара ми е грубо. От изброените единствени Ева ми допада донякъде. Имате още доста време, направете си всеки сам отделен списък и от време на време ги коментирайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт