Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Явно това с електрическите четки е до късмет, аз имам тази https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBTC/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 купувана ноември 2011г. за 80п. още си работи перфектно. Е батерията не държи 3месеца, а по малко, но това да е кусура.

И тази гледах - в отзивите й негативните са също за изгаряне след като мине гаранцията. Незнам ... на мъжа ми е доста по-стар модел, има го вече 5 години сигурно и няма проблем (според него старите модели са "капсуловани"), но пък ми е по-тежка и груба от по-новите им модели ... в голямо чудене съм и аз ...

# 436
  • Варна
А аз ползвам тези двете от декември 2010..взех за мен и мъжа ми, но той не я хареса и аз си ги редувам, като свърши батерията на едната взимам другата и още си ги ползвам и двете...силно се надявам още да издържат, че като чета колко сте сменили не ми се купува чак нова...

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBUQ/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

И аз имам тези от края на 2010 - мъжът ми не му допадна да се мие с такава четка, но аз допреди година и нещо я ползвах ежедневно, после се отказах от ел. четките. Все още си работят и двете. Peace

# 437
Мъжът ми ползва Philips Sonicare от години, а аз смених 2 електрически четки на други марки, които се скапаха и от скоро съм с Philips - засега много доволна ! Дано не се повреди и тя.  Confused

# 438
  • Варна
Искам само да споделя разочарованието си от Испанския Вип.  Моята одисея с неразбориите там продължава. След поредица от разговори с некомпетенти служители, в резултат вече имам една осчетоводена сума, която не е ясно за какво е.
По мое лично мнение, при испанците цари пълно безредие. Имайте предвид, когато поръчвате от тях. Наистина ще ми се наложи да си държа една празна карта и да я захранвам само със сумата от поръчката. При все, че пазарувам от години и им имах пълно доверие. ooooh!

Какво имаш в история на поръчките и в коя банка имаш сметка?
Много е вероятно поне част от проблема да е в банката. Случвало ми се е погрешно да осчетоводят предварително блокирана сума, в резултат на което изглеждаше, че два пъти са ми удържали сумата за една и съща поръчка.

# 439
Имам въпрос, свързан с ваучерите в смазон и по конкретно за памперс https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00AGTP9H4/ref=mp_s_a_1_1_a_it? … amp;pi=SY200_QL40

Пише, че при чек аут има допълнително 30% отстъпка при първа поръчка със събскрайб енд сейф, но от коя цена свалят 30%? От регулярната или от събскрайба?

Ако направя поръчка, като я получа мога да канселирам тестовия прайм и регулярните доставки, нали?

# 440
Аз не виждам да има все още активни ваучери за Памперс.

# 441
  • София
Ако направя поръчка, като я получа мога да канселирам тестовия прайм и регулярните доставки, нали?
Да. Peace

# 442
Аз не виждам да има все още активни ваучери за Памперс.

До краянс годината има на памперс премиум 30% при първа поръчка. Всъщност сега виждам, че има ваучер само в акаунта, от който вече съм ползвала безплатен прайм, може би е ограничено до акаунтите с платен прайм.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 09:38 от Kisses{P}

# 443
  • София
Аз съм с безплатен прайм и ми дава оферта за памперс р-р 5 за 20.26 паунда, на финала не ми прави допълнителна отстъпка.
Поправям се, като се абонирам за subscribe&save сваля още 4.05 паунда (136 памперса за 16.21)

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 10:41 от jenn_kata

# 444
Периодично пускат ваучери за памперси различни. Миналата седмица взех 4ка 168бр. май, премиум, за 5,61 паунда , това с прайм и събскрайв.

# 445
А аз ползвам тези двете от декември 2010..взех за мен и мъжа ми, но той не я хареса и аз си ги редувам, като свърши батерията на едната взимам другата и още си ги ползвам и двете...силно се надявам още да издържат, че като чета колко сте сменили не ми се купува чак нова...

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003HGHBUQ/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

И аз имам тези от края на 2010 - мъжът ми не му допадна да се мие с такава четка, но аз допреди година и нещо я ползвах ежедневно, после се отказах от ел. четките. Все още си работят и двете. Peace
Момичета ,може ли да изкажа професионално мнение ? Не е важно с каква четка се миеш ,важно е да се миеш!Когато си миете тялото не го миете с електрическа гъба?Не се решите с електрически гребен?.... предполагам  Grinning Електрическите четки са търговски трик!Не се изискват кой знае колко умения да си измиеш зъбите до блясък. Купете си нещо друго за тези пари.Ползвайте нормални четки с равен косъм,изкуствен за предпочитане ,медиум като твърдост.Сменяйте ги всеки месец.Мийте сутрин и вечер в продължение на 2 мин  . Hug не хапвайте много захари ....и току виж съм останала без работа  Joy

# 446
  • София
Пък моят зъболекар одобри покупката ми на такава четка. newsm78
Чакам в сряда-четвъртък да видя какво са ми пратили Амазон Crazy
Ще докладвам за качество на чаршафите предполагам в събота/неделя.

# 447
Точно се чудех,от какъв зор толкова пари за миене за зъби и какво толкова в повече правят тези четки Laughing
ctefani  bouquet Peace

# 448
  • Варна
В интерес на истината, мият по-добре от обикновените четки. Но, аз и преди съм го писала, според мен повреждат емайла на зъбите, защото са прекалено агресивни. Именно затова спрях да ползвам моята. Peace

# 449
  • Бургас
А ковертюрите / завивки, къде мога да ги открия...
Не си купих като ги коментирахме и бяха на много цени, а сега ми е нужна една  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт