Между чука и наковалнята...

• 26 500
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
Не умира от кеф тъщата да му се меси, ама е оставил неговата майка да му оправя бакиите към първото му дете. Ами ако и авторката тропне и каже "както дава за първото ти дете, така ще дава и за нашето общо".

# 106
-**KasiopeQ**-

Мъжът ти плаща ли редовно издръжка за дето си от първия брак?

Плаща ли въобще издръжка или майка му (свекървата) плаща вместо него?
Tired
Детето не е припознато.
Четете, бе, хора!
Не, детето на авторката от първия ѝ брак не е припознато. А сегашният ѝ мъж има свое дете от неговия първи брак.

# 107
-**KasiopeQ**-

Tired
Детето не е припознато.
Четете, бе, хора!

В случая, ти не четеш  Peace

# 108
  • Бургас
-**KasiopeQ**-

Tired
Детето не е припознато.
Четете, бе, хора!

Тя пита дали настоящия й мъж плаща издръжка на детето си от първия брак? И аз питах същото по-назад?

# 109
Плаща я неговата майка, както и някакви други дългове към предишното му семейство. Както се изрази авторката, "да не тежат старите грешки на новото му семейство".

# 110
  • Варна
Абе, някъде по-напред не беше ли споменато, че въпросният мъж пътува? Такива мъже /в повечето случаи/ имат сериозен доход. А този не само, че явно не изкарва достатъчно, но и майка му му плаща някакви пари, на всичко отгоре иска и от тъщата. Всичко това съпроводено с мрънкане като примадона и фасони, типични за тинейджър. Какво мъжко има в него изобщо, ако оставим настрана чисто физиологичната му способност да създава деца?

# 111
-**KasiopeQ**-

Tired
Детето не е припознато.
Четете, бе, хора!

Извинявам се, грешката е моя bouquet.

# 112
Скрит текст:
-**KasiopeQ**-

Tired
Детето не е припознато.
Четете, бе, хора!

Извинявам се, грешката е моя bouquet.

За нищо  Simple Smile Hug

# 113
  • София
Цитат от друга тема:

Така си е. Има мъже могат да го направят, но има мъже не могат и даже послъгват в началото и обещават какво ли не.
Братовчедка ми е подобен случай. Родният и баща беше алкохолик, нула внимание. Родителите се разделиха още като беше на 2 годинки. Леля ми си намери друг мъж, който имаше вече двама сина. Не е особено интелигентен, с основно образование, простее често. Но е добър човек, забавен и много работлив. Прие братовчедка ми като родна дъщеря. Просто е наясно, че щом взима жена с дете, ще приеме и детето. Тя си свикна да му вика татко още от малка. За нея той е баща и, независимо, че кръвна връзка нямат.
До такава степен я е приел като свое, че често е давал повече на нея, отколкото на синовете си. Глезеше си я.
Но имам и друг случай. Приятелка, самотна майка се събра с приятеля си, който имаше страхотно отношение към детето и. Ожениха се, тя забременя. И малко след брака се промени. Но тя не понасяше така да се делят децата и да има такова пренебрежително отношение към едното. Разведоха се.

Има родители делят своите си деца, пък какво остава за чужди.

А дори и да не обича като свое достатъчно е само да не  показва явно предпочитание към другото. А нашата авторка вече е приела това, ако не за нормално, то за факт.Съжалявам, но няма начин да приема за даденост някой така да се отнася към детето ми, ако ще да е Брат Пит. Просто не мога да обичам друг повече от дъщеря си.

# 114
  • където мечтите се сбъдват
Проблемите на първо място ми започват с това че мъжът ми откача заради нещата които говори и върши майка ми, а тя говори и върши неща без да я интересува че ще ни скара. И от там караниците между нас, отдръпването на мъжа ми от голямото, отдръпването на бабата от малкото. Как да го кажа по-ясно от това не знам.
Пак ти казвам проблемите в твоето семейство идват от майка ти.Тя ви се меси и ви трови отношенията.Оправи се с този проблем.Няма да е лесно и няма да мине без драми,но понякога майките просто не се усещат колко вредят на децата си.Трябва да поставиш граници.

# 115
  • София
А, майка ти да се отнася така, можеш ли да понесеш?
Защото авторката написа, че след като бабата се е дистанцирала от малкото дете, бащата е направил същото към голямото.

# 116
  • където мечтите се сбъдват
Защото авторката написа, че след като бабата се е дистанцирала от малкото дете, бащата е направил същото към голямото.
Аз мисля,че мъжът ще се успокои,когато тъщата престане да бъде фактор в тяхното семейство.

# 117
Не, хронологията е точно обратната. Ето какво пише в първия си пост авторката:
В последствие, породено от отдръпването на мъжа ми от баткото, тя скочи като орлица майка обвинявайки ме, че не се грижа достатъчно за него.

# 118
  • София
Проблемите на първо място ми започват с това че мъжът ми откача заради нещата които говори и върши майка ми, а тя говори и върши неща без да я интересува че ще ни скара. И от там караниците между нас, отдръпването на мъжа ми от голямото, отдръпването на бабата от малкото. Как да го кажа по-ясно от това не знам.
Пак ти казвам проблемите в твоето семейство идват от майка ти.Тя ви се меси и ви трови отношенията.Оправи се с този проблем.Няма да е лесно и няма да мине без драми,но понякога майките просто не се усещат колко вредят на децата си.Трябва да поставиш граници.
И като постави граници и тъщата престане да се прави на детегледачка и касичка, мъжлето пак ще изпадне в ПМС. И така не става.

# 119
  • София

Виж, това не съм го прочела. Прочетох, че съпругът ѝ така прави. Ами значи тогава преставам да комуникирам с нея тогава и да ѝ давам децата. Толкова е елементарно.

Общи условия

Активация на акаунт