VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 556
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Деси каза : " Аз бях татково момиче " и Жана каза : "Нека, гадно да ти е !" - това беше гадно
Ама и Деси с нищо не показва,че баща и и липсва.Седи,клюкари, кикоти се,пие, танцува, а още няма 40 дни.Можеше държанието и да е малко по-сдържано.Сега ще ми кажете,че всеки жали по различен начин, но много хора са минали през това и знаят какво е чувството при такава страшна загуба.

# 721
  • София
Ааа, не съм съгласна... тук много фенове на Деси и особено на Гло...  Joy
А сериозно... не разбирам защо Жана да е виновна И в този случай, при положение, че се разбра, че това е първата кутия, която взема!? Глорето си вземала само от тази марка, защото си била нейната...  Wink
А и двете с Деси не спряха да я тормозят по всякакъв начин и то когато изпълняваше мисия!!!  ooooh!
Е, кой би изтърпял!?  Thinking
Да, за спора с Глория съм съгласна, както и това, че постоянно я настъпват с Деси, но репликата "нека ти е гадно" трябваше да си я спести!
Не ми се рови в момента, но имаше такива гадости от двете по адрес на Жана, че.... Embarassed Embarassed Embarassed а и дали титлата "най-лоша майка", не е достатъчно конкурентна на това... Peace

# 722
Ааа, не съм съгласна... тук много фенове на Деси и особено на Гло...  Joy
А сериозно... не разбирам защо Жана да е виновна И в този случай, при положение, че се разбра, че това е първата кутия, която взема!? Глорето си вземала само от тази марка, защото си била нейната...  Wink
А и двете с Деси не спряха да я тормозят по всякакъв начин и то когато изпълняваше мисия!!!  ooooh!
Е, кой би изтърпял!?  Thinking
Да, за спора с Глория съм съгласна, както и това, че постоянно я настъпват с Деси, но репликата "нека ти е гадно" трябваше да си я спести!
Факт, съгласна съм и с поста на Тайна.

# 723
Миглена дали ще се покаже в действие Whistling
И на мен ми хрумна да и предложат на кака Лили де се откаже от кошницата. Ама познайте дали ще го направи.
Много са ме дразнели винаги при отрязан бюджет да прахосват за цигари,винаги големи скандали са ставали.

# 724
Аз залагам, че Владо Берану ще влезе.

# 725
Ох, сори, ама Миглена тук ми напомни на оная баба "масажистка", която я даваха в "Господари на ефира".  Laughing

# 726
  • София
Аз залагам, че Владо Берану ще влезе.
Само където не е млада, красива с музика в сърцето.

# 727
Опасна е Меглена... яко ме кефи!  Laughing
Браво на нея! Браво!

# 728
  • София
Миглена дали ще се покаже в действие Whistling
И на мен ми хрумна да и предложат на кака Лили де се откаже от кошницата. Ама познайте дали ще го направи.
Много са ме дразнели винаги при отрязан бюджет да прахосват за цигари,винаги големи скандали са ставали.
Ако не и го предложат, значи сценаристите са гола вОда... тва не е за изпускане...  Mr. Green

# 729
Ще бъде много интересно да наблюдаваме, как Лили хрупа от кошницата си лакомства, докато останалите съквартиранти разделят един картоф на 15 части.
Жана, Глория и Деси са един дол дренки, но докато Деси има възпитание някакво и си личи семейната среда, в която е отраснала, то Жана е с манталитет на каруцар, все едно на улицата е расла. Ако беше показала истинското си лице в Х фактор, хората никога нямаше да я изберат за победител.

# 730
А сериозно... не разбирам защо Жана да е виновна И в този случай, при положение, че се разбра, че това е първата кутия, която взема!? Глорето си вземала само от тази марка, защото си била нейната...  Wink
А и двете с Деси не спряха да я тормозят по всякакъв начин и то когато изпълняваше мисия!!!  ooooh!
Не ми се рови в момента, но имаше такива гадости от двете по адрес на Жана, че.... Embarassed Embarassed Embarassed а и дали титлата "най-лоша майка", не е достатъчно конкурентна на това... Peace
О моля ти се, много добре знаеш, че едното няма нищо общо с другото. Въпросът с майката беше нарочно зададен от вип брадър за да провокира евтин скандал. Кого да посочат всички вътре за да не се обиди света Жана? Естествено, че ще посочат жената арестувана 15 пъти за злоупотреба с наркотици.

# 731
За най-голямо съжаление на всички зрители по всяка вероятност новата звезда ще е някоя фолкаджийка. Нито покрай Дивна,нито покрай Михаела Филева има нещо скандално,а те това търсят. Хич не ми се гледа Емануела,толкова е ограничена горката,в Черешката и се нагледах на простотиите.

# 732
  • София
О моля ти се, много добре знаеш, че едното няма нищо общо с другото. Въпросът с майката беше нарочно зададен от вип брадър за да провокира евтин скандал. Кого да посочат всички вътре за да не се обиди света Жана? Естествено, че ще посочат жената арестувана 15 пъти за злоупотреба с наркотици.
Моля!??  Shocked

# 733
Тази Ирина - на всяка манджа мерудия - като класна: ама аз не харесвам такива работи, я сега да ви кажа на вас двете,,...... ама никой не й иска мнението, ама трябва да го даде непременно!

Ирина и Надето никак не си общуват, даже да не са били по едно време гаджета с опосумите определено се знаят коя коя е и при толкова общи познати очаквах да има повече комуникация помежду им.

# 734
Еми тогава явно ще е тази Емануела. Не я знам каква е, но не очаквам да блести с интелект.

Общи условия

Активация на акаунт