VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 607
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 765
На мен пък ми е гнусно това с масажа от Миглена.Не че имам високо мнение за нея,ама това е липса на възпитание и критерии на поведение..
Що пък да е липса на възпитание? Аз не намирам нищо лошо в такава заигравка, пък даже и да е един обикновен масаж. Напротив, става ми все по-симпатична, без да преиграва и да е инфантилна.
+1. От Миглена очаквах да се бута все пред камерите и да наставлява останалите, както го прави Ирина, а тя приятно ме изненада с поведението си. Ненатрапчива, но категорична. При нея няма необмислена предварително стъпка, сигурна съм, че и този масаж не е току така. Не мисля, че припада по г-н "най-желан", а подхожда стратегически.
Мда. Притрябвал и е този селчо с белите чорапки... Но другите " мъже"  бяха  още по- неподходящи  за целта -  та  все пак  доста  добре се справи и с наличния реквизит жената, за да покаже умения и да се презентира  Mr. Green

# 766
Ол селинджърс,може и вип селинджърс.Предлагам един/една,дето пееше:''Летя със колата..''беше в първия сезон на Пацо.

# 767
# 768
  • Варна
Пеньо + Пацо = ВНЛ
Това е незабравимо! Първо цуни - гуни, после щеше да го бие  Laughing

# 769
# 770

Изненадах се, че на коментара ми за диалога Лили - едната активистка марионетка, която призоваваше за тъпашко послушание в името на общите цели и благо (!?) и отговора на Лили: "Вие луди ли сте?", никой в темата не реагира. Дори напротив, за всички следващи Лили беше противната гаднярка...
А междудругото, след изрепчването на кака Лили ББ как омекна като памуче. Усетиха се, че прекалиха и се снишиха бързо-бързо. Можело значи, мдаа.

А, чунким Лилито не призоваваше за общите цели и благо да си пукат балоните. Въпреки че вероятно и за бельо и дрехи има уговорки, пък и да няма - можеше да проспи в личните си покои периода без дрехи. Иначе е очевидно, че се прави с цел конфликти - поставете се на мястото на останалите. Те са пушачи повечето, пристрастени, някои от тях си хапват и здраво - 40 лева, ако ББ им ги дава на редовни цени цигарите, а не на някакви преференциални, са 8 кутии цигари за седмицата на бая народ (почти всички пушат, и то много), парите за храна също не са много. И изведнъж се оказва, че някой, който въобще не го бърка резултатът от мисията, тъй като все ще си е добре, и при победа, и при загуба, някак демонстративно се отказва да изпълнява мисията. Тъй като продоволствията им винаги са обвързани с успеха на мисиите,  при следващи мисии, ако остане, след като е толкова кекава и кошничката ѝ въобще не зависи от действията ѝ, останалите ги очакват доста лишения.

# 771
  • София
ББ винаги им дава някаква допълнителна мисия, за да могат да си върнат част от бюджета.

# 772
ББ винаги им дава някаква допълнителна мисия, за да могат да си върнат част от бюджета.
Естествено. Недай си боже погладуват онези глезльовци вътре, ще свърши света.

# 773
  • Варна
Ох, продължавам да се сещам за оня селяндур Пацо. Минутите, в които друсаше кючеци гол до кръста в изповедалнята, са незаличими в съзнанието ми. Срамувах се най-искрено, че сме от един и същ биологичен вид.

# 774
Какво като им дава. Ако Лилито участва и в допълнителната мисия с тия многобройни болежки и нечовешки дискомфорт, който изпитва, си е съвсем вероятно да провали и нея.

# 775
  • Тра-ла-ла

# 776
Ирина още ли е с Иван ?

# 777

Ама кои са тия съученици? Нещо куца.

# 778
Скрит текст:
Ограничен бюджет, ама на лелката кошницата е пълна.
Ако сега са някои да изядат на Лили храната та да я видим.

Доколкото си спомням в предишните сезони не разрешаваха на тези, които имаха по договор храна да я споделят
Аз съм убедена че и да разрешат , Лили няма да сподели храната.Ама може да и я откраднат ....докато спи примерно.

Хм, интересен казус – нарушават ли се правилата, ако бъде открадната храната на човек с привилегии, който няма право да я споделя?

Снощи Ути каза, че и той искал риба всеки ден. Попитаха го дали се е договорил и той каза – да. Последва въпрос защо не я получава и той смотолеви нещо. Или излъга, или се е отказал, за да не дразни другите.

# 779
  • гр. Шумен
Не е омекнал зарали изрепчването, а защото не искаше съвсем да ги остави без пари за ядене. Сега дори интригата стана по-голяма, защото каката ще си получава кошницата, а вече другите се настроиха срещу нея.
Според мен правят толкова компромиси с Лили, точно за да дразнят другите повече. А и те защо не са си договорили екстри? Лили иска нещо, дават й го и после всички - ама защо за нея така? За мен тя си е идеален дразнител, но най-вероятно ще си тръгне първа.
Пък и Рени много уверено каза - Лили нали си тръгва сега, какво я интересува, че няма да имаме храна... Mr. Green Да не си знаят и предварително графика за излизане?

Аз пък не разбирам какви са тия храни по договор! При положение, че мисиите за бюджет крепят шоуто, а неуспехът им води до боб и леща, то как искаш някой да се стреми да изпълни мисията при положение, че в под леглото си има кошница със специална храна. Тая шъшкания в последните два сезона се пръкна май - Ритон със специалното меню, Кичка със сьомгата и бялото вино, сега пък Лили! И то разбирам Лили да е някоя супер звезда, че да е незаменима за шоуто, а то - отдавна отминала слава. А може би точно заради това - да им гледаме сеира.
Номинациите за отделната спалня също са новост - май такива досега нямаше.
Странни птици е събрал брадъра тоя сезон.
МЕжду другото, мрънканията на Лили мога да ги сравня само с Петер Бу!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт