VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 462
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 590
Какъв е смисълът на тази анкета?
Уж пия кафе, ама явно спя още, щом не проумявам Rolling Eyes

# 1 591
Какъв е смисълът на тази анкета?
Уж пия кафе, ама явно спя още, щом не проумявам Rolling Eyes

Забавление.  Simple Smile

# 1 592
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 ooooh! ooooh! Аз пия второ кафе и чак сега забелязах,че я има тази анкета  Embarassed Embarassed Трето ми трябва очевидно.
Забавление?  Thinking

# 1 593
  • Пловдив
Супер си е анкетата  Party

# 1 594
  • До сърцето...
И на мен ми харесва анкетата. Малко по-различна от стандартните до сега и с намигване  Wink

# 1 595
Миглена ,разбира се  Hug наскоро четох нещо за стереотипите в файсбук,как имаме изградена представа за някого,а истината е далеч от нея -така и аз за леля ви Миглена-бАси коравата МаЦка чУек  hahaha   а ми беше толкоз противна ,като водеща  Joy не знам дали сте го обсъждали,но супер се изкефих как го заби на застаряващата фолк-тъпачка рЕни-ту като и каза за тъпите и коментари "хихих пък тя го сваля" че имала "зацикляния "в областта на секса и затова си вре гагата навсякъде( пък и нали е всеизвестно че младият и мъж-бизнесмен ч е оставил без пукнат лев и апартамент ) #Crazy  Joy доживотен фен съм и на Мегито

# 1 596
Избирам Вальо- има връзки, възможности ще направи всичко възможно да ни намерят и спасят.
Втория ми вариант е Миглена.Умна , хитра и находчива.Ако ни набарат канибали така ще омае вожда че ще ни обявят за богове и няма да ни пипнат.

# 1 597
Миглена хем го дава еротично, хем като й го кажат се ежи насреща и хапе.  К'во ни интересува дали някой я е накарал и какви са й истинските намерения Grinning

# 1 598
Нали има възможност да изберем трима. Аз тръгвам с Ути - от 2 корена и 3 мишки ще сгласи пет степенно меню, Миглена- корава, бърза мисъл, и Емануела- ако има канибали ще им пее ли, ще им говори ли, все ще спечели малко време.

# 1 599
  • София
И ако толкова закъате за ядене, винаги можете да изядете него, ще има и мазнина за лампи. Стига да има къде да го съхранявате дългосрочно.  Wink
Миглена доста преиграва с историята за готвенето и т.н. Все пак е отгледала три деца, едва ли те са правили всичко вкъщи. Дори да е преувеличила личната си история навремето. При положение, че в къщата всички се опитват да се доказват като домакини, тя няма нужда да се юрка излишно.

# 1 600
Миглена има 4 деца, три дъщери и един син. От голямата има внуче.

Ето го сладура като бебе:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 10:30 от daniela19

# 1 601
Тая година най-накрая разбрах какво означава ВИП за бигбрадъра - " Вече Изхарчих Парите " . 

# 1 602
Преди години съм попадала няколко пъти в компания с един от бившите на Миглена. Рядко неприятен тип. Не спря да я плюе през цялото време. Тя тъкмо беше станала известна.

# 1 603
Миглена доста преиграва с историята за готвенето и т.н. Все пак е отгледала три деца, едва ли те са правили всичко вкъщи. Дори да е преувеличила личната си история навремето. При положение, че в къщата всички се опитват да се доказват като домакини, тя няма нужда да се юрка излишно.
На Миглена сигурно й е дошло до гуша от готвене и домакинстване. Жена, сама отгледала четири деца, няма нужда да се доказва повече.
За острова и аз я избирам.

# 1 604
  • София
Оправна изглежда, дори сега да има кой да върши домакинската работа, едва ли винаги е можела да наеме някого или да я тропона на баби. Ако не друго, ако на острова се появи някой туземец, ще успее да го привлече за общата кауза, пък как, тя си знае.

Общи условия

Активация на акаунт