ЕНДОМЕТРИОЗА - ТЕМА 11

• 67 842
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София - Варна
14-15-ти винаги, само 2-3 пъти ми е била на 13-ти. За мен 10-ти ден е рано.

# 226
Може да е инцидентно и другия месец да се нормализира.

# 227
  • Варна
Аз вече не следя ову, но когато го правих все засичах на 10-11-12 ден. С годините цикъла ми много се скъси, идва ми на 21-22 дни, ако ми дойде на 24-25 ден съм повече от доволна. Започна да става и много оскъден. Сигурно менопаузата наближава. Mr. Green (черен хумор)

# 228
И аз вече не следя овулация,нямам тръби.От началото на лятото карам на ОК и ги спрях само за стимулацията.
На мен откакто ми махнаха единия яйчник цикълът ми се скъси,макар че изследванията не показват изчерпан резврв.
Един д-р ми беше казал,че когато яйчникът е един това е нормално,защото няма с кой да се конкурира и по-бързо се образува дом.фолукул.
И аз се надявам менопаузата да ме пощади още някоя година. Praynig

# 229
     Момичета, моля ви за помощ. Поставиха ми първата инжекция Лукрин Депо и на 18-тия ден след поставянето получих кръвотечение. Обадих се на професора ми и той каза, че е нормално, но това кръвотечение продължава вече цяла седмица. Вярно, оскъдно е, но все пак ме притеснява, защото вече цяла седмица не спира. Имала ли е някоя от вас подобни проблеми.
     И още нещо- предстои ми поставянето на втората инжекция, точно на 28-мия ден ли трябва да се постави или трябва да минат 28 дни и да се постави на 29-тия ден. Първата ми е поставена на 04.10. Кога трябва да се постави следващата? И кой ви я поставя, понеже моята лична лекарка нещо се дърпа.
     Благодаря ви предварително! 

# 230
  • Sofia
Здравей, не се притеснявай от кръвотечението, това е цикъл. Би трябвало след втората да спре. Относно деня на биене, аз исках да си я бия всеки път на 28 я ден, но от аптеката не ми я даваха и си я биех на 29. Ходих да ми я поставят там където ме оперираха. Моят личен искаше да ми я бие, но мускулно в дупето и аз като чух се отказах и си ходих в отделението.

# 231
А в болницата къде ти я удряха?

# 232
  • Sofia
Ходих при който беше там на смяна отивах и питах имах ли кой да ми я бие и винаги ми я биеше дежурния гинеколог

# 233
Деница, аз получих кръвотечение 11 дни след първата инжекция. Не помня колко дни продължи, но аз четох тогава че това е напълно нормално. Иначе аз си поставях инжекциите точно на 28 дни. Понеже ме оперираха в Шейново, ходех в спешния им кабинет и там ми я поставяха.

# 234
Да, но poooh, мускулно в дупето ли ти я слагаха

# 235
  • Sofia
Не разбира се, подкожно в корема

# 236
На мен ми биеха и 6-те инжекции Лукрин депо мускулно в дупето като всеки път на различна страна (първата вляво, после втората вдясно, трета - ляво и т.н. до края). Сестрата на лекаря, който ме оперира ми ги биеше.

# 237
Здравейте дами, оперираха ме преди 6 месеца от ендометриоза лигавицата беше попаднала в корема. Искам да ви попитам някоя от вас напипвала ли си е конци или платното.от няколко дни имам някакво напрежение в корема и напипвам едно топче. Та се чудех дали това не са конци или платно. Върнах се на работа преди 1 месец и всеки ден по 8 часа седя буквално свита дали не претискам платното по някакъв начин. Или дали не е от фитнеса от две седмици почнах и да тренирам. Нещо ме хвана пак шубе.

# 238
  • София - Варна
Какво платно?

# 239
Ами на мен ми сложиха платно за да държи вътрешностите. И сега като се напипвам се чудя платното ли напипвам, конци ли напипвам, ново образувание ли е.

Общи условия

Активация на акаунт