Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните опасения на участниците в дискусията?
Какви са очакванията на участниците в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните опасения на участниците в дискусията?
-
Какви са очакванията на участниците в дискусията?
-
Какви са плановете на участниците в дискусията относно работата по време на бременност?
-
Има ли значение коя марка витамини за бременни да избера - Prenacare или Jemisoa?
Минавам да споделя един чуден лек за главоболие. Споделих на личната, че през ден страдам от главоболие и тя ми изписа шуслерови соли No 7. По 10 таблетки се разтварят в топла вода и се изпива на глътки.Признавам си бях леко скептична, поради факта,че преди да забременея пиех пак през ден по 2-3 беналгина, но е факт,че главоболието ми премина. Абсолютно безвредни са.
Обаче вече 3 ден имам всичко наново и гастрит и гадене и сутрин между 10 и 12 часа мисля че ми пада кръвното, щото като изпия 1 кафе ми светва.
А иначе като почитател на шуслеровите соли днес се порових и намерих , че помагат и при гадане при бременност. Та утре ще си купя едната понеже я нямам и после ще споделя отзиви. Иначе сутринта се скъсах да кашлям и да плюя храчки и след 3 приема на една от шуслеровите съм доста по добре