Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 625
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 И понеже заговорихме за Герлен,едва вчера за първи път тествах Shalimar Souffle de Parfum.
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Souffle-de-Parfum-26132.html

Парфюма сам по себе си е хубав, мек пудрен, "safe and modern". Не разбрах само какво общо има с Шалимар освен бутилката!! Даже леко се възмутих.  Crossing Arms

# 301
  • Бургас
Много ми е любим Shalimar Souffle de Parfum,разбира се няма общо с класическия Шалимар и мен това безкрайно ме радва.Напоследък най-често пръскам него и Chanel No 5 L'Eau Chanel for women. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 302
И на мен Souffle повече ми харесва: може би тъкмо защото е различен от класическия. Даже бях намислила да го купувам по едно време, но други неща междувременно поисках повече - Moonlight Patchouli например, сега съм любопитна и към Герленските ексклузиви - но там цената може и да ме спре - поне докато не пуснат някое намаление.

# 303
  • София
Сам по себе си е хубав,аз това не го отричам. Но не е като обикновените фланкъри , като на Мюглер например, на които има личи ,че са от едно семейство, носят духа на оригинала, ДНК ...

Този парфюм, просто не трябва да се казва Шалимар. Това е, което мисля .

Новият Ангел много ми хареса. Ако нямах Какаовия, бих го купила.  Heart Eyes

# 304
  • София
Сам по себе си е хубав,аз това не го отричам. Но не е като обикновените фланкъри , като на Мюглер например, на които има личи ,че са от едно семейство, носят духа на оригинала, ДНК ...

Този парфюм, просто не трябва да се казва Шалимар. Това е, което мисля .

Новият Ангел много ми хареса. Ако нямах Какаовия, бих го купила.  Heart Eyes
Ох, прекрасен е новият Ангел! Аз съм влюбена като патка  Heart Eyes И е много траен, прелест просто! Няма да съжаляваш, ако си го вземеш  Whistling

# 305
  • София
Няколко пъти мириша новата Орхидея на Том Форд в Бюти Зоун и ми е адски любопитна. Мирише ми на нещо от деството ми, създава ми усещането за уют! Ухае на обитавана, пълна с живот къща. Напръсках се смело с него. Много е траен и няма никакво развитие. Не мисля, че ми отива, обаче! Станах повече лелка, когато бях с него и ме заболя главата. Въпреки това ми харесва! Мирише на варен ориз и тубероза. Възможно ли е да ми харесва такава миризма?!?

# 306
  • София
.... Въпреки това ми харесва! Мирише на варен ориз и тубероза. Възможно ли е да ми харесва такава миризма?!?

Хахахахаха, явно е възможно!  hahaha Описанието ти ми хареса, наистина има варен ориз, царевица и тубероза в тая Орхидея!

Куражче, права си за Суфлето, няма общо с Шалимар и за мен.  Peace

# 307
Суфлето леко ли е ?Аз така съм се наплашила от оригинала,че и през ум не ми мина да пробвам суфлето. Blush

# 308
Моля ви, кажете няколко думи за http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerlain-51.html.
Има ли нещо общо /освен ванилията/ с Want на DSQuared2? Благодаря!  bouquet

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 14:41 от cabochard

# 309
Моля ви, кажете няколко думи за http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerlain-51.html.

За мен не Hug
Want ми е много по-уютен, топъл и даже по-секси от Инстанта, който  имах отдавна и може и това да е причината.....

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 15:07 от sibila777

# 310
  • Бургас
Пробвай го смело Суфлето не се плаши Mr. GreenНе е лек за мен,но както казахме вече не прилича по нищо на Шалимар.Cabochard,аз много харесвам L´Instant,в такова по-хладно време е прелестен,носи ми уют, мек и секси го намирам аз Heart Eyes,но ако прекалиш с количеството е обсебващ.Обаче има много мед в него,аз те съветвам първо да го пробваш.За мен не прилича на  Want на DSQuared2.

# 311
За мен L´Instant е труден аромат. Красив е наистина, много ми хареса като го пробвах и  веднага си го купих, но като започнах да го нося ме задушаваше доста и го размених.
Повечето от ароматите на Герлен ми идват тежки, но пък сега ми разбудихте любопитството с това Суфле.

# 312
Много ви благодаря, момичета!  Hug
На този етап ще се въздържа, още повече, че току-що си получих Want-a. Нека се порадвам първо на него!  Heart Eyes

# 313
Има ли нещо общо /освен ванилията/ с Want на DSQuared2? Благодаря!  bouquet
Абсолютно нищо! Peace В Герлена има мед, който на някои кожи се превръща в пиклива нотка. Силен, остър и натрапчив е за разлика от другия. Герлена обаче е класика.

# 314
Абсолютно нищо! Peace В Герлена има мед, който на някои кожи се превръща в пиклива нотка. Силен, остър и натрапчив е за разлика от другия. Герлена обаче е класика.

Благодаря ти, Денси! Кристалчето също го спомена и всъщност точно това ме "замисли"- медът! Защото имам горчив опит с Jour d`Hermes Absolu /въпреки, че в пирамидата няма мед/ - такава кисело-пиклива нотка извади върху кожата ми, че не е истина просто! Ще го пробвам първо и ако се разберем, тогава ще се вземем. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт