Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 568
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Пробвах Aromatics in Black Clinique, не е мой въобще. Нещо в съчетанията на нотките ме дразни на кожата, вероятно Myrhh с други нотки. Харесвам доста Белият, но този не.

Пробвах и Зелената серия на Том Форд, всичките на блотер първо и после хубаво на кожа. Нито един не бих купила, не са за мен.
Vert d'Encens Tom Ford  още преди като пробвах не харесах и сега вече не само не ми харесва, но ми става леко лошо от него в средата на развитието му на кожата ми, и на блотера. Дразни ме тамяна в боровите гори.

Vert Boheme ми харесва и мога да го нося, но не и за тези пари. На кожата ми е по-лек и женствен, защото другите два са си типични унисекси за мен дори с уклон на мъжки.

Vert des Bois Tom Ford е парфюм шедьовър, защото в него наистина се усеща цяла Гърция. Зехтин, много маслинови дръвчета в горички, узо, пачули, сливи, жасмин, тонка. Съставките се усещат страшно добре самостоятелно и правят отлични комбинации. Ще го пробваме задължително с хубаво напръскване няколко пъти и аз, и мъжа ми.

Ombre Leather 16 Tom Ford е малко по-лека версия на Tuscan Leather, без малините. Харесва ми, защото е леко по-носим от Тусканската, която е като кожен колан при мен.

Никой ли не познава парфюмите на Версай и не знае ли нищо за щанда на Ajmal?

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 12:21 от densi

# 616
Бързо запитване - къде в мол Парадайз са арабските парфюми Rolling Eyes

# 617
Densi, според фейсбук страницата им щанда на Ajmal е на ниво нула, а цените на prestige collection са между 70 и 110 лв.

# 618
Densi, според фейсбук страницата им щанда на Ajmal е на ниво нула, а цените на prestige collection са между 70 и 110 лв.
Благодаря ти много! Hug bouquet  Видях го това благодарение на парфюмна фея, която ми каза вчера, че имат фейсбук страница, но търсех лични впечатления.
довечера ще дам аз. Peace

# 619
Благодаря ти много! Hug bouquet  Видях го това благодарение на парфюмна фея, която ми каза вчера, че имат фейсбук страница, но търсех лични впечатления.
довечера ще дам аз. Peace
Моля те, ако успееш да тестваш Evoke, да споделиш впечатления. Ще ми е много интересно как го усещаш и дали според теб има сходства с Gris montaigne-поне за мен е много по-близък до него, отколкото до Bottega Veneta. bouquet

# 620
Щандът на Ажмал е на ниво 0,почти срещу българските рози Whistling а аз търсих магазинче  Mr. Green Evoke е великолепен,женствен и не ми е в насока  Ботега Венета Peace търсих, търсих приликите, но за мен има повече разлики и то в положителна насока!

# 621
  • Бургас
Ех,тоя Evoke стана ми интересен и на мен,на един му е великолепен,на друг непоносим.Много крайни мнения и не мога да се ориентирам така. LaughingДенс,честити парфюми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,сподели,моля те за парфюмите на Ажмал и за тези,които купи като ги разносиш Heart Eyes.Днес съм с новия Шанел,да цитрусов е,но на мен ми е идеален и ще си го нося и зимата. Heart Eyes Макар да не съм фен на нито един Париж,новия ще го пробвам.

# 622
Индивидуалното усещане и химия с кожата са си фактори, които понякога в желанието си да притежаваме някой парфюм ни изиграват лоша шега  Crazy

# 623
  • Бургас
Прекрасен е при мен Evoke, особено в това време. И на мен вече почти не ми прилича на Ботега Венета, може би защото го поносих повече и опознах, но първоначалните ми впечатления бяха, че имат нещо общо. Иначе пак мога да потвърдя, че в аромата не изскача нищо арабско, далеч е от типичните им комбинации. За мен е много хубав парфюм, никак не съжалявам за покупката си и благодаря отново на Ковачева.  bouquet

# 624
Зозина и аз като теб налазих мъжките аромати  Grinning
Тествам в момента паралелно на двете ръце Bentley For Men Absolute и Gucci pour Homme Gucci. Долу горе все едно слушам някоя любима певица и нейната имитаторка така ми звучат. И двете пеят.  Който много харесва Гучито едва ли ще мине с Бентлито. Като аромат самостоятелен не е лош, но нито е смолист по същия начин, нито началото, нито средата му са същите.Дори в Бентлито усещам някаква кожа по-изявена върху мен която в някакъв момент ми харесва , но то си е направо друг аромат. Разбира се на мъжка кожа незнам как ще са нещата , но аз лично шише от Бентлито няма да купя дори на мъж и дори да не познава Гучито. Стои ми някак промито , ще му видя трайността как е. Добре, че се сдобих с отливка а мислех да го стрелям насляпо съвсем сериозно.

Днес в хладното и ветровито време разходих навън Мулен руж. Дойде му реда , приказкаааа Heart Eyes Heart Eyes

# 625
  • София
Отдавна не съм писала в темата, минавам да се похваля Grinning.
След раждането на моето момченце вкусът ми за аромати се промени изцяло и завих към
по-комплексни и "отлежали" такива. Визитите в Douglas и Beauty Zone не водеха до нищо. Бях се отчаяла, че не мога да харесам нов парфюм, разчистих всичко, което имах отпреди. Единствената ми слабост остана Hermes, не мога да загубя обожанието, което изпитвам към гения на Елена.
Благодарение на lodsi прекарах цяло лято с Eau de Narcisse Bleu, който мислех, че няма да харесам, защото е мъжки аромат с противоречив характер, но се влюбих в него, без да си го признавам, и почти не носих друго Grinning.

Сега от една много мила дама се сдобих с две невероятни творения - Dioressence и Absolu на Rochas.
Очаквах втория да ми допадне повече (по описание), а първия - не, предвид, че преди го бях тествала и бърчила нос Grinning. Точно обратното! Absolu ми напомня малко повечко на Moschino и не е дотам траен, но пък Dioressence....ще има да го изучавам! Такъв богат, многопластов и прекрасен аромат! Днес съм щастлива, а мисля, че с него ми предстоят още много такива дни Grinning.

# 626
На моята кожа Evoke няма въобще допирна точка с Ботега Венета. Хубав е парфюма, западен ми е, не ориентал. Има общо с Ексклузива на Диор, но е малко. Въобще не може и да става дума за копие при мен. Много е силен, изненадах се. Дадоха ми доста проби и ще тествам постепенно. Алиа е много мой на първо четене.
Ковачева, благодаря ти, че ме спря да купя Evoke насляпо, не ми се носи на този етап такъв парфюм. Прекалено сух и елегантен ми идва. Във влага ще е разкош този аромат. Пробвайте го струва си определено.
Момичето - консултант на щанда е чудесно! Енергично, забързано, любезно, знае какво точно продава, обяснява и насочва перфектно хората в непозната атмосфера с наистина доста парфюми. Има много хора и силен интерес с проби. Всеки блотер бива надлежно надписван, дават се и проби, ако има. Те разбира се намаляват страшно бързо. В Понеделник чух, че ще има голяма доставка и зареждане.
Много съм доволна от посещението на Ажмал България.

Сега любима приятелка-съфорумка ще донесе Gris Dior и ще направим абсолютно паралелни тестове и сравнения  с Evoke.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 16:43 от densi

# 627
Densi благодаря на теб и останалите за споделеното за Evoke bouquet
Много ме радва тия дни и не мога да му се надишам Crazy
Харесах и This is her на Zadig &Voltaire.Не беше любов от първо помирисване, много бях раздвоена в това харесвам ли го или ме дразни,  стори ми се цветно-сладък, но  леко резлив сякаш сметаната беше  вкисната и въпреки това го мислех . Обаче вчера и днес на по-хладно и ветровито беше прекрасен Crazyсандаловото дърво избуя и аромата започна да се развива по- съвсем различен начин- заглуши сладоста и придаде усещане за млечно-дървесна композиция. Излишно е да казвам, че не се въздържах от покупка.
Пробвах и Garuda на Jul et Mad. С по-мъжки уклон, отколкото другите два аромата от Les Wites серията  е и по- тази причина не бих го мислила за покупка, но е много интересен. Носейки го си представям червено-оранжева, мека, топла лава стичаща се по земята или глътка отлежал топъл коняк сгряващ гърлото...

# 628
  • София
На моята кожа Evoke няма въобще допирна точка с Ботега Венета. Хубав е парфюма, западен ми е, не ориентал. Има общо с Ексклузива на Диор, но е малко. Въобще не може и да става дума за копие при мен. Много е силен, изненадах се. Дадоха ми доста проби и ще тествам постепенно. Алиа е много мой на първо четене.
Ковачева, благодаря ти, че ме спря да купя Evoke насляпо, не ми се носи на този етап такъв парфюм. Прекалено сух и елегантен ми идва. Във влага ще е разкош този аромат. Пробвайте го струва си определено.
Момичето - консултант на щанда е чудесно! Енергично, забързано, любезно, знае какво точно продава, обяснява и насочва перфектно хората в непозната атмосфера с наистина доста парфюми. Има много хора и силен интерес с проби. Всеки блотер бива надлежно надписван, дават се и проби, ако има. Те разбира се намаляват страшно бързо. В Понеделник чух, че ще има голяма доставка и зареждане.
Много съм доволна от посещението на Ажмал България.

Сега любима приятелка-съфорумка ще донесе Gris Dior и ще направим абсолютно паралелни тестове и сравнения  с Evoke.
На мен след няколко часа силно ми напомня Cara mia, без никакъв намек за Ориент, напротив- нещо хладно вее от него.

# 629
  • Бургас
Ако Evoke има и минимална прилика с Кара Миа,има шанс да ми хареса Thinking.Правих пак тест,но този път по-задълбочен между Кара Миа и Еликсира на чудесата и за мен има огромна прилика между двата.Особено в базата не ги различавам,колко различни са възприятията ни.Ето защо ми е интересна тази тема. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт