Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~100~

• 60 406
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
 Здравейте и от мен ! И аз като Деси съм нова - от декември , но се чувствам страхотно тук , защото много харесвам Несли и Кадир .Темата е страхотна !!! Предлагам да продължим да пишем тук както досега и да коментираме тук , когато Патроните имат сериал - и онлайн , а и след превода ден -два по-късно .В сряда бяхме само с Деси , а на Кадир сериала- Ренка , аз и още някой написа 2-3 думи .
 PraynigМоля , момичета - всички , които са фенове на Неслихан и Кадир да се коментираме тук и то под това име на темата .Да е оживено при нас както преди !Цяло лято без сериали поддържахме духа , сега при 2 - да се откажем.Не трябва  Naughty
 txtloves newsm51 smile3525

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деси Hug никой с никого няма проблем Peace поне според мен Peace КС е проблем Laughing по миналия път на Кадир си водих монолог Naughty следващия път се отказах Naughty то да ти се отще да пишеш ooooh! ся мислим да гледам Карато че май почва да става интересен Laughing стига да не играе Лудогорец у сряда де Mr. Green ма ако си пишем сама връчвам ви темата и бегам с 200 Peace
Аз само като нещо стане и не гледам не коментирам, инак виждаш, че даже и у фейса ви досаждам кога зяпам. А тука се мъдрим 2-3 по време на онлайна и тва е .
Кадир, не гледам понеже ми се пада с Ашк-а, а и него след втори епизод не съм го зяпала, ми не ми остава време и за него бе, че взех и Чачун да надничам усилено така  Mr. Green

# 587
Деси Hug никой с никого няма проблем Peace поне според мен Peace КС е проблем Laughing по миналия път на Кадир си водих монолог Naughty следващия път се отказах Naughty то да ти се отще да пишеш ooooh! ся мислим да гледам Карато че май почва да става интересен Laughing стига да не играе Лудогорец у сряда де Mr. Green ма ако си пишем сама връчвам ви темата и бегам с 200 Peace
Аз имам голям проблем с гледането онлайн и писането  Laughing щото вервате или не гледам от тел  Laughing забивам си слушалките и те така  Joy мъжо ми вика че не съм добре ама лаптопа ни се развали и сме за нов  Rolling Eyes Та като си пусна онлайна за да ви наглеждам трябва да си спирам филма и да пиша и го правя на рекламите  Laughing ама понякога после не иска да ми тръгне филма или ми забива и се нервим и псувам,а мъжо само цъка  hahaha Та извинявайте че ви занимавам с мойте неволи ама исках да ви обясня и развеселя като си представите каква картинка съм  Laughingдано съм успяла  Laughing

# 588
Аз имам голям проблем с гледането онлайн и писането  Laughing щото вервате или не гледам от тел  Laughing забивам си слушалките и те така  Joy мъжо ми вика че не съм добре ама лаптопа ни се развали и сме за нов  Rolling Eyes Та като си пусна онлайна за да ви наглеждам трябва да си спирам филма и да пиша и го правя на рекламите  Laughing ама понякога после не иска да ми тръгне филма или ми забива и се нервим и псувам,а мъжо само цъка  hahaha Та извинявайте че ви занимавам с мойте неволи ама исках да ви обясня и развеселя като си представите каква картинка съм  Laughingдано съм успяла  Laughing
Ами тези , които имат такива проблеми или нямат възможност да гледат или пишат ще се изказват след края на серията или по- късно  .Но всички други тук Naughty и по време на реклами коментари - тук  newsm48

# 589
Привет Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям дебат сте заформили Laughing не виждам де е проблемът Laughing който гледа онлайна, да пише Peace кат започна да гледам и аз ше се включа Laughing то не че не се изказвам и без да го гледам Laughing Laughing Laughing кат разбера кво е станало, виждате че не си затварям устата/ и тва си е мойто мнение, не ангажирам никого с него, нито пък може някой да го промени/ Laughing на Кадир не моа се включа, щот него хем не го гледам, хем не знам героите, хем не знам ко се случва Laughing
Хубав ден от мен Hug

# 590
  • София
Аааа момичета няма да се разберем така  Naughty
Една не гледа Кадир, друга и забива компа, третата по това време имала друг сериал  ooooh!
Е права е Ренка да се сърди че никой не пише  smile3521
Значи разбираме се така кой гледал кой прочел важното е да се записваме тук редовно и да си хортуваме
Извинени отсъствия ще има само при мач на Лудогорец  Peace

# 591
Една не гледа Кадир, друга и забива компа, третата по това време имала друг сериал  ooooh!
Значи разбираме се така кой гледал кой прочел важното е да се записваме тук редовно и да си хортуваме

Абсолютно съм съгласна с Линда ! И аз сериалчето на Кадир не го гледам много внимателно ( за сега ), гледам повече сцени с  Патрона - направо ще ми изтекат очите  Mr. Green , но винаги се разписвам .Да не говорим , че и мачове и олимпиада , кучета и котки пак тук обсъждаме   Naughty

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
Васе  Heart Eyes Hug ама баш, че и след това никой не коментира става въпрос, то и аз коментирам тоя мустакатия на Ренку, и Челото  Joy Joy Joy
Става въпрос, че се гледат едните единия, другите другия, па у темата бомба паднала. Това се има в предвид, не е казано, че онлайн трябва всички да зяпат, ама ето виждаш епизода на Карато така като гледам само аз съм го коментирала . Темата е именно за това, не само за снимки и гифчета(принципно казано)нямам никой конкретно в предвид.

# 593
Здравейте и от мен ! И аз като Деси съм нова - от декември , но се чувствам страхотно тук , защото много харесвам Несли и Кадир .Темата е страхотна !!! Предлагам да продължим да пишем тук както досега и да коментираме тук , когато Патроните имат сериал - и онлайн , а и след превода ден -два по-късно .В сряда бяхме само с Деси , а на Кадир сериала- Ренка , аз и още някой написа 2-3 думи .
 PraynigМоля , момичета - всички , които са фенове на Неслихан и Кадир да се коментираме тук и то под това име на темата .Да е оживено при нас както преди !Цяло лято без сериали поддържахме духа , сега при 2 - да се откажем.Не трябва  Naughty
 txtloves newsm51 smile3525
Peace

Васе  Heart Eyes Hug ама баш, че и след това никой не коментира става въпрос, то и аз коментирам тоя мустакатия на Ренку, и Челото  Joy Joy Joy
Става въпрос, че се гледат едните единия, другите другия, па у темата бомба паднала. Това се има в предвид, не е казано, че онлайн трябва всички да зяпат, ама ето виждаш епизода на Карато така като гледам само аз съм го коментирала . Темата е именно за това, не само за снимки и гифчета(принципно казано)нямам никой конкретно в предвид.
Peace

Гледам последния епизот на Карато Laughing ми ареса ми Peace но с превод Peace в последно време дума не отбирам на турски ooooh! а на онлайна дори да няма превод като се събереме и коя какво разбрала пише коментираме Laughing а иначе сами по картинки не става ooooh! като има с кой ти е интересно и да гледаш дори почти нищо да разбираш Peace

Peace

Деси Laughing си купиш сателит и да си вкараш турските Naughty

# 594
  • Свети Влас
http://giphy.com/gifs/jvHUlYyRLZwaI - Все още не съм гледала Кадировия сериал и затова си крутувам, но си гледам Карата и дори го коментирах.   Peace Peace Peace

# 595

като има с кой ти е интересно и да гледаш дори почти нищо да разбираш Peace

Peace Peace Peace

Ан тъй, Душко,  Heart Eyes Hug кажи на народа... сам само в тоалетната  Laughing Laughing Laughing

Привет ви!  Hug Hug Hug Hug

# 596
И Близу имат турските кодирани , сигурно има пакет за тях ! Важно е да се събираме тук , ако ще и футболни лебеди да коментираме   Party

# 597
Ренка  Laughing е остана само да му кажа и турски пакет да плаща  hahaha то hbo,то диеми спорт лошо ши му стане  Laughing Но все пак ме накара да се замисля аз съм непушачка може да си плащам пакета за турските канали  Joy
Серията с бг субки не съм я гледала цялата само момента пред тоалетната че не можах да се стърпя  Laughing
Гале  Hug Heart Eyes Фили  Hug Heart Eyes Васе  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes

# 598
  • Варна
Изгледах серията и съм още по-бясна на всички освен на Кемал Mr. Green
Подкрепям го,защото е ужасно трудно да се бориш срещу всички,а най-кофти ми беше,когато седеше на масата с Асу,Емир и Нихан,само предатели #2gunfire

Интересно ми е какво още ще направи глупавия комисар за Емко,как ще продължи  ролята на патрона от затвора,не мога да му запомня името,освен да го кръстя Клеопатров  Mr. Green

Ха и отношенията между Нихан и на Ефсаането братчедка ли беше,племенница ли,бая се хапят,може би Нихан подозира,че малката е човек на Емир Thinking

Здрастииииииии Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Извинете ме,но ще коментирам пак след седмица,че забягвам към Анталия  Party

# 599
Изгледах серията и съм още по-бясна на всички освен на Кемал Mr. Green
Подкрепям го,защото е ужасно трудно да се бориш срещу всички,а най-кофти ми беше,когато седеше на масата с Асу,Емир и Нихан,само предатели #2gunfire

Интересно ми е какво още ще направи глупавия комисар за Емко,как ще продължи  ролята на патрона от затвора,не мога да му запомня името,освен да го кръстя Клеопатров  Mr. Green

Ха и отношенията между Нихан и на Ефсаането братчедка ли беше,племенница ли,бая се хапят,може би Нихан подозира,че малката е човек на Емир Thinking

Здрастииииииии Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Извинете ме,но ще коментирам пак след седмица,че забягвам към Анталия  Party
Ах ,ти завиждам ти  Mr. Green
Аз мисля , че момичето не е човек на Емир(малко е първосигнално , но е искрено )и ще стане човек на Нихан .А и заигравка с брата наркоман на комисаря.
Харесва ми новия Кемо и новата Нихан, преди се държаха инфантилно , даже и когато се караха .Сега е по-друго .Въобще сериалът е супер ( макар и понякога леко дразнещ #2gunfire).
И да добавя , че Зезето много хубаво , бе .Зеза заслужава да я влачи танк , но Филиз е много красива . Много хубава прическа и дрехи и и избират в сериала .

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 16:20 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт