Моля , момичета - всички , които са фенове на Неслихан и Кадир да се коментираме тук и то под това име на темата .Да е оживено при нас както преди !Цяло лято без сериали поддържахме духа , сега при 2 - да се откажем.Не трябва 
Моля , момичета - всички , които са фенове на Неслихан и Кадир да се коментираме тук и то под това име на темата .Да е оживено при нас както преди !Цяло лято без сериали поддържахме духа , сега при 2 - да се откажем.Не трябва 
никой с никого няма проблем
поне според мен
КС е проблем
следващия път се отказах
то да ти се отще да пишеш
ся мислим да гледам Карато че май почва да става интересен 
поне според мен
КС е проблем
следващия път се отказах
мъжо ми вика че не съм добре ама лаптопа ни се развали и сме за нов
Та извинявайте че ви занимавам с мойте неволи ама исках да ви обясня и развеселя като си представите каква картинка съм
поне според мен
КС е проблем
следващия път се отказах
мъжо ми вика че не съм добре ама лаптопа ни се развали и сме за нов
Та извинявайте че ви занимавам с мойте неволи ама исках да ви обясня и развеселя като си представите каква картинка съм
и по време на реклами коментари - тук

кат започна да гледам и аз ше се включа

ама баш, че и след това никой не коментира става въпрос, то и аз коментирам тоя мустакатия на Ренку, и Челото

ама баш, че и след това никой не коментира става въпрос, то и аз коментирам тоя мустакатия на Ренку, и Челото

но с превод
в последно време дума не отбирам на турски
а на онлайна дори да няма превод като се събереме и коя какво разбрала пише коментираме
като има с кой ти е интересно и да гледаш дори почти нищо да разбираш 

кажи на народа... сам само в тоалетната
то hbo,то диеми спорт лошо ши му стане 
Фили
Васе
Габи

).Препоръчани теми