MAC & Sephora - 37 тема

• 112 756
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
И аз нанасям само един пласт от Шанел, но светлия цвят позволява и втори пласт без да стане на парцали.

# 421
  • Down south
Препоръчайте ми дълготрайно нюд червило Simple Smile. Гледах на Шанел allure ink 140, но на ръката се изтри бързо. Гледах и на Армани новите, но и те се изтриват бързо.
За ориентир харесвам лаковете за устни на ИСЛ

Ако има как да се докопаш до тях, силно препоръчвам Everlasting Liquid Lipstick на Kat Von D. Има много нюд цветове.

+100
Имам три от тях, страхотни са!

# 422
Аз пробвах на chanel ink - на моите устни стои много бледо, все едно съм пила някое степче и са ми се оцветили устните иначе за издръжливост не мръдна около 5 часа и да беше комфортно за носене. Смятам да пробвам тези на too faced.

# 423
  • София
И при мен се изтрива бързо Шанел Инк 140. Макс два часа и го няма.
Трябва да пробвам с два пласта, но засега не съм очарпвана.
Червилата на Буржоа велвет мат са по-трайни на моите устни.
Определено очаквах повече, иначе като изсъхне след 15 мин. На устните има хубав финиш.
Като за 70 лв засега намирам червилото за посредствено.

# 424
  • София
Elle-même, имаш ли впечатления от Tom Ford winter soleil lip foil?Аз много харесвам лятното лимитирано червило, което е с двете зони и бих искала да си взема сега нещо по-тъмно.Ще бъда тези дни в Италия и ще се радвам и Lip contour duo, ако си намеря, но се съмнявам  Party.

# 425
  • София
Да, имам едно от новите червила, но моето е светло. Моят цвят е Creme conque. Харесвам формулата, мека и приятна е. Не шашва с трайност. Странен ми е обаче финишът и още свиквам с него.

Горещо препоръчвам Lip Contour Duo. Моливите са зле, но червилата са толкова хубави, че компенсират всичко.  Heart Eyes

# 426
  • София
Да, имам едно от новите червила, но моето е светло. Моят цвят е Creme conque. Харесвам формулата, мека и приятна е. Не шашва с трайност. Странен ми е обаче финишът и още свиквам с него.

Горещо препоръчвам Lip Contour Duo. Моливите са зле, но червилата са толкова хубави, че компенсират всичко.  Heart Eyes

Благодаря! bouquet То и лятното не беше кой знае колко трайно, но пък аромата и усещането на устните след него  Heart Eyes - несравнимо !

# 427
  • София
Момичета,  Мак правят ли черен петък?

# 428
Здравейте! Можете ли да ми дадете предложения за хубави продукти за контуриране. Гледах палитрата на NYX  ,но ми се стори, че почти всички цветове са с блестящи частички.
Стиковете за контуриране по-удобни ли са от палитрите и същия ли е ефекта?

# 429
Има Шанел във фийлюнийк, доста от нещата, които исках не са налични обаче...
Каква е цената на новите течни червила в България?

# 430
68 лв. май платих.

# 431
68 лв. май платих.

Мерси  bouquet

# 432
Здравейте! Можете ли да ми дадете предложения за хубави продукти за контуриране. Гледах палитрата на NYX  ,но ми се стори, че почти всички цветове са с блестящи частички.
Стиковете за контуриране по-удобни ли са от палитрите и същия ли е ефекта?

Аз също се интересувам най-вече от Мак.

# 433
  • София
Някой знае ли дали е заредена вече MAC Nutcracker у нас?
Редактирам се - звъннах - получена е като наличности, но до една седмица ще бъде изложена  Heart Eyes

# 434
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ. Вчера пробвах на ръка ФДТ Make up for ever Ultra HD Foundation (цвят 325), както и Born this way (цвят Nude). По принцип съм светла, нося ФДТ-ни на Диор и Шанел между 20 и 30. Не можах да тествам на лице, защото вече имах грим и нямах никакво време да почиствам и гримирам отново в магазина. И двата ми харесаха като цвят и текстура, но не знам нищо за покритие и трайност. Консултантката в Сефора ме агитираше за MUFE, каза, че гримовете там ги правят основно с този ФДТ.
Може ли да споделите как се държат двата ФДТ-на, имат ли мат-ефект, дълготрайни ли са, какви цветове използвате?
Аз напоследък използвам  и много харесвам ефекта на Dior AirNude - матира, лек е, издържа цял ден без проблем. Понеже той ми свършва искам на Черния петък да взема друг и се колебая между двата.От Пловдив съм и нямам възможност да отида в момента до Сефора, за да тествам по-обстойно.
За ФДТ-ните на Шанел съм малко резервирана в момента, защото те са по-скоро хидратиращи, а аз не търся този "сочен" ефект и ми стоят някак по-мазно на лицето.

И да споделя, че пробвах новите мат червила на Шанел. Аз не нося червило, защото не го търпя и постоянно си облизвам устните. Точно след половин час съм го изяла или е станало на парцали.
Тези червила обаче ме впечатлиха. Пробвах цвят, който се оказа много ярък и неподходящ за мен, но го оставих заради теста. Изуми ме трайността на това червило, като и комфорта докато го носих.Дори и с облизване не се изтри, не ми пресуши устните, а остана 2 часа без да мръдне. Искаше ми се да пробвам и цвят Nude, но в Парадайз го нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт