Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 544
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
При мен всичко си е по старому Heart Eyes Всяка сутрин си бягам на стадиона, ям по два пъти на ден и храненето е ВМ. Правя си протокол с храната/естествено записвам всичко/ и смятам, че за сега всичко ми е по план. Довечера ще ходим в един нов гурме ресторант с голямото дете и със сигурност няма да има с какво да прекаля Blush

Kaisia, според мен си ги прехвърлила, но това е едно добро начало с ограниченията.
Протеина е 120 калории, 2 варени яйца са 150 калории, прясното мляко да го сложим 70 калории за 100 мл. и киселото мляко има около 50 калории за 100 грама. Та същност може и да не си ги прехвърлила, но това съвсем ориентировъчно Peace Аз за мен си намерих храните, които ме засищат и се ограничавам до тях.

# 121
  • тук и там
Да,и аз си мисля че съм ги прехвърлила, и по моя сметка излиза така-заради млеката.Ама не ми е изобщо вкусен протеина само със вода..Иначе яйцето беше едно цяло+ един белтък.Като цяло ми беше грешно менюто-трябваше да съм на пилешко филе със зеленчуци да речем,но не се бях подготвила.Като за първи ден не е зле,ще видим по-нататък.Радвам се,че повечето сте намерили своят начин на хранене.За съжаление ВМ не е за мен-правила съм опити,но не е е за мен определено!

# 122
  • Велико Търново
Аз също не мога да се закълна, че това е моя начин, но да кажем така-с това хранене, и с тези количества не дебелея BlushДа си имам успокоението ooooh!
Истината е, че ми се хапват и В, да речем овесени ядки със сирене, или тричава палачинка.
Писала съм, че имам 3 хранителни режима, обаче някак не са моите/особено на Румяна/, на жабот ми е ок, абе отказване няма.

# 123
  • тук и там
Аз обмислям да си поръчам режим от Любомир Иванов примерно(не съм решила твърдо)-ама това чак за след Нова Година да речем,или на пролет-ако не се справям сама.Имам два от Румяна,които така и не спазвам.Харесвам упражненията  и тренировките на Руми,ама хич не са ми по вкуса менютата и-прекалено здравословни са за моят вкус  Mr. Green

# 124
pvacheva - благодаря за идеите  Hug Една моя позната така тренира вкъщи от години. Обаче на мен залата ми действа и много мотивиращо - като ги видя тези слаби, тренирани момичета и се засилвам сериозно. А пък и ми беше доста зле тези дни, та и вкъщи нямаше как да направя каквото и да било. Като съм болна правя астматични пристъпи и не мога изобщо да дишам - карам на Кленбутерол. То може и от него да ми се е вдигнал така апетита - нали засилва метаболизма или поне така съм чела  Rolling Eyes

z.2012 - права си - здравето е важно, а за другото има време. Нали мина лятото, та не бързаме за никъде вече хахахаха  Hug

За режимите - аз едно време си поръчах от Ипократис и бях адски доволна. Обаче те бяха доста различни от тези, които прави сега. Доста по-еднотипни и лесни за спазване бяха. Сегашния, който си поръчах пак от него не мога да го спазвам  Naughty

Аз определено не мога да стоя на ВМ НВХ - както хапна месо и зеленчуци и след два часа съм освирепяла от глад. Просто нищо не е в състояние да ме спре да овършея кухнята. Не знам защо не ме засища изобщо. Даже ако стоя цял ден гладна не съм толкова гладна, колкото след някоя пържола със салата и се чудя на какво се дължи това  newsm78 Честно да си призная ако си направя 3 бъркани яйца с малко сирене и зеленчуци мога после цял ден да не хапна нищо друго. Или примерно салата с малко сирене и една филия хляб. Та трябва и аз да направя, като Сиска - да си определя храните, които ме засищат и да се огранича само до тях, че иначе няма да станат нещата.
Иначе обмислям варианта да мина на Зоната пак или на стария ми режим от Ипократис, но за сега само се настройвам.

# 125
  • тук и там
Вяра,и аз съм като теб-не си само ти-не мога да се заситя само със мазнини и белтъчини,все трябва и някакъв Вх да вкарам.Бързо оздравяване!
Изтрих си поста да не давам лоши идеи,че не се знае кой чете темата..  Peace

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 11:18 от Kaisia

# 126
Вяра,и аз съм като теб-не си само ти-не мога да се заситя само със мазнини и белтъчини,все трябва и някакъв Вх да вкарам.Бързо оздравяване!
Изтрих си поста да не давам лоши идеи,че не се знае кой чете темата..  Peace

Изтри го, но аз, като възпитана клюкарка успях да го прочета хахахаха
И това си е точно така, както го беше написала. Те не наказаха ли Мария Шарапова точно за употреба на Кленбутерол  newsm78
А даже съм чувала, че го ползват и като опиат някои съмнителни хора  Rolling Eyes
Днес се надявам да ми е последния ден с него, че вече аман. И ще стискам колкото мога да не се поддавам на изкушения, макар че следобед отивам с децата в МОЛа и то точно на етажа с похапванията, та ако устискам на всичките аромати, които ще ме съблазняват ще съм истински герой  Flutter

# 127
  • тук и там
 Верче,като нищо ще намалиш мазнините,за сметка на мускулната маса-поне един "добър" страничен ефект да има Simple SmileИначе-употребата на анаболни стероиди и стимуланти във големият спорт са нещо обичайно(макар и всички да отричат).По този повод един случай,който звучи като виц днес,ама май е истина
Скрит текст:
На олимпиадата във Москва,златна медалистка от тогавашното ГДР дава пресконференция.На всички им прави впечатление басовият,почти мъжки глас на състезателката.Журналист я пита защо е такъв гласът и, а тя отговаря"Аз съм дошла тук да  се състезавам  и да печеля медали,не  да пея" Joy

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 12:08 от Kaisia

# 128
Скрит текст:
pvacheva - благодаря за идеите  Hug Една моя позната така тренира вкъщи от години. Обаче на мен залата ми действа и много мотивиращо - като ги видя тези слаби, тренирани момичета и се засилвам сериозно. А пък и ми беше доста зле тези дни, та и вкъщи нямаше как да направя каквото и да било. Като съм болна правя астматични пристъпи и не мога изобщо да дишам - карам на Кленбутерол. То може и от него да ми се е вдигнал така апетита - нали засилва метаболизма или поне така съм чела  Rolling Eyes

z.2012 - права си - здравето е важно, а за другото има време. Нали мина лятото, та не бързаме за никъде вече хахахаха  Hug

За режимите - аз едно време си поръчах от Ипократис и бях адски доволна. Обаче те бяха доста различни от тези, които прави сега. Доста по-еднотипни и лесни за спазване бяха. Сегашния, който си поръчах пак от него не мога да го спазвам  Naughty

Аз определено не мога да стоя на ВМ НВХ - както хапна месо и зеленчуци и след два часа съм освирепяла от глад. Просто нищо не е в състояние да ме спре да овършея кухнята. Не знам защо не ме засища изобщо.
Даже ако стоя цял ден гладна не съм толкова гладна, колкото след някоя пържола със салата и се чудя на какво се дължи това  newsm78
Скрит текст:
Честно да си призная ако си направя 3 бъркани яйца с малко сирене и зеленчуци мога после цял ден да не хапна нищо друго. Или примерно салата с малко сирене и една филия хляб. Та трябва и аз да направя, като Сиска - да си определя храните, които ме засищат и да се огранича само до тях, че иначе няма да станат нещата.
Иначе обмислям варианта да мина на Зоната пак или на стария ми режим от Ипократис, но за сега само се настройвам.
С една пържола и салатка и аз посмъртно не мога да се заситя....     Laughing
Месото, без значение какво и дали е постно/мазно, готвя винаги с масло/зехтин или мас.
Към порцията ми месо добавям някакви готвени зеленчуци-тиквички, патладжани, броколи, чушки, доматки също в масло или зехтин, а салатата е отделно, доволно подправена със зехтин.
Ако месото няма сос, добавям майонеза или горчица.
След подобно угощение просто няма как да съм гладна след 1-2 часа....   

И след всичкото "плюскане",  за месец около 2 кг надолу....Доволна!    Grinning

# 129
  • Козлодуй
Леле страхотни сте Simple Smile Аз просто чета защото съм много гладна днес в диетата ми закуската беше само морков с лимона - тоя лимон ми разяде стомаха даже и вода не мога да пия такива киселини имам. Отчайващо гладнаааа...... Ще си умра гладна и дебела Simple Smile

# 130
  • Варна
Леле страхотни сте Simple Smile Аз просто чета защото съм много гладна днес в диетата ми закуската беше само морков с лимона - тоя лимон ми разяде стомаха даже и вода не мога да пия такива киселини имам. Отчайващо гладнаааа...... Ще си умра гладна и дебела Simple Smile

Може би трябва да смениш режима. Вместо лимон, слагай мед във водата. Пак ускорява метаболизма, без да дразни стомаха.  Hug
Според мен не трябва да се изпада в крайности. Сега гладуваш, а утре ще се нахвърлиш на храната. Доста неща съм изчела и човек трябва да си намери режим, близък до начина му на живот и на хранене. Напр. ако не обичаш месо, как да спазваш Дюкан? Аз суров морков не обичам - ям го в малки количества само в салати или сготвен, или на сок, смесен с нещо. Така че не се тормози сама  Peace

# 131
  • Велико Търново
И режим от Любомир Иванов имам Mr. Green Mr. Green

# 132
Кайсия, ще има ефект режима. При два разтоварващи дни седмично даже би трябвало да е много добър. Въпроса е в другите дни да не се оливаш прекалено. Освен това при разтоварващите дни постепенно ще се намали обема на стомаха и така по естествен начин ще намалиш храната и в другите дни. Според мен и малко повече от 500калории да са, пак ще има ефект.

Гръмче, браво на теб  bouquet За една седмица ли ги свали тези кг? Гледах я аз системата, но много ранна и гладна ми идва вечерята. Винаги съм вечеряла късно и това не ми пречи на отслабването, ако всичко друго си е както трябва.

Обичам и морков и лимон, но само като си ги представих в комбинация на гладно и ме заболя стомаха. Момиче, внимавай  Hug Щом издържаш на такъв глад, погледни системата 60. При добри избори на менютата ще имаш пак успех.

# 133
  • тук и там
siska,как го намираш режима на Л.Иванов във сравнение със този на Румяна?В смисъл,че аз обичам по-простите и лесни за изпълнение рецепти-Примерно 150 грама пил.филе,100 грама картофи или ориз и т.н и като е мъж,се надявам менютата да са му опростени.На Руми със тези броколи,неовкусени салати и минимални количества мазнини-не са ми по вкуса.Да не говорим,че повечето ги намирам за не особенно вкусни.
Зетче,и аз на това се надявам-днес съм на една ябълка,въпреки че вчера си мислех че ще примирам от глад.Ама аз се държа за довечера,за пържолите де,но все пак-ако бях много гладна,до сега да бях нападнала хладилника.

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 15:38 от Kaisia

# 134
  • Велико Търново
Давай мейл да ти го препращам. Опростен е-протеин, грейпфрут, пуешко, 20 грама ядки-калориите са 1800 35% протеин, 35%въглехидрат и 30% мазнини

Общи условия

Активация на акаунт