Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 480
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Момичета, хубаво е, че ви има и че сте насреща. Heart Eyes
Сдухах се тия дни, факт. Но то е, защото покрай мен и с мен се случват неща, които ме  побъркват. Даже онзи ден така бях побесняла, че креснах : " Мамка му, Господи, колко напрежение може да издържи едно човешко същество, м?" hahaha
Господ обаче явно си мисли, че мога и още и бедите не спират. Вече сутрин ме е  страх да отворя очи, щото не знам с какво ще ме "зарадва" новият ден.
А иначе- радвам ви се на всичките, защото сте пълни с кураж. Всички, до една.
Прегръдки от мен!
, открай време се знае, че рънътъ прай борбътъ Laughing.
Кайсия, поне можеш да си сигурна, че никой не ти е подменил отрочето в АГО, без да иска Laughing
Nadya_95 , браво, страхотен резултат. За водата си напълно права, обаче на мен тя ми е слабото място. Като камила съм, да му се не види...не тренирам ли, карам на  кафета и за вода не се сещам. Там ми е на мен огромната грешка и така и не можах да си науча урока.
Вяра - Н, на празниците ще се насладя изцяло. Че съм щяла да изям парче тиквеник или баклава, не ме плаши;  даже нахалството ми стига дотам, че и съвест няма да ме гризе после Simple Smile.
Знам, че един път нормализира ли се ежедневието ми, всичко ще е ок. Обичам да контролирам нещата и започнат ли да излизат извън контрол, по независещи от мен причини, това ме докарва до тиха лудост.
За цигарите- пуша по кутия на ден, от алкохола  пия само чаша червено или бяло вино веднъж на високосна.
С цигарите не мога да се преборя, признавам.
Моите адмирации на тези от вас, които са ги победили. Това се казва воля bouquet

# 721
Здравейте, милички!  Heart Eyes

От много време не съм влизала във форума. Хвърлих набързо едно око в темата. Поздравление на всички за постигнатите резултати.  bouquet

При мен нещата доста се промениха последно време оттам хранителният режим и тренировките. За щастие всичко е в по-добра посока. През повечето време се храня ВМНВ с леки отклонения, но не правя вече драма от тях Mr. Green Правя и по-интензивни тренировки, продължавам и с йогата и с пилатеса. Чувствам се много добре, а и съм по-стегната и прибрана. На кантара не му обръщам особено внимание.

Hug Heart Eyes Hug

# 722
Здравейте!
Искам да се запиша и аз при вас Tired Hug
Поръчах си режим на Ипократис.Тримесечен.На трета седмица съм.Не върви добре обаче Tired Tired Tired ooooh! ooooh! Cryразболях се на втората седмица и не можах да спазвам...не мога да се взема в ръце,супер много ме е яд  на себе си Confused

Поне да ви чета и да се мотивирам от вас! bouquet

# 723
Здравейте!
Поръчах си режим на Ипократис.Тримесечен.На трета седмица съм.Не върви добре обаче Tired Tired Tired ooooh! ooooh! Cryразболях се на втората седмица и не можах да спазвам...не мога да се взема в ръце,супер много ме е яд  на себе си Confused

Здравей и добре дошла Simple Smile
Не го мисли много много - и без това идват празници и е невъзможно да се спазва режима, така че след празниците вече ще си оздравяла, ще си се напразнувала и ще си готова да започнеш с режима  Peace

Аз минах през два рождени дни с не много прегрешения и днес съм прочистващо на айрян. Успешна седмица на всички  bouquet

# 724
Здравейте!

Здравей и добре дошла Simple Smile
Не го мисли много много - и без това идват празници и е невъзможно да се спазва режима, така че след празниците вече ще си оздравяла, ще си се напразнувала и ще си готова да започнеш с режима  Peace

Аз минах през два рождени дни с не много прегрешения и днес съм прочистващо на айрян. Успешна седмица на всички  bouquet

Благодаря за посрещането! bouquetи успокоителните думи Hug

# 725
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Привет Simple Smile

От вчера опитвам  да вкарам нови упражнения  и ги разучавам в залата.
В резултат съм с мускулна треска на  бедрата и на д- то.
Според  дъщеря ми, имам "гъзинкова треска" hahaha

До края на декември ще допълвам нови упражнения, които ще  разучавам,а от  януари- отново активно на тръстиката.
Планирам за следващите 12 седмици да  стопя 10 кг. мазнини. Ако успея, ще се видя как изглеждам и после в движение ще решавам как да продължа.
По- лесно ми е с малки цели.

Аktivity, добре дошла bouquet

По време на моите три месеца два пъти боледувах. Да, нещата се забавиха леко, но  ако не бързаш заникъде, какво от това.
Важното е да не се отказваш. Може да е с малки крачки, но да има напредък. А ако вземеш да се отчайваш- тук сме Peace

# 726
Здравейте дами, весели празници! И както прочетох във фб "Преяждането между Коледа и Нова година не е проблем, проблем е преяждането между Нова година и Коледа!" 😁

# 727
Здравейте момичета  Hug
Минавам само да ви кажа, че съм запразнила, захвърлила съм всякакви диети и съм се отдала напълно на този прекрасен празник
Пожелавам ви чудесно изкарване на празниците и хич не ги мислете тези килограми. След празниците всички дружно скачаме в битката с тях  bouquet

# 728
  • Велико Търново
Честита Коледа, момичета! Желая Ви да сте много здрави, щастливи и постоянни!
Ето една снимка от тази сутрин!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208318357902021&se … ype=3&theater

# 729
Привет, момичета! Честита Коледа! Прекрасен празник ви желая, с много любов, хармония и уют! bouquet Hug

Сиска, страхотна си! Да ти имам постоянството! Hug
Бронте, хареса ми "гъзинковате треска"  Joy

Не съм тренирала от повече седмица. Първо се тръшнахме всички с отвратителен стомашен грип (имам три деца), после тъкмо се оправих, и взех че настинах жестоко. Какво да се прави.

За днес планирам да си играя с Лего.  Laughing Лудницата свърши вчера, на Бъдни вечер, Коледа е по-кротичка и спокойна.

Килограмите тази сутрин са същите, но съм решила да следя най-вече сантиметрите.

# 730
  • Велико Търново
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208318889195303&se … ype=3&theater
това го бях обещала много отдавна Blush

# 731
  • София
Честита Коледа момичета!
Сиска,това не е истина,невъзможно......колко години разлика са?
Аз избягвах снимки в Облия период,но ще видя дали няма нещо из архива на стария тел.
Снощи щях да пукна от две парчета содена питка и една сърма,не ми се е случвало,все едно не съм аз.
Днес ще пия едно вино.

# 732
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сисето съм я признала.Може спокойно да ни прави тя режимите,видно е че е доста на ТИ със нещата.На въпросната снимка в моите очи и поне тройна,че даже и четворна в сравнение със сега.Весела Коледа,момичета!!!

# 733
  • Велико Търново
Честита Коледа момичета!
Сиска,това не е истина,невъзможно......колко години разлика са?
Аз избягвах снимки в Облия период,но ще видя дали няма нещо из архива на стария тел.
Снощи щях да пукна от две парчета содена питка и една сърма,не ми се е случвало,все едно не съм аз.
Днес ще пия едно вино.

Ха ха! Не се мъчи да търсиш, толкова назад едва ли имаш Blush Blush
Снимката е от преди 18 тодини, а аз съм на 19 години Peace

# 734
  • София
Ааа моите са от преди 2г.
Обърнала си годините.Чудна промяна.
Нямам търпение утре да ида в залата.

Общи условия

Активация на акаунт