Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 487
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Велико Търново
Ааа моите са от преди 2г.
Обърнала си годините.Чудна промяна.
Нямам търпение утре да ида в залата.

О и аз отивам във вторник на зала, че утресъм на работа, както и на 31.12 и 01.01, но от втори започвам редовно като преди години сериозно и затварям устата Crazy

# 736
  • София
Честита Коледа и от мен! Аз си хапвам, но утре е за последно.

# 737
Весели празници, дами!
Сиска79, невероятна разлика.Преди повече от година и аз изглеждах както ти в началото, но сега съм някъде по средата.Даде ми куража, че и аз ще успея да извървя своя път до постигане на целите.Благодаря  bouquet
Отбелязвам една уравновесена коледа без прекаляване с храната.Да, малко повече като количество, но без преаждане.Доволна съм. Свалени килограми 23 остават ми още толкова .Напред и надоло  Sunglasses

# 738
  • Велико Търново
Весели празници, дами!
Сиска79, невероятна разлика.Преди повече от година и аз изглеждах както ти в началото, но сега съм някъде по средата.Даде ми куража, че и аз ще успея да извървя своя път до постигане на целите.Благодаря  bouquet
Отбелязвам една уравновесена коледа без прекаляване с храната.Да, малко повече като количество, но без преаждане.Доволна съм. Свалени килограми 23 остават ми още толкова .Напред и надоло  Sunglasses

Браво 23 кг. са сериозно постижение! Ще успееш естествено!

# 739
И аз отчитам -20 кг за една година. Тръгнах ужасно подтисната в следствие на неразумно хранене и стигайки до 66 кг януари,  реших че няма как да продължи така тоя мой живот.
Днес, има още какво да желая от към кг и външен вид, но смятам че през  следващата  ще  ги задържа или поне максимум да варират с +2-3 и няма да подам пак назад.

Весели првзници!!

# 740
Привет, дами!

От днес съм без захар и пшеница, Коледа свърши! Ще си напиша менюто и тренировките довечера.

Сиска, шапка ти свалям! bouquet
Libertad, Liberta_fr, браво за свалените килограми!  bouquet

Влюбих се не в една, а поне 5 чанти! Crazy Ще си купувам 1 за всяко кило, ще броя и водата.  Laughing
Сърбят ме ръчичките да купя 2 предварително, но няма да го направя.
С поощрения ще ми е много по-лесно, така знам защо го правя. Всъщност, знам защо го правя- на ставите ще им е много по-добре без 5-6кг отгоре, а и ще съм по-бърза.

Един от подаръците ми е календар-бележник, ще си записвам всичко там, с подробности. Много ми е весело и приповдигнато, до края на януари ще съм Идеал Петров.  bowuu

# 741
  • тук и там
Честито Рождество Христово,момичета!Да сте живи,здрави,красиви и усмихнати!
На мен това ми  беше една от най-дебелите Коледи-върнах си всичко и качих отгоре...Наблегнах на надениците със шукрут и глинтвайна  и бях дебела,но щастлива и усмихната.Но след Нова Година ще го мисля...

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 12:10 от Kaisia

# 742
  • Козлодуй
Кайсия добре че спомена преди време че взимаш колаген на добавка и аз си поръчах и сега вземам от известно време по една капсула сутрин и колената спряха да ме болят така остро. Благодаря Simple Smile Аз също наддадох 2 килограма ама готвих за цялото семейство и като ми харесат манджите аз се увличам и готвя и още и още - ще му мисля след Новата година Simple Smile

# 743
  • Велико Търново
Мъжът ми от пет години/първия път, когато отслабна/ никога не яде в понеделник. Изключват се пътите/не повече от 3-4/, когато е бил на служебни мероприятия и просто е невъзпитано да не се яде, но тогава не яде да речем предния ден. Та снощи пак като се оплаквах, че съм дебела ми каза да спра да ям в един ден от седмицата. Аз реших това да е първи януари, защото на 31.12 и на 01.01 ще съм по на 12 часа на работа и ще ми мине бързо и леко.
Та това ми е запланувано като цел през новата година. Запазила съм си и предизвикателства за януари и февруари, които ще са различни от сутрешните ми тренировки на открито и фитнеса.

# 744
  • София
Честита Коледа, момичета Simple Smile

Аз качих едни 2кг покрай бъдни вечер, но мисля че за ден два ще ги махна. Надявам се да приключа годината на -18, ама да видим ще се справя ли с каченото.
В дупката между празниците съм планирала качване до Черни връх, още едно качване със сериозна денивелация и един ден СПА. Това е планът за трите дни до нова година Simple Smile

Весели празници на всички и се стягайте  Hug
Пожелавам на всички ни много минусчета през следващата година!

# 745
Честита Коледа и от мен, момичета Simple Smile Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

Елл, страхотни планове имаш до идването на новата година Simple Smile И голямо БРАВО за постигнатото намаление на килограмите през старата!

Сиска, невероятна промяна! БРАВО и на теб Simple Smile Аз мога да покажа такива снимки, но за съжаление в обратен вариант  Embarassed

Кайсийке, и аз като теб, дублирам си най-дебелата Коледа тази година  Embarassed Върнах си изцяло свалените преди време 20кг и се боря да не си подобря кг-мовите рекорди.

Момичета, много станахме и ми е трудно да изброявам всички. Затова на постигналите успех в темата, която ни е събрала тук, пожелавам да продължават в същия дух и да запазят и подобрят постигнатото  Simple Smile На неуспелитете като мен, пожелавам повече търпение и постоянство през новата година, за да се похвалим на финала и и ние  Heart Eyes 

# 746
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз днес триумфално отново се върнах в залата,стига съм лентяйствала   JoyЗалагам на силови и 30 мин. кардио за финал.

# 747
Весели празници, момичета Hug
Аз отдавна не съм писала тук. И на кантара не съм се качвала, но съм сигурна, че съм върнала 7-9 килца за последните 5 месеца Mr. Green
С нетърпение чакам да мине тази седмица и да започна на чисто ... уж! Mr. Green Ама какво да правя като ме е хванала кулинарната вълна - то не бяха джинджифилови меденки, домашна питка, домашно баунти, пици, разни други сладки и солени изкушения ooooh!
С гаджето сме се разбрали от понеделник да поспрем с изкушенията, че и той иска да свали няколко килца.

# 748
Здравейте момичета  Hug
Честита Коледа на всички - много здраве и щастие, уют и топлина в дома ви пожелавам на всички  bouquet

Сиска - ти направо ни удари в земята всички. Браво за резултатите и за хъса за тренировки, който имаш  bouquet Това с единия ден глад е много хубава идея - мисля след НГ да направя и аз така. И на мен понеделниците са ми по-лесни за гладуване, та може да мина на айрян всеки понеделник  Peace

Libertad, liberta_fr - това са невероятни резултати. Може да се каже, че сте имали доста успешна година. Браво на вас. След празниците само напред  smile3501

Кайсия, Зизy - нова година - нов късмет. Като минат празниците пак започваме с борбата - няма да се даваме я  Hug

Аз си похапнах сериозно по празниците. Сериозни количества въглехидрати поех - и от готвените неща, и шоколадите на децата  Mr. Green. Може да се каже, че си угодих на душичката точно, като на празници. Понадух се с вода, но вчера бях само на айрян и изкарах почти цялата задържана вода от празниците. Тази седмица ще направя една Монодиета, за да мога да изхвърля цялата вода. За Нова година съм решила да се отдам на малиново вино с Мерло и сирена. А след това се завръщам в залата. Мислех да започна от тази седмица, но сега пък баткото се разболя. Миналата седмица беше малката - то с тези болести не мога да мръдна никъде  Rolling Eyes

Равносметката от изминалата година ми е - свалени 7 кг. някъде от февруари месец до сега /от 60 до 53 кг./  В петък бяхме на една сбирка с приятели, които не бях виждала от юни месец - жените направо зяпнаха, като ме видяха. Аз, като отслабва и бузите ми изчезват, кожата ви става една такава гладичка - абе истината е, че свалям сериозни години. И всички ми викат - абе ти какво направи бе жена - да не си ходила на някакви подмладяващи процедури. Аз на мен ми идваше да се пръсна от кеффф  newsm44

# 749
Качени кг по Коледа - 1,7. Препоръчайте ми ефективни домашни тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт