Новите ни козметични похождения - 76

• 170 426
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Последната ми придобивка е това кремче на Кларинс с магарешки бодил. Хубаво е, с лека консистенция, но не е нещо впечатляващо. Обикновен хидтиращ крем.

http://www.clarinsusa.com/en/day-spf-20-all-skin-types/80009611.html#start=1

# 376
  • Бургас
Душ гел от коледните колекции с круша и какао на Ив Роше. Приятни аромати , особено за преди лягане без да са нещо уау .

# 377
Аз овършах Сефората в Сидни:

Скрит текст:

(но с червило, вместо маслото за лице)

Нещата на Kat Von D са страхотни. Очната линия издържа почти 20 часа полети обратно към България непокътната.  Heart Eyes

И ето тази красота от летището:

Ухаят невероятно и ще се сдобия с няколко пълни размера при първа възможност.  Blush

# 378
- маска за коса Montagne Jeunesse 7th heaven с мед от манука
- маска за лице Montagne Jeunesse 7th heaven с кал от Мъртво море
- червената и черната маски на Лореал

# 379
Weleda Evening Primrose - дневен крем,нощен крем,околоочен крем

Weleda Cold cream

# 380
*Nani*, пробвах маската тази вечер, за да дам първо впечатление. Не ми щипеше, не ми опъва кожата, напротив усещам я някак почистена и подхранена. Харесва ми като за първо ползване и мисля, че ще си я ползвам редовно. Simple Smile Търся пълноразмерна маска с шоколад на 7th Heaven, но не открих. Дано има, за да взема и нея. Simple Smile

# 381
  • София
*Nani*, пробвах маската тази вечер, за да дам първо впечатление. Не ми щипеше, не ми опъва кожата, напротив усещам я някак почистена и подхранена. Харесва ми като за първо ползване и мисля, че ще си я ползвам редовно. Simple Smile Търся пълноразмерна маска с шоколад на 7th Heaven, но не открих. Дано има, за да взема и нея. Simple Smile

bouquet Ще видя и аз дали ще намаря пълен размер или ще експериментирам с дозички  Flutter

# 382
  • Пловдив

На Ив роше има ли лосион за тяло с какао и круша?

# 383
  • Sofia

За почитателките на ВВ крема с женшен - този е с доста по-неутрален подтон и не изсушава сухите кожи. Малко по-леко покритие, но все така добро, дори и с малко количество Peace Чудесна комбинация с розовия крем-база на същата марка. Доволна съм Simple Smile

# 384
  • София
Руж 04 Peach rose и молив за очи 01 Pearly Gold

08 Rosy Peach и 39 Vintage Red

# 385
От къде купувате тези маски на L'Oreal?

# 386
От дрогерии Лили. Peace

# 387
Супер!

Благодаря!  Hug

# 388
  • Berlin
Моите ги взех от аптеката. Simple Smile и трите, да не остана назад. 😄

# 389
На Ив роше има ли лосион за тяло с какао и круша?
Деси, има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт