Лунна диета

• 98 441
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Какво консумирате вие?

# 361
  • have faith and be patient ..
офффф пак ли почват съботите и неделите

аз ще пробвам  утре цял ден плод , фреш , може смути , водаааааааа ,някой салата без сол  ала бала ..за събота изобщо не гарантирам  Mr. Green

п.п. бременна съм в 8-ми месец за това лунуването ми е толкова богато , да не подведа някой ,че така се прави  Sunglasses

# 362
И аз не харесвам петъчно-съботните луни ... Тогава ми се пие биричка с мезе, а не вода с лимон Mr. Green

Аз лунувам само на вода, но последно време не правя всяка фаза  Whistling

# 363
Хелооу Simple Smile
Аз имах пътуване, сватба, много храна, абе по много от всичко и трудничко се включих вчера със салата и диня. Днес до вечерта пак диня . Няма да успея да се възползвам изцяло от това пълнолуние, че след повечко ядене трудно влизам в релси, но по-добре по-малко отколкото нищо  Mr. Green

# 364
  • София
Записвам се за утре момичета. Дано устискам успех на всички bouquet

# 365
Някой да лунува днес?Аз съм само на вода до момента.Ще си направя един фреш портокал за вечеря и това ще да е 😀

# 366
Как мина луната, имате ли резултати.

# 367
Аз за първи път я правих в неделя,пих вода (едвам се наливах да изпия 3л.и около 1 л.фреш от портокал.Не съм се теглила и немога да отчета резултат,но моя приятелка сваля по 2кг.мисля в неделя на 16 07.пак ама нещо тези часове не са ми ясни.Някой,ако може да разясни малко.Извинявам се,ако вече е задаван такъв въпрос!

# 368
  • София
От момента, в който луната навлезе в някоя от фазите си, се кара 24 часа само на вода, чай без захар и чисто кафе, като може и без него.
Пример:

На 16 юли 2017 – 22:26:46 ч. – е  последната четвърт на Луната - от този час в събота, до 22:26 в неделя, не приемаш никаква храна, само течности.
Не мисля, че фреша е подходящ  при лунуването. Има много захар в него и ще ти докара зверски глад.

# 369
  • have faith and be patient ..
Фазата започва неделя вечерта,  не предния ден,  аз карам и на фреш, жзасища ме,  не ми докарва глад..  Всеки сам решава за себе си....  Важното е без сол,  не без захар  Peace

# 370
Здравейте,

тъй като забелязах че наскоро сайтът с фазите на луната е не винаги активен, качвам screenshot на фазите до края на 2017г (поради бета-версията на бг-мама не мога да редактирам първият пост в темата и да го добавя там)

# 371
  • София
Фазата започва неделя вечерта,  не предния ден,  аз карам и на фреш, жзасища ме,  не ми докарва глад..  Всеки сам решава за себе си....  Важното е без сол,  не без захар  Peace

Права си. Неделя е.

# 372
Сега е на 23 юли, т.е. утре сутринта началото на поредното "лунуване" или нещо бъркам ?

# 373
Сега е на 23 юли, т.е. утре сутринта началото на поредното "лунуване" или нещо бъркам ?

Да, утре е Новолуние, но започва в 12:47 на обяд, т.е. и лунуването започва в 12:47 и приключва в 12:47 на 24-ти. Simple Smile

# 374
Довечера - пълнолуние. Hug

Общи условия

Активация на акаунт