Лунна диета

• 98 350
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Вече лунувам Bowtie

# 691
# 692
  • Бургас
Хайде и аз  Mr. Green Дано този път изкарам до 18-ти сутринта  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 02:13 от Мон...

# 693
  • Варна
И аз тук ауууу 🐺
Най-вероятно утре,ще вкарам няколко портокала.

# 694
И аз съм на линия. Отново ще карам на яйрян, така ми е по-лесно, а също има добър ефект. Забелязах, че следващите фази все започват през нощта, така че по-добре да не чакаме да е в определен час. Сега се получават около 36 часа без храна, което е супер.

# 695
  • Варна
И най-накрая не е през почивните дни.

# 696
  • София
И аз се включих, но ми е ужасно подут комерът, така че реших да не е нагладно, а половин компот от ягоди(с минимално количество захар е) и една ябълка да изям.

# 697
Браво на всички!Аз пак съм на супа.Напоследък не издържам само на течности. Rolling EyesЩе видим.Грамовете ще се броят на сутринта.

# 698
  • Бургас
Aз отново изкарах до 22ч само на кафе, вода и чай, съвсем леко и без дори да изпитвам глад. И после изведнъж огладнях като вълк, воля да озаптя глада имам, но после гастритът ми отмъщава, затова хапанах първо малко портокал, после месце и 1 филия хляб. Накратко се издъних отново, затова полях всичко с едно голямо и си лягам  Mr. Green Joy Все пак се чувствам отводнена и по-добре  Mr. Green
Ако трябва да говоря сериозно, явно стомахът ми наистина се бунтува на повече от 20-ина часа глад. И понеже парен каша духа му давам храна в момента, в който усетя, че не са ок нещата. Аз бях писала и преди, поне 10 години не ми се беше обаждал гастритът, стриктното лунуване явно не му понася. Ще сменям диетата явно  Mr. Green
Може няколко пъти годишно да пробвам само по време на някое пълнолуние и толкова.
На оставащите на фронта желая добро здраве, силна воля и прекрасни резултати  Hug

# 699
Не бях правила този режим повече от 10г и съм много щастлива, че изкарах само на вода и чай. Мисля сериозно да се захвана и всяка седмица да съм стриктна. Освен това в момента правя плодолечение, че килца има доста са сваляне.

# 700
И аз издържах до 20.30, след което оплесках нещата.  Embarassed Успокоявам се, че все пак се събраха 24 часа без храна и гледам да не се мразя много. Другата седмица пак.  bowuu

# 701
  • София
Аз нали си казах, че не си чувствах добре стомаха и корема, та лунувах либерално -  до 15 часа на вода, след това компот, ябълка и банан до 21 часа, а днес до 15 часа ще съм на вода отново.

# 702
Моят резултат е -1 кг. от вчера. Доволно  bouquet

# 703
  • София
Аз пък бях забравила, че трябва да пия едни хапчета поне месец преди и след ядене, та отпада лунуването ми.

# 704
Някой лунува ли днес? Аз за сега държа фронта, но нещо взех да се оглеждам из кухнята.  Embarassed Наблягам на течностите, че не съм пила много и ще гледам да устискам.

Общи условия

Активация на акаунт