Лунна диета

• 98 296
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз лунувам, но пак ще лунувам либерално, защото съм на фастове останалите дни. Ще ям печена тиква едно парче, без захар/мед и две ябълки. Това е по план, но да видим. Засега не съм яла още.

# 706
И аз  Laughing Ще правя плодово-зеленчуков ден  bouquet

# 707
Аз съм на вода и чай цял ден, но голяма мъка. Дано да издържа до утре сутрин🙏🏻

# 708
  • Варна
Аз пък тоя път не разбрах ,че има луна Smirk Ще я направя утре.

# 709
Издържах, но не виждам да има разлика в теглото. Очевидно на мен фазите на луната не ми действат

# 710
И аз не виждам разлика този път.

# 711
  • Варна
Днес съм на линия 🙂

# 712
  • София
Аз ядох в крайна сметка парче тиква и една ябълка за 39 часа и не само, че нямам минус, а съм и на плюс. Явно не си е отразило добре този път на всички.

# 713
Аз ядох в крайна сметка парче тиква и една ябълка за 39 часа и не само, че нямам минус, а съм и на плюс. Явно не си е отразило добре този път на всички.

Мисля, че лунуването няма нищо общо с трупането на килограми и отслабването. А може би на всеки действа различно

# 714
  • София
Аз не съм от вярващите как луната ни влияе, но за толкова време без храна, трябва да се изхвърли задържаната вода. Без значение дали е свързано с луната или не. Според вярващите в теорията просто в определени дни това става по-лесно. Мазнините едва ли с едно гладуване ще се повлияят, но пък се счита за някакъв детокс.

# 715
Днес никой ли не лунува? Аз съм на плодове и зеленчуци.

# 716
  • Варна
Аз съм тук😋

# 717
И аз. Така май е по-лесно да я спазвам - когато не започва през нощта, а по някое време през деня. Успех на всички!

# 718
  • на последния етаж
Аз съм тук този път.

# 719
  • Варна
Как изкарахте вчера/снощи момичета ?
Аз бях на ябълков сок.Заспах призори, явно от луната.
Днес се чувствам мнооооого слаба Stuck Out Tongue Winking Eye
От 3ти мисля да започвам Житния режим на Дънов (по принцип е от 2ри , но тогава съм Рожденичка).
Днес смятам да пия сокче пак и така.

Общи условия

Активация на акаунт