Лунна диета

• 98 435
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
На новолуние, 20-ти, някой?

Аз!
Дано не забравя до тогава Laughing
И аз забравям, това ми е проблемът. Сега съм казала на няколко дружки да ме подсетят, ще пиша и тук после.
 Hug

# 406
И аз...ако не забравя

# 407
Здравейте Hug

някой да лунува днес?

Фазата започна в 9:26

# 408
  • Бургас
Eх, казвайте ги по-рано тия неща за такива разсеяни като мен  Simple Smile. Само кафе с една бисквита съм консумирала до момента, но ще пропусна.
За 20-ти да напомня пак, на който иска  Mr. Green

# 409
Аз, аз.. Simple Smile
Никога не съм пробвала лунуването , въпреки че имам много стаж  в диетите, да видим...
Досега само вода и две кафета,уви не мога без тях Sad
В обедната ще изтичам за фреш, сигурно ще си взема и за вкъщи.
Успех!

# 410
Аз, аз.. Simple Smile
Никога не съм пробвала лунуването , въпреки че имам много стаж  в диетите, да видим...
Досега само вода и две кафета,уви не мога без тях Sad
В обедната ще изтичам за фреш, сигурно ще си взема и за вкъщи.
Успех!

Успех! Ще се справиш, на половинките е по-лесно (растяща и намаляваща луна)

Аз преди време я спазвах доста сериозно, но уви тази година нещо все не успявах Flushed но от днес съм решила по-сериозно да се захвана Smile

# 411
дамммм, пропуснах, бях запомнила за 20, а то имало и друга дата преди това Simple Smile

# 412
здравейте ако може да се включа при вас с начален въпрос-колко сваляте на едно лунуване ? Simple Smile

# 413
Аз от последното (не това днес) на фрешове свалих 700 гр. Не съм ги върнала. Simple Smile

# 414
Понеже нямам време да чета толкова може ли да ми поясните сега на 20ти от 8;31 когато започва до следващия ден по по същото време ли трябва да се спазва диетата? Simple Smile

# 415
Понеже нямам време да чета толкова може ли да ми поясните сега на 20ти от 8;31 когато започва до следващия ден по по същото време ли трябва да се спазва диетата? Simple Smile

Да, спазва се до 8:30 на 21-ви. Някои момичета я правят по 2-3 дни, но аз лично си ги правя само по един ден. Важно е после да се захраниш бавно, а не да се нахвърлиш на хляб и торти. Wink

# 416

Да, спазва се до 8:30 на 21-ви. Някои момичета я правят по 2-3 дни, но аз лично си ги правя само по един ден. Важно е после да се захраниш бавно, а не да се нахвърлиш на хляб и торти. Wink
ясно,мерси

# 417
  • Бургас
здравейте ако може да се включа при вас с начален въпрос-колко сваляте на едно лунуване ? Simple Smile

Аз правя около 36 часа, свалям между 500 и 1200гр според зависи от много неща, обикновено ми остава трайно свалено половината, останалото е вода просто.

# 418

Аз правя около 36 часа, свалям между 500 и 1200гр според зависи от много неща, обикновено ми остава трайно свалено половината, останалото е вода просто.

аз лично ще пробвам 72 часа на следващото и ще споделя колко съм свалила

# 419
Успешно първо лунуване за мен - минус 1,1 кг. Grinning, въпреки че не знаех,че фрешът се разрежда и изпих повече от литър концентриран Embarassed
Лесно мина,чувствах се много добре.
Сега продължавам поне до обяд,довечера салатка.
На 20.09 отново съм тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт