АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 690
  • 695
  •   1
Отговори
# 315
Nerreida и аз съм с Хашимото и моята захар е 5.8 ама ми казаха че нямало нищо притеснително. Така че гледам да не го мисля. Аз утре ще правя БХС. Само за Хашимото ми казаха че всеки месец трябва да си пускам TSH, така че другата седмица пак трябва да ходя да ме боцкат.
Ами на мен Начев ми каза да пускам всеки месец и TSH и захар. Хем моето TSH е много ниско, което е по-добрия вариант при бременност и аз съм така - ниско TSH, захар горе долу колкото твойта - 5,0-5,9. За сега и лекарствата за жлезата ми е спрял до 4-ти месец. Предполагал, че след това ще се качи TSH и може вмест хапчета за покачването му, да ми даде такива за сваляне. Абе някаква ненормална каша. Simple Smile Crazy

# 316
Manhamanha, и мен ме е страх точно от тези неща - знам как се гледа бебе, но този път ще има и батко, на който също ще трябва да се обръща достатъчно внимание и ме е страх да не се почувства пренебрегнат, отделно наполседък ММ нещо е отпаднал /беше в болница през лятото дори/, и едва намира сили да играе с детето, а ще имам нужда от помощта му. Вярвам, че през зимата ще успее да си почине достатъчно и ще има енергия за всичко, което ни очаква напролет. Но все пак в момента ми е притеснено....
Връщам се от изследванията сега, ама забравих да питам кога ще излязат резултатите, доки каза следващата седмица, пък вие май още същия ден си ги получавате... както и да е, след 13ч ще ходя за резултатите на малчо/и него го боцкаха/, ще проверя и за моите.
И аз по някое време през нощта се събждам за тоалетна, и се е случвало после 2 часа да не мога да заспя, ама има и нощи, в които съм като пън от вечерта до ставането.
Пожелавам ви красив ден  Hug

# 317
Добро утро и от мен Simple Smile

Да си кажа от какво ме е страх. С предишната бременност си мислих, че страха е от неизвестното, как ще мине операцията, как ще се справя с бебето. Сега е обратното  Laughing Знам какво е операцията и затова ме е страх. Знам какво е да гледаш бебе (дано е по-кротко  Praynig) и затова ме е страх, че все пак ще има и батко. Страх ме е как ще се чувства баткото, да не го пренебрегвам. Такива неща Simple Smile

Имам подобни притеснения и аз.... Преди не знаех че съм секцио и то до последно, легнах на маста ни жива ни умряла, това беше най големия страх в живота ми. Не знам защо си предствях такива страшни картинки и случки, мивлвх че ще умра и няма да си видя детето. Сега знам че пак ще лягам под ножа, знам какво ми предсрой от самата операция грам не ме е страх, но от радвижването да. Стах ме е също, че няма да обичам малкото бебче като каката, защото за мен тя е съвършена... И един куо ей такива глупости.... Надявам се с времето да ми дойде акъла на мястото си и да мобилизирам ☺

# 318
Манха да прочетох, но както и аз знам касае ако излизам за постоянен болничен.
Мис Юли , Орион ще ви послушам . За разбиране от колегите нямам проблем даже ще ми липсват. шефа е този който не знам  как ще реагира, че е малко странен ако някой му е неудобен кой ще ми довършва проектите  Sad но ако не ме разбере ще му предложа болничния. Дано да ми влезне в положение, понеже се чусвтвам добре мисля че мога поне до ноември да ходя, че не ми се затваря вкъщи от сега.
За безсънието и аз май имам всяка нощ се събуждам, до вц и после гледам тавана по час или два се въртя. Но си мисля че заради ранното лягане, кога съм заспивала в 10.30 а сега угасвам рано рано. Дано да отмине.

# 319
  • Бургас
Манха да прочетох, но както и аз знам касае ако излизам за постоянен болничен.
Мис Юли , Орион ще ви послушам . За разбиране от колегите нямам проблем даже ще ми липсват. шефа е този който не знам  как ще реагира, че е малко странен ако някой му е неудобен кой ще ми довършва проектите  Sad но ако не ме разбере ще му предложа болничния. Дано да ми влезне в положение, понеже се чусвтвам добре мисля че мога поне до ноември да ходя, че не ми се затваря вкъщи от сега.
За безсънието и аз май имам всяка нощ се събуждам, до вц и после гледам тавана по час или два се въртя. Но си мисля че заради ранното лягане, кога съм заспивала в 10.30 а сега угасвам рано рано. Дано да отмине.
Шефът ти ако има малко мозък в главата, ще предпочете да се съобрази със състоянието ти, ако не иска да му хвърлиш болничния и да му гледаш сеира.

# 320
Здравейте в новата тема! Тя ще свърши докато се включа, но едва снощи се прибрахме от странство. Уж последно море, но беше ужасно студено, дъждовно, бе повече никога в края на септември  Simple Smile

Прибрах се снощи пак с моето главоболие, повръщах по пътя, но определено не беше от бременността, или нещо съм хванала вирус или от самото главоболие. Много ми тежи, че не мога да си пия аналгитици.

Няма да мога да изчета назад, но оставам да ви следя за напред.

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 321
Джуджа, тъкмо днес си мислих за теб, че отдавна не си писала Simple Smile В края на септември времето може да е и много приятно, жалко, че не сте уцелили.

Дундулина, аз си знаех доста преди това, че ще раждам с операция. Не мога да определя от какво точно ме беше страх тогава, просто не знаех какво предстои. Сега пак не ме е страх от болка и т.н., много бързо се възстанових предния път. Просто си е операция и... знаете как е. В началото на годината като ми правиха и с пълна упойка пак се бях сдухала много.
Майка ми ми е казвала, че се е притеснявала как ще обича друго дете след като е имала брат ми. На мен това не ми е идвало никога на акъла, знам, че ще обичам и двамата, те ще са част от мен все пак Simple Smile Но не искам да пренебрегвам бъдещия батко. Ще се справим някакси Simple Smile

# 322
Забравих да ви кажа, много ми е нервно, ядосват ме елементарни неща, нямам търпимост към околните и постоянно се тормозя. Осъзнавам, че съм отвратителна, не мога да се понасям. Има ли други, които се чувстват така?

# 323
Забравих да ви кажа, много ми е нервно, ядосват ме елементарни неща, нямам търпимост към околните и постоянно се тормозя. Осъзнавам, че съм отвратителна, не мога да се понасям. Има ли други, които се чувстват така?
ММ само повтаря, че е благодарен на Господ, че бременността е само 9 месеца!  hahaha hahaha hahaha Така, че спокойно не си само ти. Joy Joy Joy

# 324
  • Sofia, Младост 3
И аз съм ужасна, най-вече на шефката си се дразня, побърква ме, преди няколко дни ме пита защо ми се гади, аз казах, че е от бременността, а тя каза : " Божеее, аз понякога забравям наистина, че си бременна ". И е така, товари ме с ужасно много неща, крещи, не мога да ползвам обедна почивка или каквато и да е друга, просто не стига времето. Идва ми в повече.  Confused А на-лошото е, че никой не ми вярва , защото не са я виждали какъв звяр е. И всички смятат , че се лигавя. Ух, оплаках се и аз, иначе няма на кого.
Снощи сънувах кошмари, най-лошото сънувах, скочих уплашена , после не заспах дълго време. Днес съм на преглед и сърцето ми е свито след снощния сън.  Confused
Абе, крива съм днес, всичко е наопаки, има и такива дни май. И за работа закъснях сутринта - за пръв път откакто работя тук закъснявам ( с 5 мин. , но по принцип идвам 30 мин. по-рано )  Crazy
Дано да видя бебето, да е наред и да се успокоя , че съм неадекватна.

# 325
Джуджа, тъкмо днес си мислих за теб, че отдавна не си писала Simple Smile В края на септември времето може да е и много приятно, жалко, че не сте уцелили.

Манха, тъкмо вчера си тръгнахме и даже почна да напича, но предните 7 дни бяха променливи и студени. Такъв ни бил късмета Simple Smile

tanya06, да ти кажа честно не толкова ме интересува за хората покрай мен, а по-скоро, че аз самата се тормозя, не се чувствам добре, изнервена съм, супер чувствителна и неспокойна, и всичко това си има последствия.
Пример за да разберете колко съм откачила  Grinning : Докато чакахме с Манха за прегледа пред Сигридов една бъдеща мама си говореше по телефона в чакалнята, така, че всички разбрахме как яла само стевия /повтори тази дума 100 пъти, честно/ през бременността и прочие.....и то до ухото ми, вика и не се съобразява изобщо, че примерно мен това не ме интересува и на такива места трябва да си по-дискретен, никой не е длъжен да ти слуша разговора по телефона. Това супер много ме изнерви, а по принцип, хора, не съм такава. Не може да се ядосвам за такива неща. Ще питам докторката за някакви соли ли, Бах ли, не знам, алтернативна помощ, че не се издържам.

Аз не ходя на работа от половин година, еднообразието също си оказва влияние. Вече взех много да скучая и трябва да се насоча на някъде, защото остават още толкова.

# 326
Eva, всичко ще е наред  Hug Да пишеш после! А шефката щом е толкова неразбрана излизаш в болничен и да се оправя.

Джуджа, тази със стевията и мен ме изнерви, идеше ми да й нахлупя чантата на главата. Ама как не знаеш за стевия?? Сте-ви-я. Да бе, сте-ви-я. Еее, как не си чувала. Сте-ви-я. Много е полезна. Изобщо не вреди. Да, да, сте-ви-я. И как не знаеш за онази сладкарница, в която тортите са със стевия. И така 15 минути примерно Grinning А после имаше една, която уговаряше някакво пътуване май с някакъв автобус. И тя вика половин час.

# 327
хахаха, Манха, значи има лъч надежда за мен  Mr. Green щом и ти си я забелязала

# 328
Ева звучи сакаш имаш нужда от почивка и лично презареждане, не и обръщай до колкото е възможно внимание на шефката ти, знам какво е, но сега ти си важна като за равя напомни и. Ако продължва така излизай в болнични. Стискам палци прегледа да мине ок, само като чуеш сърчицето забравяш за друго.
Джуджа и аз като не съм заета не се чувствам полезна и става така раздразнителна дори и като не бях бременна. За това сега гледам да работя докато се чувствам добре. Ти се опитай да си  намериш хоби, мен готвенето ме успокоява, или нещо което те влече, просто се опитвай да се радваш на малките неща 😉

# 329

Манха, тъкмо вчера си тръгнахме и даже почна да напича, но предните 7 дни бяха променливи и студени. Такъв ни бил късмета Simple Smile

tanya06, да ти кажа честно не толкова ме интересува за хората покрай мен, а по-скоро, че аз самата се тормозя, не се чувствам добре, изнервена съм, супер чувствителна и неспокойна, и всичко това си има последствия.
Пример за да разберете колко съм откачила  Grinning : Докато чакахме с Манха за прегледа пред Сигридов една бъдеща мама си говореше по телефона в чакалнята, така, че всички разбрахме как яла само стевия /повтори тази дума 100 пъти, честно/ през бременността и прочие.....и то до ухото ми, вика и не се съобразява изобщо, че примерно мен това не ме интересува и на такива места трябва да си по-дискретен, никой не е длъжен да ти слуша разговора по телефона. Това супер много ме изнерви, а по принцип, хора, не съм такава. Не може да се ядосвам за такива неща. Ще питам докторката за някакви соли ли, Бах ли, не знам, алтернативна помощ, че не се издържам.

Аз не ходя на работа от половин година, еднообразието също си оказва влияние. Вече взех много да скучая и трябва да се насоча на някъде, защото остават още толкова.
Спокойно де, ти пък чак терапия. Всичко се дължи на тяхно величество хормоните, а те си имат собствено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт