С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 282
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Това имах предвид. Не мога да повярвам, че някой има предвид по този начин да се пазят неща.
Oooo, повярвай. Има хора, които точно това имат предвид. Нямам представа какво е имала предвид конкретната свекърва, но не е изключено да си ги търси за дъщеря си пак нови едва ли не...

# 76
Наистина не смятам, че това е имала предвид, но... свят широк.

По странно ми е, че оплакванията от поне 10 години са все едни и същи, а всеки път се твърди, че са с остарели разбирания. Ако се заровя със сигурност ще намеря постове, включително и мои, които са диаметрално различни  Mr. Green.

# 77
При мене не една, а 2 актриси си имам  - свекурвата и майка й.

Сигурно е неволна грешка, но бие "свекървище" отвсякъде. Mr. Green

# 78
  • Mediterraneo

Хахаха, забелязах го като го прочетох, ама забравих да го отбележа  Mr. Green

# 79

Хахаха, забелязах го като го прочетох, ама забравих да го отбележа  Mr. Green

Подозирам, че не е случайно, защото съм го засичала и друг път, но е много грозно. Да наричаш курва, майката на мъжът си, макар и някак завоалирано е  Sick

# 80
Грозно е, да. Обаче, ако е писала на фонетичен, "Ъ" и "У" са съседни и може да чукнала попогрешка клавиша.

# 81
Тараталета,
 УжасТ. И е късно да го редактирам Срамувам се  Embarassed
(И да обяснявам, че двете букви У и Ъ са една до друга на фонетиката, гафът си остава  ooooh!)

# 82
То хубаво са една до друга, но всеки път ли?! Ти нямаш думата правилно изписана.

# 83
То хубаво са една до друга, но всеки път ли?! Ти нямаш думата правилно изписана.
Не бях останала с впечатление, че Биборана назовава така свекървите и затова се изненадах от поста ти. Позволих си да погледна "личното творчество" на Биборана и ето как тя е писала думата в някои от постовете си (нямам време да проследя всички):

А за свекървата каквото повикало, това отговорило. ...
Дами, учете се на номерата на своите свекърви.

А за свекървата каквото повикало, това отговорило. ...
Дами, учете се на номерата на своите свекърви.

Ако се налага за каузата, ще проуча цялостното творчество на Биборана, но на бас, че тя няма други постове, в които "Ъ" е заменено с "У" във въпросната дума.

# 84
  • Оптимист по принуда
Никъде преди не съм срещала така написана думата. Какво наскачахте?

# 85
И какво ако е нарочно на шега?То  си е от вицовете усвоено, нарицателно и не е за обиждане.

# 86
Уиш, издребня! Първото си казах, че е случайна, тъпа грешка, но го има още един-два пъти в последните й постове, как ги пропусна? . А, ако искаш се рови години назад.

# 87
Не, Zoi, не издребнявам, а твоят пост беше дребнаво заяждане. Възможно е да съм пропуснала постове на Биборана с подобно изписване на думата. Би ли ги цитирала?

# 88
  • Оптимист по принуда
ти твърдиш друго.

# 89
Ровенето по постове е ваш специалитет, ровете си. Два или три пъти го засякох, супер грозно. Преди време пак някой така си наричаше свекървата, не помня кой бил и дали е била тя, а също и дали нарочно. Не задълбавам толкова във форумни детайли.
Демми, нали не си забравила, че това е форум и мога да си твърдя каквото си искам, ти какво се вързваш?

Общи условия

Активация на акаунт