С какво ви дразнят свекървите- 70

• 80 224
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Значи, не му пука за теб, а за това какво мисли мамка му.
А пука му на младежа. Пука му да не се бръкне с някой лев за наем или жилище. Ама защо му е друго жилище? Мама и женицата готвят, перат, обслужват. Да не е будала той? Whistling

# 676
Принципно списващите тук нали сме наясно колко много домакинства живеят с родители? Някои нямат изход, други така са избрали, трети не ги знам, но най-разумния съвет да се изнесат, мисля че не действа при такива хора. Анонимната и други просто искат да влязат тук и да изпуснат парата, изобщо нямат намерение да си търсят щастието другаде.

# 677
  • Оптимист по принуда
изобщо нямат намерение да си търсят щастието другаде.
Това е точно така.

# 678
  • Mediterraneo
Анонимната, на колко години си? Звучиш като 18- годишна пикла, която си играе на семейство. И аз бях такава, няма нищо ,ще ти мине.

# 679
Принципно списващите тук нали сме наясно колко много домакинства живеят с родители? Някои нямат изход, други така са избрали, трети не ги знам, но най-разумния съвет да се изнесат, мисля че не действа при такива хора. Анонимната и други просто искат да влязат тук и да изпуснат парата, изобщо нямат намерение да си търсят щастието другаде.
Боя се, че си права. 90% от оплакващите само мрънкат и целият им живот минава така. Щом ги кефи...Интересно обаче, защо този казус се изтипосва в тема за оплакване от свекървата, а не в темата за Муньовците, като всъщност е много по-подходящ за втората? Не свекървата е виновна на лирическата героиня, а Мамин Златен, който я е наврял при нея и ѝ обяснява, че ако не ѝ харесва, знае къде е вратата.

# 680
  • Варна
Анонимна, само едно ще ти кажа. Яко си се наковала. Сама себе си.

# 681
  • София
Боя се, че си права. 90% от оплакващите само мрънкат и целият им живот минава така. Щом ги кефи...Интересно обаче, защо този казус се изтипосва в тема за оплакване от свекървата, а не в темата за Муньовците, като всъщност е много по-подходящ за втората? Не свекървата е виновна на лирическата героиня, а Мамин Златен, който я е наврял при нея и ѝ обяснява, че ако не ѝ харесва, знае къде е вратата.
И за Мунчовица, която избира да остане с Муньо, но свекървата ѝ е виновна за това.

# 682
И аз се чудя защо има жени, които са кьорави за първоизточника на проблемите им. Дори съм чувала от позната, че той я пребил, защото тя го е ядосала!
Ето тук в казуса, горкия е по средата и го съжалява чак. Просто си приемаш съдбата, щом не ти стиска и това е.

# 683
Ето тук в казуса, горкия е по средата и го съжалява чак.
Клетникът! Просълзих се!

# 684
  • Бургас
Нямаме алтернатива с моя,ако не сме там
Да бе, нямате алтернатива  Stop. Като не може да си позволите квартира, си стоите при мама и тати и като решите да пораснете, да работите и да се държите като зрели хора, се хващате под ръка и се изнасяте. Останалото са муньовщини и оправдания.

# 685
Ербап докато  не остане сам.Ако ще се бори човек е добре да е навреме,не като му мине животът.Пък ако ще е  друго,както казва Зои,да си изпуска парата и чака за нова.
Като си в една стая няма как да не се намесиш с нещо,все не те сдържа да си кажеш и става манджата с грозде.И ако ще поема към вратата,по-добре да опита  ,като не  да чака с дете да е .

# 686
  • София
А може да отидат и при родителите на анонимната.

# 687

Какво говориш,родата ще въстане,жена да го командва...

# 688
Че кой ще го пусне? Мама ли?

# 689
  • София
За мен по-тревожното е, че той отсега взима страната на мама. При такава офанзива анонимната няма много шансове...
Как да има шансове анонимната пред актрисата, изпълняваща ролята на едикоя си? newsm78
По- тъпо нещо, за което може да се ядоса човек, не бях срещала! Mr. Green
И за това ли мъжът ѝ трябва да се скара с майка си?

Общи условия

Активация на акаунт