VIP Brother 2016 - тема 3

• 225 638
  • 2 428
  •   1
Отговори
# 2 265
Жени утре сутрин ще е при Мондьо.

# 2 266
Зад този интелигентен ник, вероятно, се крият мноооооооооого мъдри мисли.  Wink Peace

Мъж с трудночетящ се ник, регистрирал се преди година и коментиращ само в две теми, които го касаят пряко - Фермата и Вип Брадър  Thinking Що е то?  Mr. Green

# 2 267
Ванюшка. Laughing

# 2 268
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Зад този интелигентен ник, вероятно, се крият мноооооооооого мъдри мисли.  Wink Peace

Мъж с трудночетящ се ник, регистрирал се преди година и коментиращ само в две теми, които го касаят пряко - Фермата и Вип Брадър  Thinking Що е то?  Mr. Green

Лъжа. Казвам се Йордан, не ми е приятно да се запознаем - факт

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 01:04 от idiotsamamaetayna

# 2 269
  • Испания
Хич даже не ми беше трудно. Прочетох го от раз.

# 2 270
Гледах вчерашното предаване. Явор е супер тъп.
Жана му била под нивото  Joy Той е под нейното.
И да казва, че нямала визия. Че тя си е хубава.

# 2 271
За мен Миглена е умна и тя го знае. Походката и поведението ѝ са на човек със самочувствие, а в това няма нищо лошо... Винаги знае какво да каже, защото го може.
Миглена вдъхва доверие. Прилича на човек, на когото можеш да се довериш. Simple Smile

Не сте ли се замисляли Thinking, ако си представим една везна и на едното блюдо "поставим" Миглена, а на другото - Ирина, Лара и Лили, както и "фона" около тях - Роро, Деси и Глория, везните ще са напълно уравновесени. Ирина се чувства силна, защото не е сама.. защото знае, че е слаба без помощта на създадената около нея "коалиция". Но аз се сещам и за една поговорка - Благородните орли летят сами, а малодушните овце се движат в стадо. Wink

Явор е прекалено противна и нищожна твар, и дори не заслужава негативен коментар. Peace

# 2 272
  • Испания

Миглена вдъхва доверие. Прилича на човек, на когото можеш да се довериш. Simple Smile

Не сте ли се замисляли Thinking, ако си представим една везна и на едното блюдо "поставим" Миглена, а на другото - Ирина, Лара и Лили, както и "фона" около тях - Роро, Деси и Глория, везните ще са напълно уравновесени. Ирина се чувства силна, защото не е сама.. защото знае, че е слаба без помощта на създадената около нея "коалиция". Но аз се сещам и за една поговорка - Благородните орли летят сами, а малодушните овце се движат в стадо. Wink

Явор е прекалено противна и нищожна твар, и дори не заслужава негативен коментар. Peace

Махни Глория от везната /заради собствената ти сигурност/, че може да е пред някой компютър и да чете.

# 2 273
Борислав много богат бе Shocked, така де родителите му:
http://www.blitz.bg/news/article/449064

# 2 274
  • София
Зад този интелигентен ник, вероятно, се крият мноооооооооого мъдри мисли.  Wink Peace

Лъжа. Казвам се Йордан, не ми е приятно да се запознаем - факт
И като не ти е приятно си в темата, защото.....?!?

# 2 275
Продължавам да се чудя,защо тооолкова богат човек влиза в брадъра.Да оставим парите на страна,той не е ли зает с бизнеса си?

# 2 276
  • Варна
Продължавам да се чудя,защо тооолкова богат човек влиза в брадъра.Да оставим парите на страна,той не е ли зает с бизнеса си?

Нищо чудно да чете службните си имейли, да излиза и да говори по телефона. Доколкото разбрах заел е в последния момент мястото на Береану във формата.

# 2 277
  • somewhere near the sea
Да намери.....себе си newsm78 Joy Или Емануела?  Embarassed

# 2 278
  • Варна
Да намери.....себе си newsm78 Joy Или Емануела?  Embarassed

Ако наистина му са толкова парите, Емануелите едва ли са трудни за намиране.

# 2 279
  • До морето

Нищо чудно да чете службните си имейли, да излиза и да говори по телефона. Доколкото разбрах заел е в последния момент мястото на Береану във формата.

А Береану в крайна сметка защо не влезе, знае ли се? Щеше да ми е интересно да видя "забавната" кака Лара сато герой на централната интрига.

Общи условия

Активация на акаунт