Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 174
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
И в Т маркет Ариел е намален с карта Благодаря. Ноември е месецът на Ариел и да иска човек да го купи на редовна цена, няма от къде  Laughing

# 556
Няма лошо,промоции да има.На мм като му кажа,че има прах еди какъв си на промоция и припада 😁.Запасих се, скоро няма да купувам.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 15:48 от ст@си

# 557

Гес сподели, че пере много добре Peace
Не може да се сравнява прах за бяло с прах за цветно според мен.

# 558
И в Т маркет Ариел е намален с карта Благодаря. Ноември е месецът на Ариел и да иска човек да го купи на редовна цена, няма от къде  Laughing

Пробва ли го, доволна ли си? Че издирвам някакъв свестен прах на нормална цена.

# 559

Пробва ли го, доволна ли си? Че издирвам някакъв свестен прах на нормална цена.

Този се вмества в описанието ти Laughing

# 560
Pipi_, аз лично бойкотирам Ариел от известно време, не защото не пере качествено, а защото ме дразнят с евтините си номера. Първо смениха найлоновата опаковка с картонена, която не знаем как се съхранява по магазините, а и вкъщи може да се овлажни по невнимание. Второ - махнали са прословутите съставки против пренос на цветове, което беше нищено надълго и нашироко в темата, което за мен не беше чак такъв проблем, защото ползвам кърпички, но след като пуснаха опаковки за 18 пранета на цената на тези от 26, вече ми преля чащата и минах на Персил. Ползвам сензитив за бяло и капсули Power mix за цветно - препоръчвам и двете с две ръце. На промоция са в ДМ, както писах преди два дни.  Peace

# 561
Какво количество слагате на една пералня, 6 кг да речем?
От течни я и от този на прах, аз никога не мога да направя толкова пранета, колкото пише, явно повече сипвам  Confused

# 562
Явно е така Laughing

Теглиш сухото пране и по дозировката на опаковката сипваш Peace
Ако нямаш теглилка, може на кантар - мериш себе си без и себе си с пране и разликата ти е кг на прането.

# 563
  • София
Pipi_, аз лично бойкотирам Ариел от известно време, не защото не пере качествено, а защото ме дразнят с евтините си номера. Първо смениха найлоновата опаковка с картонена, която не знаем как се съхранява по магазините, а и вкъщи може да се овлажни по невнимание. Второ - махнали са прословутите съставки против пренос на цветове, което беше нищено надълго и нашироко в темата, което за мен не беше чак такъв проблем, защото ползвам кърпички, но след като пуснаха опаковки за 18 пранета на цената на тези от 26, вече ми преля чащата и минах на Персил. Ползвам сензитив за бяло и капсули Power mix за цветно - препоръчвам и двете с две ръце. На промоция са в ДМ, както писах преди два дни.  Peace
Не знам при Омо - цветно дали присъстват съставките? То хубаво кърпички, но се връзват колкото дозата пране  Crossing Arms Аз слагам чат-пат, понеже не мога да събирам 2-3 седмици мръсни дрехи с еднородни цветове. Или когато пера на 60градуса. Ако са домашни или по-стари дрехи - не слагам, те вече не отдават така както новата (цветна) дреха. Thinking

Защо за бяло Персил сензитив предпочиташ?  Peace

Аз пера с Персил колдензим за цветно, за бяло имам капсуили ариел (и тегния аромат не ми допада, поне е слаб) и течен ариел все още... но съм метнал око на Омо ултимейт и Денкмит (прахове)

# 564
teta75,  _Smile_  благодаря ви за мненията  Peace
Май ще изчакам да ми донесат Даш от Италия.

# 565
Аз много го харесах италианския Даш симпли, белите тениски светят  Grinning

# 566
Не знам при Омо - цветно дали присъстват съставките? То хубаво кърпички, но се връзват колкото дозата пране  Crossing Arms Аз слагам чат-пат, понеже не мога да събирам 2-3 седмици мръсни дрехи с еднородни цветове. Или когато пера на 60градуса. Ако са домашни или по-стари дрехи - не слагам, те вече не отдават така както новата (цветна) дреха. Thinking

Защо за бяло Персил сензитив предпочиташ?  Peace

Аз пера с Персил колдензим за цветно, за бяло имам капсуили ариел (и тегния аромат не ми допада, поне е слаб) и течен ариел все още... но съм метнал око на Омо ултимейт и Денкмит (прахове)

Нямаме зимни бели дрехи. Пера със сензитив чаршафи, кърпи и бельо  на 60 гр., гледам да го сортирам по цветове. Харесва ми и как изпира, и че мирише съвсем деликатно. Винаги слагам кърпичка. В момента Брайт в Лили са на 2.75 лв, което е супер изгодно и когато има такива промоции си купувам по 3-4 кутиики. И при останалите дрехи слагам, откакто оцветих чисто нови кърпи. Предпочитам да се застраховам.

# 567
Сега съм в чудо какво да купя, прах Ариел или прах Омо. Simple Smile Не мога да повярвам, мъж ми купи една малка кутийка прах Бонукс и съм изумена колко чисти излезнаха дрехите. Дори мазни петна, които с течен Персил и Ариел не излизаха. Бялото беше кристално бяло. Няма да имам време да изчета темата, но явно ще заменя течната със суха прах. Сега гледам на промоция Ариел и Омо дали според вас да взема суха прах или течен от тях, макар че явно сухата прах пере по добре.

# 568
Мисля, че знаеш отговора, neli_20.
Скрит текст:
прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах винаги прах

# 569
Мисля, че знаеш отговора, neli_20.
Скрит текст:
прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах прах винаги прах

Това го знам от теб, от тази тема. Много ценя мненията ти, но не можах да убедя моя мъж, че си права. Той все има някакви доводи против праха. Добре, че в крайна сметка, аз купувам перилни препарати, а не той.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт