Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 166
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Да се оплача от Кауфланд. Отивам сутринта в 9 и познайте, само Омо за бяло. Бях се засилила за цветния ама няма, иначе и на етикета та пише бял и за цветно. Дали само при нас е така - Младост, София?

И в Бъкстон нямаше за цветно преди  1 час
При нас в 9 тази сутрин нямаше ОМО за цветно. Съмнявам се,е има магазин в който е доставен такъв.

# 541
Еееее, защо така се излагат Rolling Eyes

# 542
  • София
Официален внос прахове, защо е нужно да са "чужбински"? newsm78
"Чужбинските" са по-качествени от тези, които се произвеждат за Източна Европа и се внасят от официалните вносители. Peace
Явно не си чела старите теми. Laughing Не си права тук, но не ми се спори Grinning
Не, не съм чела старите теми. Изхождам от личен опит. Не споря, това е мое лично мнение и никого не ангажирам с него. Peace

И аз съм много доволна от паралелния внос, и за ужас на повечето редовно пишещи в тази, тема съм доволна и от геловете, които преобладават при мен. Не разбирам какво е това отричане на чуждото мнение.

# 543
  • София
И в К на Цар Борис III имаше само Омо бяло, понеже съм заредена, не загледах по вътрешните рафтове дали има и за цветно. Явно са пуснали само един вид.

От паралелен внос не купувам, защото не съм попадала на нищо "секси", не че и много съм търсила. Преди влачех от Гърция, но вече и това не правя. Мисля, че най-после намерих праховете, които ми вършат работа, и които се продават във всеки супермаркет.

Близка работи за един от трите големи производителя. Няколко пъти се опитах да я накарам да ми носи от "тамошното" производство, когато ходи в командировка, толкова ми се смя, че май изобщо не повярва, че сериозно искам това от нея  Crazy

# 544
След толкова подробни доклади за липсата на цветното Омо в К /благодаря на всички/, май дилемата ми е решена. Няма изобщо да ходя до К Crossing Arms едва ли и при нас ще го има.

А в ДМ има ли от бебешкия Персил на 7лв? newsm78

# 545
Има Персил сензитив в DM.

# 546
Ама на промоцийка ли е?

# 547
В темата за Кауфланд пише, че в някои филиали се намира и Омо за цветно  Whistling

# 548
Ама на промоцийка ли е?
Да, на 6.89 лв - гел, прах, капсули, сензитив. Всичко! Забърсах капсули за цветно и сензитив за вкъщи и прах за цветно за майка ми. А тъкмо и аз мислех да обявя бойкот на ДМ и пуснаха Персил на промоция, е как да устоя.

# 549
  • София
Аз пък си взех Денкмит и няма да взимам от Омото.

# 550
Ама на промоцийка ли е?
Да, на 6.89 лв - гел, прах, капсули, сензитив. Всичко! Забърсах капсули за цветно и сензитив за вкъщи и прах за цветно за майка ми. А тъкмо и аз мислех да обявя бойкот на ДМ и пуснаха Персил на промоция, е как да устоя.
Благодаря bouquet

# 551
Днес имаше Омо за цветно в Кауфланд Бургас Изгрев

# 552
  • София
Цветния ли по-добър?

# 553
  • на Мелмак
Има Ариел на промо 2кг във Фантастико -4 и нещо кутията.
Аз си взех от Омо-то за бяло преди месец може би , амии Ариел повече ми харесва.

# 554
Ще има в Билла от четвъртък Ариел прах цветно 40 пранета за 12,87лв.  и омекотител Семана за 40 пранета за 3,19лв

Общи условия

Активация на акаунт