Перилни препарати и омекотители – 42

• 88 034
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • оттам, откъдето започва България
Гледам сега в Елитис прах Рекс на 3,99 лв. Някой да го е ползвал? Как е?
Не се страхувайте, няма да бъдете обявени за еретици и да има аутодафе. Mr. Green
Joy Предполагам си пере добре, аз съм с течен Рекс за цветно пране и съм доволна.  Peace

# 706
Да, ама течният не се различава чак толкова много от Персил - има две целулази и още четири ензима.

# 707
  • оттам, откъдето започва България
Съжалявам, не съм прала с прах Рекс (от едно време) и няма как да изкажа мнение. Ако ми беше свършил праха за цветно с удоволствие бих го пробвала при тази цена, ама все още имам от Бингото. За двама човека ми е трудно да експериментирам с големи опаковки.  Peace
П.П. Ама и твойта не е лесна с толкова знания.

# 708
течният не се различава чак толкова много от Персил
Shocked Shocked Shocked

# 709
  • София
Да, ама течният не се различава чак толкова много от Персил - има две целулази и още четири ензима.
Гес, уж даваш адекватни мненя в тази тема, обаче с това, че Рекс и Персил /предполагам официален внос имаш предвид/ не се различавали много не съм съгласна. Та те са си различни класове и то доооста различни.

# 710
Аз съм прала с прах Рекс преди...но не мога да дам мнение,защото перях на кратка програма на 40 градуса. И беше много отдавна...

# 711
Здравейте! Според вас My Forest или Тео бебе е по-подходящ за бебешко пране, от към състав?

# 712
Нито един от двата.

# 713
А кой бихте ми препоръчали?  newsm78

# 714
Persil sensitive прах.
Denkmit ultrasensitive или Formil ultrasensitive прах - първият от DM, вторият от Лидл, ако не са го скрили вече.

# 715
Благодаря!

# 716
  • Русе
Persil sensitive прах.
Denkmit ultrasensitive или Formil ultrasensitive прах - първият от DM, вторият от Лидл, ако не са го скрили вече.
Снощи в нашия ЛИДЛ имаше доста и прах и течен. Вярно, че сбутан беше измежду другите стоки, но още е в продажба. Така,че може би и по другите магазини си седи. Peace

# 717
Persil sensitive прах.
Снощи в нашия ЛИДЛ имаше доста и прах и течен. Вярно, че сбутан беше измежду другите стоки, но още е в продажба. Така,че може би и по другите магазини си седи. Peace

Да, и при нас стои. Да отбележа само, че не се намира при праховете, а в другата част на магазина откъм хладилните витрини Peace

# 718
  • Русе
Persil sensitive прах.

Да, и при нас стои. Да отбележа само, че не се намира при праховете, а в другата част на магазина откъм хладилните витрини Peace
Да. При нас е при изостанали промоционални стоки от гръцка, хелоуинска, почистваща и т.н. седмици.

# 719
Скрит текст:
За колко кг сложи прах? Изброените дрехи са около 1 кг, макс 1,5. Ако си дозирала според указанията на опаковката, си сложила за 5 кг.

На опаковката на Персил е посочено 108 мл за 4-5 кг пране, при мека вода. Дозата,която сложих е 1/4 от посочената на опаковката. Колкото и да се опитвате да ме убедите, че нещо не съм направила както трябва, не е така. И ако прехът беше повече, въпросните ивици нямаше да са само по едната дреха, все и по останалите щеше да остане нещо. Не съм писала никъде, че прахът не е хубав, напротив дори споменах, че с него останалите дрехи са видимо по-добре изпрани сравнен с гел Омо. По якето, което пуснах също с него, но самостоятелно няма бели ивици, но по дънките са очевидни. И пак пиша - до сега са прани с капсули Персил и с гел Омо и нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт