Искам да кажа ... (90)

• 59 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
П.С - чудната новина за Цецка чухте ли я вече. Shocked
Мдааа и се успокоих, че нацията ни освен баща ще си има и майка 😜😁
Реално тя е най- подходяща, няма да изпускат кметски и министерски постове, ще й платят и пан ще спечели, а вицето не съм го чула дори. Неприятно ми стана като прочетох, че е била член на партията-майка до 89...

# 331
Бррр.. на тази асоциация доста се посмях:
"Абе, оня кон на Калигула, дето го кандидатирал за Сената и малоумните гъзолизци го избрали, Цецка ли се казваше?" от ФБ

# 332
  • София
хаха, Екс Laughing
Честита годишнина!

сигурно е досадно, ама пак липсват разни аватари.

# 333
Aлечка, точно така- бавно и славно. И при нас има избързани  работи, но темпото на действие ни е по- голям проблем. Схемата я чувам за първи път.
Екс, така е по- разбираемо. А сега с този ресторант за вечера няма и да готвиш.
Джулка, във Вивре сега има доста голям избор на пътеко- килими.
Избори почти не пропускам, но какво от това. Фaйдa- никaквa.  Поне ми дада право да коментирам на воля.
Това обясняваше тази сутрин Светьо Витков. Хората не гласуват пък само намират кусури и недоволстват. Даде и данни- 40% от населението отива да гласува  и после победителите се бият в гърдите с каква преднина са спечелили изборите. Мъчно ми е.
Скрит текст:
По едно време Плевнелиев ми беше втори братовчед. Бях и на сватба. Blush

# 334
  • Бургас
Алечка, такива пликове съм взимала от левчетата.
Честита годишнина на Екс!
Когато казаха,че може Николов да е кандидат за президент, една от бургаските групи във ФБ, в които челнувам, се уговаряха да не гласуват за него,за да не спечели той и да не изоставя Бургас  Joy

# 335
Лина, като му казаха името на вашия кмет и веднага се сетих колко си го обичате. Ама чак да го саботирате от любов...

# 336
Аз не съм оъ Бургас, но много ви харесвам кмета 😀

# 337
Такива хора трябва да се кандидатират. И да бъдат избирани. Дето са спечелили доверието на народа, направили са нещо положително. Получили са подкрепа. За Цецка се сещам, че я свързвам със синът й. Май добре развиващ се математик. Това й е единственото положително нещо, което е направила.
 newsm78 Дали ще излязат прави ясновидките, че руса жена ще е следващия президент?   

# 338
  • До морето
Кои са тия ясновидки? Татяна Дончева ако ги чуе веднага ще се изруси  Mr. Green
Това от фб преди малко:
Ако Цецка Цачева не спечели на първи тур, на балотажа ще я замести Кристалина Георгиева  Joy Joy Joy

# 339
За Митко Николов ще си замълча Laughing Не съм му фен, но е класи над Цецка.Пък и хранилката в общината е в пъти по-голяма от президентската.Как ще я остави?!

# 340
  • Някъде там
Скрит текст:
ееее те пък съвсем  на цирк го обърнаха newsm78 newsm78 newsm78
Ще правя хлебчета с сушени домати и маслини.Опитвам се да накарам девойката да прояде маслини и домати. Grinning Дали ще успея скрити в хлебчета само си викам дано. Grinning

# 341
Скрит текст:
Ще правя хлебчета с сушени домати и маслини.Опитвам се да накарам девойката да прояде маслини и домати. Grinning Дали ще успея скрити в хлебчета само си викам дано. Grinning
На 38 години съм. Суров домат съм опитвала веднъж, за да ме пуснат родителите на една екскурзия. После повърнах.
От моя гледна точка е много гадно да изнудваш човек, който не обича нещо да го прояде.
Минала съм го този път и не насилвам децата ми, които са много, много злояди.

# 342
По скоро и поръчай пица с маслини и домати,  на девойката. По успешен опит ще бъде.

# 343
  • Някъде там
Скрит текст:
На 38 години съм. Суров домат съм опитвала веднъж, за да ме пуснат родителите на една екскурзия. После повърнах.
От моя гледна точка е много гадно да изнудваш човек, който не обича нещо да го прояде.
Минала съм го този път и не насилвам децата ми, които са много, много злояди.
Мария не я насилвам изобщо по принцип,тя не яде хиляди неща.Аз ще ги направя за всички в къщи.,ако опита и ги хареса добре за мен ако не,няма да я насилвам.Домат сготвен яде  за това си мисля че и това ще хапне,иначе суров не бих и дала.

# 344
И аз ям сготвени домати, лютеница и т.н. обаче за сурови само да ги правя на салата свикнах. Ако нещо се допира до домати- не го ям.
Аз не обичах домати,прясно мляко, кисело мляко, масло, сирене, кашкавал, пъпеш(защото го оприличавах на тиква).
И всeки се опитваше да ме накара нещо да опитам. Ужасно е. Е, проядох ги, но късно. Кис. мляко когато забременях. Прясното по- рано оцветено с какао. Сиренето проядох като го махах от баницата и така съм похапвала и малки частици от него, та знаех какво е на вкус. После се престраших да опитам пържен картоф с останки от сирене. Бащата на едно съседче ме научи да ям суров кашкавал. Бях много горда и веднага отидох да кажа на баба и дядо да ми купят кашкавал. За пъпеша- нямам спомен. Но се сетих как ММ се опита да ме накара да ям кисело мляко след каране от лекар. Та дава ми кофичката и аз пробвам. Не става. После сложи вътре ванилия и го разбърка цялото. Гледката беше  Sick. Пак не стана. Взе друга кофичка и сложи канела. Не и не. Накрая почнах по малко. Обаче млякото трябваше да е неразбъркано и гребвах само от повърхността. Хапна и позив за повръщане получа. На следващата лъжица- пак така. Ми научих се. Ама сега да си отворя една кофичка и да си хапна- нема шанс. Не съм опитвала айран, не съм опитвала таратор.

Общи условия

Активация на акаунт