Искам да кажа ... (90)

• 59 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Навън съм, термометъра показва 8 градуса.

# 616
Здравейте!

Чета ви ама напоследък имам доста работа, а и някак си не успявам да се включа навреме в темите. Антигончето ми се губи, писах и във Фейсбук, каза че има много лекции, заета е, но хвърля по едно око и праща много поздрави на всички!  Heart Eyes

Много ми е студено, особено сутрин. После в офиса става ужасен задух и жега и не знам какво да обличам вече. Боли ме гърло ама нямам време да се разболея.

Hug

# 617
Метни пАлтото на голо, Жаклин  Wink Heart Eyes

# 618
Това е! Предавам се! Вадя ботушите, егати студа  Close

# 619
  • Пловдив
Това е! Предавам се! Вадя ботушите, егати студа  Close
Не се излагай, вчера беше 20 градуса Laughing Laughing

# 620
Значи, аз съм с боти, с боди и с есенна пелерина. Накарах колегите да ми пуснат парното в офиса. Носът ми тече и ме боли гърлото. Официално е есен. В почивните дни ще слагаме кюнците и започвам да си паля парното.  Crossing Arms

И друго щях да казвам, обаче го забравих...

# 621
ядяхме банани само по НГ...и не само банани  
Дори Графа в ранната си кариера възпя недоимъка с евъргрийна си ''Мандарини''. "Мандарини, мандарини, светят празнични витрини, мандарините у нас, идват само с дядо Мраз".
Че се и пееше нещо от сорта колко би било прозаично и безинтересно, ако имаме на разположение мандарини целогодишно - пълен абсурд, ама си беше хит Crazy

# 622
  • В Космоса
Хахах, неее, "а не би било излишно, тук да са целогодишно" пее момчето:

Попаднах и на кака Лили. Олее, това едвам си го спомням. Фина беше като младичка, но годините и животът не прощават. От свежи и невинни в какво се превръщаме...

# 623
Хахах, неее, "а не би било излишно, тук да са целогодишно" пее момчето:

Попаднах и на кака Лили. Олее, това едвам си го спомням. Фина беше като младичка, но годините и животът не прощават. От свежи и невинни в какво се превръщаме...

В зрели и изискани Simple Smile.

# 624
  • В Космоса
 Laughing Мдаа, хубаво е да се успокояваме! Crazy

# 625
На работа съм, работя, но не ми се работи. Мързи ме от известно време.
Ходи ми се сред листата и дърветата.

# 626
А, така е малко по-приемливо, тази съм я позабравила Simple Smile Обаче си пуснах предаването и доста от песните ги знам наизуст. Носталгия ме налегна направо Heart Eyes
Скрит текст:
Обаче, аз продължавам да се пъна да се сетя от кое предаване бяха жабата Роза и прасето Пупи, бях убедена че са от чуднотеката дето е папагала Жоро Метъла, ама явно не са...Понеже в една друга тема споменах, че още непопулярният тогава  Евгени Минчев имаше рубрика по етикет и обноски и жабата му беше обожателка, обаче нито в нета ми излиза, нито за предаване се сещам кое да е било точно, но 99.99% съм убедена, че имаше подобно нещо.

# 627
Джули, аз тога се сетих за Пупи и Розичка и писах. Ама Евгени Минчев ми се губи.  newsm78
Имам за чистене шкаф с подправки и продукти.

# 628
  • В Космоса
Хм, аз не мога да се сетя за тези Пупи и Роза... Thinking

# 629
Джули, аз тога се сетих за Пупи и Розичка и писах. Ама Евгени Минчев ми се губи.  newsm78
Имам за чистене шкаф с подправки и продукти.

Аз явно никога не съм гледала телевизия  Grinning. Нямам спомен за тези предавания. Само Пипи си спомням и колко страдах, че го даваха по Втора, а нашия телевизор не я ловеше добре и после Войната на таралежите, Васко Дагама, Уроци по никое време и Синьо лято. Помня и милион и едно желания.

Общи условия

Активация на акаунт