След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 019
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
И за двамата ми е много мъчно. Cry
Значи аз съм добре за сега  Laughing, щото още съм ядосана на Йо дотолкова, че за него да не ми е мъчно.  Пък и с тези нахални въпросчета - имала ли си някого, ти не мислише ли за мен и т.н.  Stop ще го съжалявам, когато си поправи поведението  Mr. Green

# 376
  • near Sofia, Bulgaria
Хареса ми много епизода!  Hug Peace
Браво на Дефне, тежко й е, но устоя и това избухване накрая си е нормално, нека му на ледения водопад, сега него го поляха с ледената кофа!  Crossing Arms Много самоуверен, ще й каже "Дефнем", ще промърмори едни " Озурдилерим", утешителна прегръдка да се успокои и готово!  ooooh! Да, ама не!  Naughty Дефо така го нареди, че шамар не му трябва...  Mr. Green Stop Сега да се взима у ръце и да си прати великото его вдън горите, че сега не върви стария номер с намигането и не стига само да каже "Искам Дефне", то примък-отмък, тя да не му е играчка, когато се наскита и му трекне, пак да я потърси, йок артък!  #2gunfire
Хич не очакваше да се качи при Памир точно, а и още не им знаем цялото минало младежко, но е ясно, че си е хаймана момчето  Sunglasses
Макар че за Йомер е ясно, че такъв като Селим би бил по-опасен, но сега Дефне е наранена и е уязвима!  Sad

И " Дефне ханъм" много ме изкефи!  Peace

А Нихан как имитираше Йо, като я караше да репетира разговор...  Laughing

Айшегюл ми харесва все повече за Исо, точно като за него е  Heart Eyes

Абе, доволна съм засега от развитието, да видим нататък!  Wink

hahaha hahaha hahaha

# 377
Значи аз съм добре за сега  Laughing, щото още съм ядосана на Йо дотолкова, че за него да не ми е мъчно.  Пък и с тези нахални въпросчета - имала ли си някого, ти не мислише ли за мен и т.н.  Stop ще го съжалявам, когато си поправи поведението  Mr. Green
+1  Peace и на мен не ми е мъчно за него ,само за фръцличка

# 378
  • near Sofia, Bulgaria
Peace Peace Peace
Точно! Голям си е нарцис, няма спор!  ooooh!

# 379
Скрит текст:
Абе като му кипи от вътре не знам дали ще има търпение. Joy Joy Joy
Според мен няма избор. Видя, че с пресиране не става. Йо умее да обмисля и да чака своя миг. Peace
Е, с ревността трудно ще се справи, не вярвам да успее да я овладее  Peace, когато му ври отвътре  Mr. Green
С мълниите от очите ще захранва цял Истанбул с електричество  Joy Joy
Да, но ще трябва да си ревнува тихомълком, защото няма вече никакви прави. Peace Никакъв не й е.
Не вярвам да е тихомълком  Peace Никакъв не и е, но виж само как и държи сметка с кого ще излизала вечерта

https://www.youtube.com/watch?v=3yCHxPA7C2A
Хаха, а тук как си помисли, че щом е дошла до стаята му, сърденето и приключило, той май наистина не е очаквал такъв отпор от страна на Дефне   Mr. Green
на Синан как викаше - засега се инати малко,но ще я убедя  Joy Joy Joy той какво мислеше,то какво излезе  Joy Joy

# 380
+1  Peace и на мен не ми е мъчно за него ,само за фръцличка
+1  Mr. Green и аз ида  hahaha hahaha

аз мооооже по-натам да му ударим една подкрепа,ама ако успее да ме разтопи с Дафето....кога не се ежи толко и да изнаглява до н-та степен  Crossing Arms ааа и да се държи свойски...ай сиктир бе  Joy Joy Joy 

# 381

буболечи-клечи  Heart Eyes

— Дефне
— Что тебе?Что?Что?Чего ты хочешь?Чего?Почему не оставляешь меня в покое?Ты ушел,Омер.Ты.Ты оставил меня.Ты бросил.Сказал:"Ты лжешь.Я больше не смогу тебе доверять".Да,да,я лгала,черт побери.Целый год лгала тебе.Обманывала.Ясно?Не могла оставить и все время возвращалась
— Дефне
— Отпусти,говорю.Хватит.Все закончилось.Нет Дефне.Чего ты хочешь,а?Что тебе надо от меня?Пытаешься меня убить?
— Дефне,хватит
— Отпусти,говорю.Все закончилось.Закончилось,говорю.Закончилось
— Все,все,успокойся
— Я сказала закончилось.Закончилось
— Все,все
— Закончилось,говорю.Закончилось.Отпусти.Я уничтожена. Закончилось. Оставь в покое..
— Но девушка боялась вспыхнуть и сгореть дотла,поэтому сбежала от короля.Она все еще до безумия любит его,но никому не может сказать. Напротив,говорит,что все прошло.Прошло,все в порядке.От всех скрывает, но...На самом деле ничего не прошло.Лишь она одна знает,что никогда не пройдет...

# 382
туит от Мера и Шенол  Grinning

Meriç Acemi @Mericacemi  1h1 hour ago
Time means nothing... until it becomes a special moment...Wink

Senol Sonmez @senolsonmez  1h1 hour ago
May the force be with u

# 383
  • Perla
Скрит текст:

буболечи-клечи  Heart Eyes

— Дефне
— Что тебе?Что?Что?Чего ты хочешь?Чего?Почему не оставляешь меня в покое?Ты ушел,Омер.Ты.Ты оставил меня.Ты бросил.Сказал:"Ты лжешь.Я больше не смогу тебе доверять".Да,да,я лгала,черт побери.Целый год лгала тебе.Обманывала.Ясно?Не могла оставить и все время возвращалась
— Дефне
— Отпусти,говорю.Хватит.Все закончилось.Нет Дефне.Чего ты хочешь,а?Что тебе надо от меня?Пытаешься меня убить?
— Дефне,хватит
— Отпусти,говорю.Все закончилось.Закончилось,говорю.Закончилось
— Все,все,успокойся
— Я сказала закончилось.Закончилось
— Все,все
— Закончилось,говорю.Закончилось.Отпусти.Я уничтожена. Закончилось. Оставь в покое..
— Но девушка боялась вспыхнуть и сгореть дотла,поэтому сбежала от короля.Она все еще до безумия любит его,но никому не может сказать. Напротив,говорит,что все прошло.Прошло,все в порядке.От всех скрывает, но...
На самом деле ничего не прошло.Лишь она одна знает,что никогда не пройдет...[/b]

"Само тя знае, че това никога няма да мине"- ей заради това ми е много мъчно. Да, много ме е яд на йомер- за всичко. И не съм му простила. Но ако опитите на Дефне да сложи край я правеха щастлива, и аз щях да се радвам на страданията Йомерови. Но Дефне страда не по- малко от него и затова серията ми дойде много тежка. Хубава, но много тъжна. Sad

Лека, момичета.  Hug
Дано фрагът даде малко светлинка в тунела, че иначе цял сезон Йомер ще ходи с тая дервишовска брада

# 384
newsm78някой питаше за 2-я надпис на стената ,стига правилно да са го превели рускините де" Пий пий  и после помисли,защо аз и защо ти?

# 385
кой ли ги пише тия надписи  newsm78 newsm78 newsm78  Йо няма кога да ги пише  Thinking

# 386
кой ли ги пише тия надписи  newsm78 newsm78 newsm78  Йо няма кога да ги пише  Thinking
рускините точно това сега мислят и резултата е : Шукрю  Mr. Green ,но той само можел писма да чете не и да пише по стените Joy Joy Joy,Есра  Mr. Green,Нихан и накрая стигнаха до Йо  Mr. Green надписите се появили след неговото пристигане  Laughing ааа,изпуснах Мерич ханъм  Joy Joy Joy Joy и Синан

# 387
кой ли ги пише тия надписи  newsm78 newsm78 newsm78  Йо няма кога да ги пише  Thinking
рускините точно това сега мислят и резултата е : Шукрю  Mr. Green ,но той само можел писма да чете не и да пише по стените Joy Joy Joy,Есра  Mr. Green,Нихан и накрая стигнаха до Йо  Mr. Green надписите се появили след неговото пристигане  Laughing ааа,изпуснах Мерич ханъм  Joy Joy Joy Joy и Синан
бе и аз клоня към Йо  Joy макар че сега ми е странно,кога намира време да ги пише,но пък от друга странна като го знам преди какъв бандюга е бил хахах все ще намери начин  Joy Joy Joy

и то наистина се появиха,когато той си дойде и всеки ден надписа е различен и според това,което Дефо е преживяла през деня  newsm78

лека от мен сладурчета  Hug

# 388
Е, той нали е по графитите  Joy  Joy  Joy

Лека и от мен, сладурки  Hug  Hug  Hug

# 389
Дори,Диди,Верко,лека ви нощ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт