След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 981
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Perla
Възможно е днес да пуснат първия фрагман, след като излезе рейтингът, както направиха предната седмица.

Каква сцена!!!!!!!!!!

# 407
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Добро утро, Дефмерки форева  Hug  Hug  Hug

Ани   Hug, Кати  Hug, Диме  Hug, Биби  Hug, Доре  Hug, Верко  Hug

Доре, май всички сме така след снощи. Независимо кой защитаваме и кой плюем, искаме си Дефмер щастливи и влюбени. И това ще го има, ама няма да е скоро  ooooh!
Да кажа що все още не ми е мъчно за фръцльо и ще бягам по задачи. Ами защото това си е негов избор - да си тръгне след сватбата, без дори да иска да говори с Дефне - така поне разбрах снощи. Не знаем дали е казал или направил и друго, за да я обиди, но е факт, че е зарязал любимата жена и се е запилял за цяла година, без да се интересува от нея през цялото това време. Нямаше нужда да търчи след всяка червенокоска, търсейки в нея Дефне, той знаеше къде да я намери, ако иска да я види. Върна се не заради нея, а заради Пасионис и дори тогава не я потърси и  ако не беше случая да ги сблъска отново, едва ли щеше да  го направи.
Той сложи край на отношенията им, това е неговият избор и не се и опита да се бори за любовта им. А когато реши, че все пак я иска Дафа, какво направи -тръгна да я притиска, уверен, самодоволен, сигурен, че едно извинение е предостатъчно, за да се метне тя на врата му.
Та затова не мога му съчувствам на болката все още.
Макар че ми е много криво и заради двамата.
Да се повторя - мисля, че ще почне истински да се бори за Дефне и любовта им едва когато осъзнае, че я губи наистина. И разчитам на Памир да му помогне за това  Wink

Диди  Hug Heart Eyes с това съм напълно съгласна с теб  Peace Peace

Диденце  Hug
той накрая на серията като я погледна през мрежата направо си се осъзна,че я губи  Peace
надявам се да си промени малко тактиката другия епизод  Peace
Мераба, аз си мисля, че точно тогава разбра какво е направил и как е разбил живота и. Дефнето му показа без да иска, че не го е забравила факта, че избухна преди това и на съвещанието се притесняваше. Определено излизането с Памир го притесни и се усети, че за да го забрави може да се хвърли към авантюра същото, което той е правил в Рим.

Про  Hug Heart Eyes
Йомер го осъзна това наистина на края, точно когато я видя да се качва при брачеда  Crossing Arms, така че си мисля, че в другия епизод вече ще смени тактиката  Whistling

.........че пак отбор Ипликчи се опитват да го избелят  Mr. Green

Дидолинке  Hug Heart Eyes
Joy Joy Joy малко сме - силни сме  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 11:22 от kotelina

# 408
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Mr. Green Hug

И аз като Ирка съм на страната на Йо, обаче не упреквам и Дефо за държанието й,нормално е,защото е наранена. Но не е честно ,че всички са на нейна страната ...била мн страдала, еми той и Йомер е страдал, но не е бил сред близките си, за да го видят и оценят. Въобще не сравнявам кой как е страдал, защото всеки различно преживява нещата  Peace Освен това той настояваше да говорят, а не целеше Дефо на момента да му се метне на врата...не,че щеше да откаже  Joy Joy Joy

Хареса ми серията  Wink Хареса ми,че Нихан защити Йо ...бил добър каза. Crazy
Според мен Йо ще се "сдобри" с най-близките на Дефо, за да стигне до сърцето й. Но и Памир няма да отстъпи  Whistling и ще станее  Crazy  #Crazy
Ох, станахме три  Mr. Green
Бях се отчаяла вече, че само аз се мъдрех в темата  Joy Joy Joy
Ааааа 4-ри сме бе, Мишето и тя като нас мисли  Party
Значи увеличава ме се момичета, само Омерчик
Никой не знае как е страдал и той, че да съчувстваме само на нея. Нормално е да замине, за него това е страшен удар, но ето видял е че гордостта няма да го прегърне, да го целуне, и не си заслужава да губи любовта заради нея, и ето решен е да си върне Дефне, и признава че си я иска обратно. За човек като Омер, с неговия характер и принципи, това е голяма промяна. На мен точно тая му твърдост, неостъпчивост, его, ми харесва в образа му. Ако ми го направят прекалено отстъпчив и мек, ами за мен няма да е същото и няма да ми харесва изобщо, щото ще ми иде леко женствен вече образа му  Peace

# 409
  • У Диспансера ...♥♥♥
Их, тая сокларка не можем я минем значи, за мен трябва сме първи пък  Crossing Arms
С това второ място не се задоволявам  Mr. Green
Видяхте ли, че ще има превод, вие каквото се завайкахте снощи, а те още сабах ви го спретнаха рашънките  Laughing

Милото то, както я изживява тежко ревността, а тука ми се струва най-тежко ще му е  ooooh!
Дидолино  Hug Heart Eyes па ще го избелим я, трябва има контраст Mr. Green Дафка, каква е бяла, бяла, па нашето много потъмняло бе, за това сме се заели с избелването  hahaha hahaha hahaha

Искахме достоен противник на Ипликчито, ей го вече, че и брачед  Mr. Green
А Сечито ми, как хубаво играе Crazy

# 410
За рейтинга  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

Нещо нямам доводи да го защитавам Елита за вчера, но ми стана мъчно ако трябва да бъда честна  Tired

Аз да измрънкам, че не намерих никакъв смисъл във вързаната на кръста на Дефне риза  Tired

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 12:39 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 411
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Добро утро  Mr. Green Hug

И аз като Ирка съм на страната на Йо, обаче не упреквам и Дефо за държанието й,нормално е,защото е наранена. Но не е честно ,че всички са на нейна страната ...била мн страдала, еми той и Йомер е страдал, но не е бил сред близките си, за да го видят и оценят. Въобще не сравнявам кой как е страдал, защото всеки различно преживява нещата  Peace Освен това той настояваше да говорят, а не целеше Дефо на момента да му се метне на врата...не,че щеше да откаже  Joy Joy Joy

Хареса ми серията  Wink Хареса ми,че Нихан защити Йо ...бил добър каза. Crazy
Според мен Йо ще се "сдобри" с най-близките на Дефо, за да стигне до сърцето й. Но и Памир няма да отстъпи  Whistling и ще станее  Crazy  #Crazy
Ох, станахме три  Mr. Green
Бях се отчаяла вече, че само аз се мъдрех в темата  Joy Joy Joy
Ааааа 4-ри сме бе, Мишето и тя като нас мисли  Party
Значи увеличава ме се момичета, само Омерчик
Никой не знае как е страдал и той, че да съчувстваме само на нея. Нормално е да замине, за него това е страшен удар, но ето видял е че гордостта няма да го прегърне, да го целуне, и не си заслужава да губи любовта заради нея, и ето решен е да си върне Дефне, и признава че си я иска обратно. За човек като Омер, с неговия характер и принципи, това е голяма промяна. На мен точно тая му твърдост, неостъпчивост, его, ми харесва в образа му. Ако ми го направят прекалено отстъпчив и мек, ами за мен няма да е същото и няма да ми харесва изобщо, щото ще ми иде леко женствен вече образа му  Peace

Ирко ей за тва и аз съм в отбор фръцльо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 412
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Доре, май всички сме така след снощи. Независимо кой защитаваме и кой плюем, искаме си Дефмер щастливи и влюбени. И това ще го има, ама няма да е скоро  ooooh!
Да кажа що все още не ми е мъчно за фръцльо и ще бягам по задачи. Ами защото това си е негов избор - да си тръгне след сватбата, без дори да иска да говори с Дефне - така поне разбрах снощи. Не знаем дали е казал или направил и друго, за да я обиди, но е факт, че е зарязал любимата жена и се е запилял за цяла година, без да се интересува от нея през цялото това време. Нямаше нужда да търчи след всяка червенокоска, търсейки в нея Дефне, той знаеше къде да я намери, ако иска да я види. Върна се не заради нея, а заради Пасионис и дори тогава не я потърси и  ако не беше случая да ги сблъска отново, едва ли щеше да  го направи.
Той сложи край на отношенията им, това е неговият избор и не се и опита да се бори за любовта им. А когато реши, че все пак я иска Дафа, какво направи -тръгна да я притиска, уверен, самодоволен, сигурен, че едно извинение е предостатъчно, за да се метне тя на врата му.
Та затова не мога му съчувствам на болката все още. Макар че ми е много криво и заради двамата.
Да се повторя - мисля, че ще почне истински да се бори за Дефне и любовта им едва когато осъзнае, че я губи наистина. И разчитам на Памир да му помогне за това  Wink

Лек ден, сладурани  Laughing
Напълно съм съгласна, Диди Hug  Peace Причините, които ти си изброила, са точно тези, заради които и аз не мога да го съжалявам Йомер Peace  Но пък много ми е мъчно за Дефне, защото много тежко понася завръщането му. А вероятно и по-лошо ще става, Йо няма да се спре. Сега и като отключи и ревността ще бъде страшно. Искаше ми се по-леко да преминат тези ситуации, та дори на моменти да бъде забавно, да гледаме как Ипликчи Великолепни тича подир Дефне, ревнува я, но май няма как  Sad  Rolling Eyes

Прикачито пак е в почивка  Mr. Green

# 413
Ще повтарят серията в 4 часа, миналата събота нали пуснаха фрага след като свърши серията, може и сега да направят така Rolling Eyes Ха, дано  Praynig

# 414
Ирко  Hug Heart Eyes Коте  Heart Eyes Hug ан тъй продължавате да го избелвате ама няма да се избели като Дафа  Mr. Green

Виви  Hug Heart Eyesи аз се надявам да имаме фрагче днес  Praynig

Ирко, и Улиците ще ги минем по рейтинг, бавно взе да им се понижава за разлика от на Ашка. Като знам с какъв свърши сезона и с какъв започнахме си е направо супер, дори и КС поведохме отново  Whistling

Между другото сега изгледах епизода с превод, ами не е като на другата група -има леки разминавания поне тия аз които хванах де  Mr. Green но какво да се прави  Tired

# 415
Привет, момичета! Hug Hug Hug

Радвам се, че рускините са бързи и преведоха серията, но само за справка ще дам пример за комичен превод. Дефне казва на Исо, когато за пръв път му каза, че Йомер се е върнал, че "вселената (evren) е зациклила по нейния въпрос и не я оставя на мира", а рускините са го превели като мъжко име - "Еврен е зациклил върху нея." Еврен е мъжко име, но и дума, която означава космос, вселена. Та когато в руския превод нещо звучи смешно, от превода ще да е. Но съм благодарна за превода, защото все пак грешките са незначителни.

Само за протокола - отбор Йо има шест играчи на този етап - Мишито, Елини, Ирка, Димето, Анито и аз. Напълно разбирам поведението на Йомер. Действа според това както са стояли нещата досега. Когато разбере, че правилата на играта са се променили, ще промени и тактиката. Важното е че целта на тактиката му е да спечели Дефне отново. Защото я обича! За мен това е най-важното. Но ще трябва да погледне и от нейна страна ситуацията, и да изцери нараненото ѝ сърце, а не само да се стреми да я завоюва отново за себе си.

# 416
Ди  Hug

Избелвайте го, избелвайте Краля, като гледам как сам си се очерня, много работа ви отваря  Mr. Green Joy

Ааа, пак се ядосах, на събранието какви номера придаваше Самоувереният, като видя как Дефне се притесни и не може да започне Mr. Green #Cussing out Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава Twisted Evil Mr. Green Какво очаква с такова поведение от нея не знам  Stop

# 417
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да кажа, че и за Коришко ми стана мъчно в колата, като му каза- Омуш, не ми се сърди моля те. Аз съм Корай. Уплаших се, че всичко ще се преобърне. И вие така си подхождахте. Като Омуш и кльощавелка. Помислих, че не трябва да се разделяте. И.... Омуш, много ми липсваше. Както и да е живот мой, до скоро  Sad

# 418
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нарочно го каза, щото знаеше че тия думи ще и дадат самоувереност. Малко или много си я познава Омер

# 419
Нарочно го каза, щото знаеше че тия думи ще и дадат самоувереност. Малко или много си я познава Омер
И аз така мисля. Peace

Избелвайте го, избелвайте Краля, като гледам как сам си се очерня, много работа ви отваря Mr. Green Joy

Скрит текст:
Ааа, пак се ядосах, на събранието какви номера придаваше Самоувереният, като видя как Дефне се притесни и не може да започне Mr. Green #Cussing out Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава Twisted Evil Mr. Green Какво очаква с такова поведение от нея не знам
Аз наистина не се мъча да го избеля. Има си трески за дялане. Със сигурност тръгна самоуверено, разчитайки, че "едно подсвирване на Росини"(в преносен смисъл) и  "извинявай" ще свършат работата. Явно не е предполагал каква руина е оставил зад себе си. Но когато види щетите, които е нанесъл, се надявам истински да се постарае да излекува сърцето на Дефне. Надявам се да не се дръпне и той от обида.

Общи условия

Активация на акаунт