, Кати
, Диме
, Биби
, Доре
, Верко 

с това съм напълно съгласна с теб

, така че си мисля, че в другия епизод вече ще смени тактиката 

малко сме - силни сме

Освен това той настояваше да говорят, а не целеше Дефо на момента да му се метне на врата...не,че щеше да откаже

Хареса ми,че Нихан защити Йо ...бил добър каза.
и ще станее

па ще го избелим я, трябва има контраст

Искахме достоен противник на Ипликчито, ей го вече, че и брачед 

Освен това той настояваше да говорят, а не целеше Дефо на момента да му се метне на врата...не,че щеше да откаже

Хареса ми,че Нихан защити Йо ...бил добър каза.
и ще станее

Причините, които ти си изброила, са точно тези, заради които и аз не мога да го съжалявам Йомер
Но пък много ми е мъчно за Дефне, защото много тежко понася завръщането му. А вероятно и по-лошо ще става, Йо няма да се спре. Сега и като отключи и ревността ще бъде страшно. Искаше ми се по-леко да преминат тези ситуации, та дори на моменти да бъде забавно, да гледаме как Ипликчи Великолепни тича подир Дефне, ревнува я, но май няма как
Коте
ан тъй продължавате да го избелвате ама няма да се избели като Дафа
и аз се надявам да имаме фрагче днес 

Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава

Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава Препоръчани теми