След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 967
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Коженото яке и ризата още снощи ми избодаха очите  и им се ядосвах  Crossing Arms
Диде  Heart Eyes Hug еми лакоми сме пък, тая сокларка сума време се тътри, не се ли наядоха не знам вече  Mr. Green И си дибидюс гола да ти кажа  Joy Joy Joy

Уф, пак ли  Mr. Green Аман вече  hahaha

# 436
А какво мъкне в тая кутия бе, разбрахте ли  Thinking
Снимки от сватбата ли, що ли  newsm78
Май да, нали малката я беше намерила, крие ги милата, кой знае каква болка и причиняват спомените  Sad
Вече и да я крие няма нужда, най-големият спомен се разхожда гордо по коридорите  ooooh!  Mr. Green

# 437
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нарочно го каза, щото знаеше че тия думи ще и дадат самоувереност. Малко или много си я познава Омер
И аз така мисля. Peace

Избелвайте го, избелвайте Краля, като гледам как сам си се очерня, много работа ви отваря Mr. Green Joy

Скрит текст:
Ааа, пак се ядосах, на събранието какви номера придаваше Самоувереният, като видя как Дефне се притесни и не може да започне Mr. Green #Cussing out Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава Twisted Evil Mr. Green Какво очаква с такова поведение от нея не знам
Аз наистина не се мъча да го избеля. Има си трески за дялане. Със сигурност тръгна самоуверено, разчитайки, че "едно подсвирване на Росини"(в преносен смисъл) и  "извинявай" ще свършат работата. Явно не е предполагал каква руина е оставил зад себе си. Но когато види щетите, които е нанесъл, се надявам истински да се постарае да излекува сърцето на Дефне. Надявам се да не се дръпне и той от обида.

Дани
   Hug Heart Eyes
и аз смятам, че когата Йомер види наистина в какво се е превърнала Дефне след заминаването му, много по-нежно ще се отнесе към нея  Thinking. Може би наистина не предполага, защото знае как преди тя бе по силната и не падаше духом  Naughty тя винаги беше до него и му подаваше ръка, за да го повдигне духом и да му даде кураж  newsm78, вероятно е решил, че е все така силна личност, справяща се с всяка трудност по пътя си. Но това съвсем не означава, че и тя не може да падне Духом  Naughty
А за Кориша хич, ама хич не ми стана жал  Crossing Arms. Така е като все се влачи по ъкъла на Нера, сега да й сърба попарата  Crossing Arms, ако бях на мястото на Йомер, хич нямаше да му търпя глупостите повече на The Корая  smile3516

# 438
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А какво мъкне в тая кутия бе, разбрахте ли  Thinking
Снимки от сватбата ли, що ли  newsm78

в крайна сметка и аз не разбрах  newsm78 newsm78
нали рускините предполагаха, че е сватбения албум подарък от Йомер  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 439
Скрит текст:
Нарочно го каза, щото знаеше че тия думи ще и дадат самоувереност. Малко или много си я познава Омер
И аз така мисля. Peace

Избелвайте го, избелвайте Краля, като гледам как сам си се очерня, много работа ви отваря Mr. Green Joy

Скрит текст:
Ааа, пак се ядосах, на събранието какви номера придаваше Самоувереният, като видя как Дефне се притесни и не може да започне Mr. Green #Cussing out Нов директор логистика щял да потърси, тая работа не ставала, а после телефона гледа. Ами кажи и нещо хубаво, пък поздравия, няма света да се преобърне, ако го направиш, гад такава Twisted Evil Mr. Green Какво очаква с такова поведение от нея не знам
Аз наистина не се мъча да го избеля. Има си трески за дялане. Със сигурност тръгна самоуверено, разчитайки, че "едно подсвирване на Росини"(в преносен смисъл) и  "извинявай" ще свършат работата. Явно не е предполагал каква руина е оставил зад себе си. Но когато види щетите, които е нанесъл, се надявам истински да се постарае да излекува сърцето на Дефне. Надявам се да не се дръпне и той от обида.

Дани
  Hug Heart Eyes
и аз смятам, че когата Йомер види наистина в какво се е превърнала Дефне след заминаването му, много по-нежно ще се отнесе към нея  Thinking. Може би наистина не предполага, защото знае как преди тя бе по силната и не падаше духом  Naughty тя винаги беше до него и му подаваше ръка, за да го повдигне духом и да му даде кураж  newsm78, вероятно е решил, че е все така силна личност, справяща се с всяка трудност по пътя си. Но това съвсем не означава, че и тя не може да падне Духом Naughty
Скрит текст:
А за Кориша хич, ама хич не ми стана жал  Crossing Arms. Така е като все се влачи по ъкъла на Нера, сега да й сърба попарата  Crossing Arms, ако бях на мястото на Йомер, хич нямаше да му търпя глупостите повече на The Корая  smile3516
Peace

# 440
Дали брадата си е отишла се чудят в Туитър  Laughing Mr. Green

Не знам да се радвам ли, или да изчакам  Laughing Rolling Eyes

Оф, тоя форум ми прави някакви номера  #Crazy

# 441
Дали брадата си е отишла се чудят в Туитър  Laughing Mr. Green

Не знам да се радвам ли, или да изчакам  Laughing Rolling Eyes
А бе май има повод за радост, като че ли я няма брадата.  newsm68

# 442
  • Perla
Боня пише, че сетът бил във фирмата. Баръш и Елчин са там.

Скрит текст:
И аз така мисля. Peace

Скрит текст:
Аз наистина не се мъча да го избеля. Има си трески за дялане. Със сигурност тръгна самоуверено, разчитайки, че "едно подсвирване на Росини"(в преносен смисъл) и  "извинявай" ще свършат работата. Явно не е предполагал каква руина е оставил зад себе си. Но когато види щетите, които е нанесъл, се надявам истински да се постарае да излекува сърцето на Дефне. Надявам се да не се дръпне и той от обида.

Дани
   Hug Heart Eyes
и аз смятам, че когата Йомер види наистина в какво се е превърнала Дефне след заминаването му, много по-нежно ще се отнесе към нея  :thinking
:. Може би наистина не предполага, защото знае как преди тя бе по силната и не падаше духом  Naughty тя винаги беше до него и му подаваше ръка, за да го повдигне духом и да му даде кураж 
Скрит текст:
newsm78, вероятно е решил, че е все така силна личност, справяща се с всяка трудност по пътя си. Но това съвсем не означава, че и тя не може да падне Духом  Naughty
А за Кориша хич, ама хич не ми стана жал  Crossing Arms. Така е като все се влачи по ъкъла на Нера, сега да й сърба попарата  Crossing Arms, ако бях на мястото на Йомер, хич нямаше да му търпя глупостите повече на The Корая  smile3516

И за благодарност, че винаги беше до него и го вдигаше, когато беше паднал, той я изостави, пожертва я заради своята гордост.  Mr. Green Хубаво е, че е започнал да осъзнава, че вината тя да мълчи толкова време, е негова- страхът от неговата реакция, защото той е малко "горд", както нежничко се изрази Шукрю.
Изгледах преведената серия. Много се радвам, че Йомер най- после е разставил всички по местата им и е осъзнал, че Дефне е жертва, също като него, в тая лъжа. направи Нера на 2 стотинки и направо ми напълни душата. Защити момичето си. Де да беше се размислил още малко и да беше се сетил колко много е ранена душата ѝ, да я излекува с обич и нежност, а не с въпроси- имаш ли си някого, има ли нещо в живота ти- сватба, годеж! Йомер, толкова малко ли познаваш Дефне, толкова малко ли вярваш в любовта ѝ, че допускаш тя да се е впуснала в нова любов след тебе?! Май- май съдиш по себе си какво би могла да е правила през тази година и тя! А иначе индиректно разбрахме как е минала тази година за Дефне- с месеци е ходила като погребана, за ръчичка са я водили, за да излезе от вкъщи, баба ѝ я е хранила със своите ръце. Ето, това е направил Йомер. Мнаго ми е жал за двамата, но няма как да му простя на този етап.
Светлата чиста душичка Шукрю- да кажа две думи и за него. Единственият, който защити Дефне, като каза, че много се е измъчвала от тази тайна. И си призна, милият.
Нера- същият боклук като преди. Отиде да иска прошка от Йомер, като много добре знае, че е заложила нова клопка за момичето, което той обича до лудост. Е, ще ми бъде интересно как и дали ще направи опит да извади Памир от играта.
За Неджмито все още нямам надежда. Льольо и половина- толкова години е женен за тая жена и продължава да търпи лигавщините ѝ. И интригите.
Корай- за такива като него имам свой принцип- ако го срещнеш в живота си, плюй и отмини. Нищожество. Виж, ако срещне човек нещо като Нера, трябва да му сплеска главата, за да знае, че е спасил света от едно голямо зло. Ще му изръкопляскам на Корай, ако разкрие пред Йомер новата интрига на Нера, за да може да  спаси Дефне от капана. Всъщност- надявам се преди това самият Памир да се откаже от играта и да опита своите шансове с Дефне заради себе си. Това е може би и начинът да бъде спасен от гнева на феновете, иначе се задава нова буря.
За двамата главни- няма да пиша- нямам сили. Толкова много любов и толкова много мъка. Sad

И накрая- голямо браво на целия екип! Аз бях казала, че ако Мерич успее да промени мнението ми за своята работа, ще си го кажа публично и ще си взема назад всичките критики, които съм изрекла по неин адрес. Засега  smile3501 smile3501 smile3501 Дано удържим така фронта, че да си гледаме дефмерите цял сезон. Praynig

# 443
# 444
Боня пише, че сетът бил във фирмата. Баръш и Елчин са там.

Скрит текст:
Скрит текст:
И аз така мисля. Peace

Скрит текст:
Аз наистина не се мъча да го избеля. Има си трески за дялане. Със сигурност тръгна самоуверено, разчитайки, че "едно подсвирване на Росини"(в преносен смисъл) и  "извинявай" ще свършат работата. Явно не е предполагал каква руина е оставил зад себе си. Но когато види щетите, които е нанесъл, се надявам истински да се постарае да излекува сърцето на Дефне. Надявам се да не се дръпне и той от обида.

Дани
  Hug Heart Eyes
и аз смятам, че когата Йомер види наистина в какво се е превърнала Дефне след заминаването му, много по-нежно ще се отнесе към нея  :thinking
:. Може би наистина не предполага, защото знае как преди тя бе по силната и не падаше духом  Naughty тя винаги беше до него и му подаваше ръка, за да го повдигне духом и да му даде кураж  
Скрит текст:
newsm78, вероятно е решил, че е все така силна личност, справяща се с всяка трудност по пътя си. Но това съвсем не означава, че и тя не може да падне Духом  Naughty
А за Кориша хич, ама хич не ми стана жал  Crossing Arms. Така е като все се влачи по ъкъла на Нера, сега да й сърба попарата  Crossing Arms, ако бях на мястото на Йомер, хич нямаше да му търпя глупостите повече на The Корая  smile3516
И за благодарност, че винаги беше до него и го вдигаше, когато беше паднал, той я изостави, пожертва я заради своята гордост.  Mr. Green Хубаво е, че е започнал да осъзнава, че вината тя да мълчи толкова време, е негова- страхът от неговата реакция, защото той е малко "горд", както нежничко се изрази Шукрю.
Изгледах преведената серия. Много се радвам, че Йомер най- после е разставил всички по местата им и е осъзнал, че Дефне е жертва, също като него, в тая лъжа. направи Нера на 2 стотинки и направо ми напълни душата. Защити момичето си. Де да беше се размислил още малко и да беше се сетил колко много е ранена душата ѝ, да я излекува с обич и нежност, а не с въпроси- имаш ли си някого, има ли нещо в живота ти- сватба, годеж! Йомер, толкова малко ли познаваш Дефне, толкова малко ли вярваш в любовта ѝ, че допускаш тя да се е впуснала в нова любов след тебе?! Май- май съдиш по себе си какво би могла да е правила през тази година и тя! А иначе индиректно разбрахме как е минала тази година за Дефне- с месеци е ходила като погребана, за ръчичка са я водили, за да излезе от вкъщи, баба ѝ я е хранила със своите ръце. Ето, това е направил Йомер. Мнаго ми е жал за двамата, но няма как да му простя на този етап.

Светлата чиста душичка Шукрю- да кажа две думи и за него. Единственият, който защити Дефне, като каза, че много се е измъчвала от тази тайна. И си призна, милият.
Нера- същият боклук като преди. Отиде да иска прошка от Йомер, като много добре знае, че е заложила нова клопка за момичето, което той обича до лудост. Е, ще ми бъде интересно как и дали ще направи опит да извади Памир от играта.
За Неджмито все още нямам надежда. Льольо и половина- толкова години е женен за тая жена и продължава да търпи лигавщините ѝ. И интригите.
Корай- за такива като него имам свой принцип- ако го срещнеш в живота си, плюй и отмини. Нищожество. Виж, ако срещне човек нещо като Нера, трябва да му сплеска главата, за да знае, че е спасил света от едно голямо зло. Ще му изръкопляскам на Корай, ако разкрие пред Йомер новата интрига на Нера, за да може да  спаси Дефне от капана. Всъщност- надявам се преди това самият Памир да се откаже от играта и да опита своите шансове с Дефне заради себе си. Това е може би и начинът да бъде спасен от гнева на феновете, иначе се задава нова буря.
За двамата главни- няма да пиша- нямам сили. Толкова много любов и толкова много мъка. Sad

Скрит текст:
И накрая- голямо браво на целия екип! Аз бях казала, че ако Мерич успее да промени мнението ми за своята работа, ще си го кажа публично и ще си взема назад всичките критики, които съм изрекла по неин адрес. Засега  smile3501 smile3501 smile3501 Дано удържим така фронта, че да си гледаме дефмерите цял сезон. Praynig
Доре  Hug страхотен пост  Peace Напълно съм съгласна с червеното
Още снощи казах, че много ми хареса, че Йомер е осъзнал и си призна, че голяма вина има и той затова Дефне да крие от него истината, ако не беше толкова краен в реакциите си щеше да събере смелост момичето и да си каже, та тая тайна я изяждаше отвътре като отрова  Sad
Но за подхода, който предприе при появата си пред Дефне ме подразни. Йомер трябваше да предположи, че с такова поведение няма да постигне нищо, защото това не е обикновена раздяла за няколко дни, че да продължава да се държи, както преди и да очаква и Дефне да е същата и да му отвърне по познатия му начин Peace Ако наистина не е очаквал такава реакция от Дефне и не е предполагал, че тя е страдала така тежко за раздялата им, май не е опознал добре Дефне и не е разбрал колко много го обича тя  Rolling Eyes Peace

И наистина единствен Шукрю се застъпи за Дефне, всеки друг от замесените досега се опитваше сам себе си да оправдае  Sad Peace дори и големият приятел Синан, който колко пъти ставаше свидетел на терзанията на Дефне  Confused

# 445
  • Perla
Това е извадка от моя пост. Написах тези изречения преди да прочета една преписка между Феновете продуцента на сериала- Хактан Пак. Май така се казваше, като гледам.

"Всъщност- надявам се преди това самият Памир да се откаже от играта и да опита своите шансове с Дефне заради себе си. Това е може би и начинът да бъде спасен от гнева на феновете, иначе се задава нова буря. "

Переписка фанатки и продюсера сериала (точно не помню его должность)
Скрит текст:
У МЕНЯ ВОПРОС: "ЧТО ЭТО ЗНАЧИТ???"
МЫ 50 СЕРИЙ БУДЕМ СМОТРЕТЬ ДИНАМО ОМЕРА И ЛЮБОВЬ МЕЖДУ ДЕФНЕ И ПАМИРОМ??? 😨😨😨

Фан - Понятно, и в этом сезоне снова будем ждать один "Первый поцелуй".
Хактан - Я не был бы так уверен. 😊

Фен пита какво значи това? 50 серии ще гледаме динамото Йомер и любов между Дефне и Памир???
Вероятно друг фен- Ясно! И в този сезон ще чакаме една "първа целувка"!
Хактан- Аз не бих бил така сигурен.

Поне за целувката като че ли дава надежда, на на другия въпрос отговор не се вижда.

# 446
Здравейте!
Не съм изгледала серията с превод и за това не коментирам.
 Седа /Мюжде е със страхотен стайлинг, както и Нергис/Нера. Започяам да си мисля,че това с дрехите на Дефне е до някъде и вкус на Елчин. Как и кой може да  я накара да се мъкне с тая риза и то шеф на отдел. И какъв  тоалет за вечерно парти. Може би ще гледаме танго и фламенго в следващата серия с роклята,но якето от къде го измислиха. Това не са маловажни неща като стайлинг на ГГ,защо отново се допускат очевидни пропуски. Добре ,съгласна съм, че се рекламират световни марки, но има облекло за улицата и облекло за офис на същите тези световни модни агенции. Айде ако има работно облекло е едно,но не съм убедена, че когато няма такова трябва да се ходи като планинарка. Туристът Йомер се облече дойде туристката Дефне Mr. Green

Влизайки в темата очаквах,че вече са пуснали фрага, а то Thinking  нищо за сега
 Crossing Arms
Благодаря за преводът

Доре аз останах с впечатлението от поведението му ,че Памир е наясно или се досеща за Йомер и Дефне.
И преди писах,че очаквам Памир да изиграе ключова роля в събирането на Дефмерите

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 18:08 от eliNIM

# 447
# 448
Чак сега успях да изгледам серията.Хареса ми  Peace

Ирче,благодаря за превода.  bouquet Hug

Засега ми харесва развитието,а и със Сечкин мисля,че триото Баръш,Елчин и Сечкин е много добро. Ще им се получи.  Peace

# 449
дадоха фрага  Party Party Party Йо каза на Памир че Дефне е негова  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт