След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 953
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Perla

Май- май брадата наистина си е отишла. Пише, че снимката е нова.

# 466
Еха, имаме си фраг........без мрънкане  Joy  Joy  Joy

Ди  Hug, Виви  Hug, благодаря  bouquet  bouquet

Едно от притесненията ми отпадна - Йомко няма да се отдръпне и да се откаже да се бори за фръцличка  Heart Eyes Малко ли е при тази суша  hahaha

# 467
Приветиииии Hug Hug Hug
Ох фраг, каквото и да има в кутиятя определено зарадва Йо  Laughing
Иначе за снощната серия: самота, много самота и за двамата. Единствения и другар е болката. Всеки по своемо самотен без другата половина от сърцето си. За което основната вина е на Йомер. Той сам в Рим. Тя сама в Истанбул, въпреки, че е обградена от близките си. Като гледам от тях само Исо май вижда истинската картина, но пък той е озлобен срещу Йомер, според мен заради Ясемин и болката която тя му причини. Всички останали от семейството май са се грижили само за физическото оцеляване на Дафито. Та в този ред на мисли днес съм с едини крак в отбор фръцла, а с другия при фръцльо  Joy Joy Joy Joy
 Laughing Laughing Laughing Деа Heart Eyes Hug  само той познава най-добре приятелката си и знае какво и коства за да забрави Йо

# 468

Еми по-добре изглежда така  Heart Eyes

# 469
# 470

На мен ми се струва, че по скоро я е намалил малко, но не е като преди все още  Laughing

# 471

ooooh! значи феновете са отвратителни ...сега взеха да обиждат Памир/Сечкин да си ходел,да не се намесвал в отношенията на ДефОм  и т.н ...рускините са същите грозен бил,дразнел ги и т.н.....  ooooh! дано Мера и Сечо да не им се връзва ,че ни отиде сериала  Whistling

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 19:56 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 472
Памир трябва да остане като герой,тъй като така Йомер ще има срещу кого да се бори за своята Дефне.

# 473
Аз много се страхувам от нетърпеливите турски фенове. Страх ме е, че няма да оставят Мерич да си развие цялата идея с Памир, че ще я принудат да намали конфронтациите до минимум, за да не огорчи феновете. А аз искам Мерич да разгърне всичко, което има в ума си за образа на Памир. На мен вече много ми допадна героя му.

# 474
Аз много се страхувам от нетърпеливите турски фенове. Страх ме е, че няма да оставят Мерич да си развие цялата идея с Памир, че ще я принудат да намали конфронтациите до минимум, за да не огорчи феновете. А аз искам Мерич да разгърне всичко, което има в ума си за образа на Памир. На мен вече много ми допадна героя му.
И на мен ми харесва Памир, а бях против героя му преди да започне сериала, но и ролята много добре му пасна на Сечкин  Peace
Всички искаме Дефмер заедно, но и такива ситуации са нужни на сериала, без тях няма да има тръпка и интрига, трябва да има нещо, което да поддържа интереса и да се въртят серии Peace

# 475
И на мен ми харесва Памир, а бях против героя му преди да започне сериала, но и ролята много му пасна на Сечкин Peace
Всички искаме Дефмер заедно, но и такива ситуации са нужни на сериала, без тях няма да има тръпка и интрига  Peace

Да, всеки добър сюжет се гради на добър конфликт. Ако феновете оставят Мерич да развие конфликта, който назрява, ще имаме хубава история. Ако например го нямаше Памир да сложи маргаритката в косите на Дефне, какво щеше да свали оттам Йомер, да докосне косите на любимата и да премахне всички претенции на друг върху нея, поставени под формата на маргаритка.

Или пък друг хубав момент - когато Йомер звънна на Дефне веднъж, в предишния сезон, тя беше с кърпа на главата след баня и скочи като попарена, свали кърпата, пооправи се, защото ще говори с Йомер по телефона. А миналия епизод, когато Памир ѝ поиска адреса, че ще дойде до дома ѝ, тя реагира абсолютно служебно. За мен това са забавни нюанси, които можем да видим само ако има някакъв интересен конфликт, а конфликтът Йомер-Памир-Дефне ще бъде много интересен.

# 476
  • У Диспансера ...♥♥♥
Защо?Защо когато се опитвам да стоя твърдо, винаги се излагам. Как можах да се окажа в такава ситуация? Аз като момиче, след което ходят двама мъжа(човека)
Дефне, е моя Naughty Казвам, че при вас с Дефне не може да има нищо Stop
Това, ти ли ще го решаваш
Добре ли си- Синан
Не съм добре- Седа
Това са лични вещи на Дефне, г-н Омер. Прибра ги в нейния кабинет, никой да не ги намери. И на мен ми каза 50 пъти, да не ги пипам. Ако не я познаващ щях да си помисля, че е ограбила нещо. Какво може да бъде толкова важно и толкова скришно(тайно)?

Тия няма ми обиждат Сечито, ще ходи кога аз му кажа, засега ще вади пари там и ще вбесява сеньора, като му задява сеньоритата  Mr. Green

# 477
  • Perla
Знам много добре, че такива интриги и такива герои са необходими за всеки сериал. Но още когато прочетох през лятото, че Сечкин ще влиза в АШК като конкуренция на Йомер, писах, че момчето не знае в какво се забърква. По една проста причина- феновете на АШК са много особена порода- те не търпят никого да застава между дефмерите. Знаете какво стана с въвеждането на образа на Гало. При това тогава въобще ситуацията не беше такава, каквато е сега- Йомер и Дефне разделени, скарани, Памир се опитва да се домогне до Дефне- лека- полека, със своите си трикове, Дефне- разранена от преживяното, въобще и не включва какво става. И общо взето, ще кажа, че очаквах подобна реакция от страна на феновете. Тогава и Елини писа, че Мерич трябва да внимава много с разработването на образа на Памир и с развитието на любовната линия между Дефне и Йомер. Памир може да присъства, да бъде дразнител за Йомер, но в никакъв случай Мерич не бива да допуска Дефне да прояви някакъв интерес към Памир. Иначе- работата пак ще зазлее. Не знам как ще го направи Мерич, но с тази заявка, която виждаме от промото- че образът на Памир е от ключовите, ми се струва, че ще има сериозни проблеми. Просто трябва да го отклони в друга посока- съревнование по професионална линия или нещо такова, но евентуално сближаване между Дефне и Памир за сметка на отдалечаване на Дефне и Йомер ще съсипе сериала. Някой преди беше писал, че не е виждал такива фенове, които да настръхват като таралежи, щом само се зададе някаква опасност за дефмерите и тяхната любов. Такава история ни написа Мерич, такава история ни представиха елбарите и сега никой не може и да помисли за трети човек между тях. Споделям тези мисли, защото аз съм като болшинството фенове- мисля и чувствам като тях.

# 478
Йо няма да си даде Дефото  Crazy Crazy Crazy

Да не пипат Памир  Naughty

# 479
  • Perla
Ирка, за превода  newsm51 Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт